Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Carr a co maleństwo ma taka mała kostkę???? Quote
tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='frruzia']o jakies polowanko bylo? [quote name='Agga']Carr a co maleństwo ma taka mała kostkę???? Eee,zadnego nowego polowanka nie bylo....To wciaz z tego ostatniego mamuta co go upolowal przed kilkoma m-cami :wink: Opowiadalam Wam przeciez :wink: Quote
tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='Agga'] O ! Co ja widze :lol: Quote
asher Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Agga']Carr a co maleństwo ma taka mała kostkę???? Eee,zadnego nowego polowanka nie bylo....To wciaz z tego ostatniego mamuta co go upolowal przed kilkoma m-cami :wink: Opowiadalam Wam przeciez :wink: Z mamuta? A nie z komórkowego scura? 8) Carr, coś specjalnie dla ciebie 8) Quote
asiunia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Hej!! Carr,cos sie obijasz-10 a tu zadnych nowych fotek-WSTYD! :roll: :lol: :wink: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Asher wielki buzik,przynajmniej wiem co trace :wink: Ale mam nadzieje,ze Ty do kina dotrzesz i mi opowiesz jak bylo.Ze szczegolami :wink: Aga,dzieki,dzieki :D Jestes nieoceniona :D Asik,przeciez Aga dala.... ? 8) BTW.A u Was tez jest tak cieplo ? Nie ma jeszcze jedenastej,a juz praktycznie nie mozna na dwor wyjsc :evilbat: Strasznie sie ciesze wiec,ze Malenstwo bylo ze mna nim jeszcze jasno sie robilo,bo teraz to ja tez nie mam ochoty wychodzic z domu :-? Jesli jutro tak bedzie to ja chyba z wystawy w Chorzowie zrezygnuje :evilbat: Quote
Hanna R. Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Koszmarnie się zachowywało ??? No to już wiadomo, dlaczego urznięto mu głowinę ! A Ty nie opowiadaj tu o przesolonej zupie ! :D ( no, nie tu, ale w temacie maleństwa u Asher :oops: ) A MALEŃSTWO - SZKODA GADAĆ ! :buzi: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Koszmarnie się zachowywało ??? No to już wiadomo, dlaczego urznięto mu głowinę ! A Ty nie opowiadaj tu o przesolonej zupie ! :D ( no, nie tu, ale w temacie maleństwa u Asher :oops: ) Ale ono sie koszmarnie zachowywalo z powodu przesolonej zupy ! :wink: :lol: HankaRupczewska napisał(a): A MALEŃSTWO - SZKODA GADAĆ ! Alez malo mile podsumowanie...Moze bys czyms oslodzila takie gorzkie slowa,a nie tak prosto z mostu,co ? :cry: :wink: :lol: Quote
asiunia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Hej!! Ryjuniek slodki!!!!Ja kce malenstwo :bigcry: :bigcry: Quote
Hanna R. Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='carragan'][quote name='HankaRupczewska']Koszmarnie się zachowywało ??? No to już wiadomo, dlaczego urznięto mu głowinę ! A Ty nie opowiadaj tu o przesolonej zupie ! :D ( no, nie tu, ale w temacie maleństwa u Asher :oops: ) Ale ono sie koszmarnie zachowywalo z powodu przesolonej zupy ! :wink: :lol: [quote name='HankaRupczewska'] A MALEŃSTWO - SZKODA GADAĆ ! Alez malo mile podsumowanie...Moze bys czyms oslodzila takie gorzkie slowa,a nie tak prosto z mostu,co ? :cry: :wink: :lol: No - a gdzie zgubiłaś buziaczki w tym cytacie ? Bo będę Ci musiała napisać, że MANIPULUJESZ moimi wypowiedziami :evilbat: A MALAŃSTWO - SZKODA GADAĆ ! JEST CUDNE !!!! Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Asik no coz.....Zycie jest brutalne i chciec nie zawsze znaczy moc.... :wink: Chyba,ze chcesz inne Malenstwo,bo to jest moje :evilbat: [quote name='HankaRupczewska'] A MALAŃSTWO - SZKODA GADAĆ !!!! Slyszalam za pierwszym razem,nie musisz mi wciaz tego powtarzac..... :cry: Cos mowilas o manipulacji czyms ? :hmmmm: :lol: Quote
asiunia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Hej!! Carr jak mi kupisz moze byc i inne :lol: Quote
Hanna R. Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='carragan']Asik no coz.....Zycie jest brutalne i chciec nie zawsze znaczy moc.... :wink: Chyba,ze chcesz inne Malenstwo,bo to jest moje :evilbat: [quote name='HankaRupczewska'] A MALAŃSTWO - SZKODA GADAĆ !!!! Slyszalam za pierwszym razem,nie musisz mi wciaz tego powtarzac..... :cry: Cos mowilas o manipulacji czyms ? :hmmmm: :lol: O ty przebrzydła manipulatorko ! :grab: :grab: :grab: Bywalcy tego topicu, DO JAKIEJŚ KOMISJI Z NIĄ ! Najlepiej na przewodniczącego. Będzie ładnie mataczyć ... Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 HankaRupczewska napisał(a): O ty przebrzydła manipulatorko ! :grab: :grab: :grab: Wysoki sadzie ! Ona mnie obraza i jezyk pokazuje ! :lol: HankaRupczewska napisał(a): Bywalcy tego topicu, DO JAKIEJŚ KOMISJI Z NIĄ ! Najlepiej na przewodniczącego. Będzie ładnie mataczyć ... Pozwolicie,ze sie przedstawie.Carragan Cim....... jestem :wink: :lol: Quote
Recommended Posts