tunio Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 bellatriks napisał(a):ale plonie, nie??? No to ognisty!!! 8) No dobrze,niech Ci bedzie :wink: Tak wiec bardzo ladny plomyczek 8) Ania-k napisał(a):Carr on ślicznie wychodzi na zielonym tle :o :oops: Wiem,i niecnie to wykorzystuje fotografujac go wlasnie na tle zieleni 8) Alicjarydzewska napisał(a):No to nam sie Carr rozszalała . jaka tam rozszalala....Dopiero zaczynam :evilbat: Alicjarydzewska napisał(a):Maleństwo ma chyba już najwiecej fotek w galerii :wink: :lol: :lol: To dobrze czy zle ? :wink: Alicjarydzewska napisał(a): i cóż za cierpliwy i wdzięczny model :wink: Fakt....Az sie zastanawiam po kim on ta cierpliwosc ma,bo wiadomo,ze nie po mnie :-? :lol: Malenstwo konsumujace smierdziela,w nagrode za wytrzymalosc,cierpliwosc i inne czarujace cechy tak niezbedne przy fotografowaniu. :wink: Quote
AgaCzips Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 :angel: :angel: :angel: jeszcze, jeszcze, jeszcze!! :D Quote
tunio Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Aga&Czips napisał(a)::angel: :angel: :angel: jeszcze, jeszcze, jeszcze!! :D Alez nienasycona kobieta :o Quote
tunio Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Dalszy ciag pt."Konsumpcja ciezko zarobionego smierdziela" :wink: Quote
tunio Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Ja sie dzisiaj wczesniej zbieram,bo pogoda mnie dobija.Zreszta Malenstwo tez. A ba dobranoc fotka z dzisiaj 8) Quote
Maga100 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 jessu, Carragan, ile mord Maleństwa :o :lol: Quote
arima Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Carragan a ile waży takie "maleństwo"? :lol: Quote
asher Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Matko, Carr się rozszalała :o :drinking: Quote
Recommended Posts