Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='carragan'] Boski portrecik :angel: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='carragan'] Boski portrecik :angel: Dziekujemy 8) Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 A będziesz może z Maleństwem w Rybniku na wystawie ??????? Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Agga napisał(a): carr ja mamtego tu duzo :wink: Agus,to nie wklepuj i sie nie mecz.Sama sobie to powrzucam jak dostane plytke z caloscia :D Tak wiec Malenstwo mozesz ze spokojnym sumieniem pominac :wink: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A będziesz może z Maleństwem w Rybniku na wystawie ??????? Zastanawiam sie i nie wykluczam :wink: Bede jak zwykle czekac na ostatni moment i znajac zycie dopiero wtedy podejme decyzje. :oops: A tak w ogole to u nas sie chyba na burze zbiera :drinking: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 carragan napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A będziesz może z Maleństwem w Rybniku na wystawie ??????? Zastanawiam sie i nie wykluczam :wink: Rybnik w koncu nie jest az tak daleko :roll: :angel: :angel: :angel: to będę się rozglądać i szukać :wink: Ja będę raczej bez Astmana , bo chłopak nie gotowy na pokaz wiec innym razem wystartuje 8) ale ja będę sie szwendać napewno :D Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 To po prostu uprzedze czy bedziemy,abys w razie czego nie wypatrywala na daremno :wink: BTW.W ub.r tez mielismy byc,ale nie dotarlismy wiec w tym nie bede zapeszac poki co :wink: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='asher'][quote name='carragan'][quote name='Agga']Carr a co maleństwo ma taka mała kostkę???? Eee,zadnego nowego polowanka nie bylo....To wciaz z tego ostatniego mamuta co go upolowal przed kilkoma m-cami :wink: Opowiadalam Wam przeciez :wink: Z mamuta? A nie z komórkowego scura? 8) Sugerujesz,ze mamy takie scury w komorce ? :evilbat: W sumie....to by tlumaczylo co pozagryzalo sasiadowi wszystkie kury :evilbat: Chcecie teraz kilka zdjec z tej serii "niewinne,slodkie Malenstwo" ? :evilbat: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='carragan'][quote name='asher'][quote name='carragan'][quote name='Agga']Carr a co maleństwo ma taka mała kostkę???? Eee,zadnego nowego polowanka nie bylo....To wciaz z tego ostatniego mamuta co go upolowal przed kilkoma m-cami :wink: Opowiadalam Wam przeciez :wink: Z mamuta? A nie z komórkowego scura? 8) Sugerujesz,ze mamy takie scury w komorce ? :evilbat: W sumie....to by tlumaczylo co pozagryzalo sasiadowi wszystkie kury :evilbat: Chcecie teraz kilka zdjec z tej serii "niewinne,slodkie Malenstwo" ? :evilbat:no scemy , scemy ale nie ma :evil: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='carragan'][quote name='asher'][quote name='carragan'][quote name='Agga']Carr a co maleństwo ma taka mała kostkę???? Eee,zadnego nowego polowanka nie bylo....To wciaz z tego ostatniego mamuta co go upolowal przed kilkoma m-cami :wink: Opowiadalam Wam przeciez :wink: Z mamuta? A nie z komórkowego scura? 8) Sugerujesz,ze mamy takie scury w komorce ? :evilbat: W sumie....to by tlumaczylo co pozagryzalo sasiadowi wszystkie kury :evilbat: Chcecie teraz kilka zdjec z tej serii "niewinne,slodkie Malenstwo" ? :evilbat:no scemy , scemy ale nie ma :evil: :gent: Quote
asiunia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Hej!! to ":grab: "znaczy ze mi nie kupisz? :puppydog: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Kurcze ja chcę pomiziać maleństwo :-? Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze ja chcę pomiziać maleństwo :-? A kto Ci broni ? :wink: :lol: BTW.A u nas ziemia sucha jak pieprz,dusznota nieziemska i jakos wcale ni deszcz ni burza na widoku niechce sie pojawic :cry: Quote
Agga Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 carragan napisał(a):Agga napisał(a): carr ja mamtego tu duzo :wink: Agus,to nie wklepuj i sie nie mecz.Sama sobie to powrzucam jak dostane plytke z caloscia :D Tak wiec Malenstwo mozesz ze spokojnym sumieniem pominac :wink: spoko kochana Agusia ma juz czas i jeszcze powrzuca... :lol: A maleństwo kurcze normalnie takie kochane :angel: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 carragan napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze ja chcę pomiziać maleństwo :-? A kto Ci broni ? :wink: :lol: BTW.A u nas ziemia sucha jak pieprz,dusznota nieziemska i jakos wcale ni deszcz ni burza na widoku niechce sie pojawic :cry: tak pomiziaj przez szybkę monitora :evil: :-? Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Agus,to wrzucaj chociaz ja i tak potem bede te same zdjecia tez wrzucac :wink: Ale milo mi,ze Ci sie chce :D :D :D Agus,pewnie ze kochany :wink: Ala,przeciez zawsze mozesz wpasc na jakas wystawe na ktorej jestesmy (ale musisz sie w tym przypadku spieszyc bo w przyszlym roku prawdopodobnie juz sie w Polsce nie pokazujemy :roll: ) 8) Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Tymczasowo ostatnie zdjecie,bo przez ten upal i duchote niechce mi sie obrabiac pozostalych :roll: Quote
asher Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Carr, no śliczne fotki, śliczne, ale dałabyś jakieś bardziej ekspresyjne. Bo tworzysz tu obraz Maleństwa - melancholika 8) :lol: Quote
Recommended Posts