tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Aniu,to zapraszamy na chorzowska wystawe,mozesz poznac "psa w deche" na zywo :wink: :lol: Asik,RC to zarowno Russell Crowe (obiekt naszych westchnien z Asher) jak i Royal Canin (bynajmniej nie obiekt naszych westchnien :wink: ) :wink: :lol: A tak w ogole to nie zapominaj,ze sie widzimy na Skalce,gdzie sama sobie go wycalujesz i wysciskasz :wink: BTW.To nie Twoje Malenstwo ukochane,a moje :evilbat: :wink: Quote
tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Jako,ze wypijam wlasnie popoludniowa kawe to przy okazji wrzucam dalszy ciag efektow srodowej sesji :wink: Quote
asher Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Carr, no właśnie mnie też nie stać :roll: Ale chyba sie szarpne, najwyżej sobie fajek nie kupię :roll: A Maleństwo już ślicznie zarośnięte :D Taka sierść wystarczy, czy musi być jeszcze bardziej kudłaty? Bo mnie takie strasznie oberośnięte nie bardzo się podobają. Na mój gust teraz jest w sam raz 8) Quote
asiunia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Hej!! Jak Twoje jak moje? :lol: 8) Carr rozpieszczasz nas :angel: Quote
tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 asher napisał(a):Carr, no właśnie mnie też nie stać :roll: Ale chyba sie szarpne, najwyżej sobie fajek nie kupię :roll: A ja nie pale wiec nie mam sie z czego szarpnac :wink: asher napisał(a): A Maleństwo już ślicznie zarośnięte :D Taka sierść wystarczy, czy musi być jeszcze bardziej kudłaty? Bedzie bardziej kudlaty,przynajmniej mam taka nadzieje :roll: asher napisał(a):Bo mnie takie strasznie oberośnięte nie bardzo się podobają. Na mój gust teraz jest w sam raz 8) Eee,zaklad ze po zimie zmienisz zdanie jak go zobaczysz ? :wink: asiunia napisał(a):Hej!! Jak Twoje jak moje? :lol: 8) Jak Twoje skoro moje ? :wink: :lol: asiunia napisał(a): Carr rozpieszczasz nas :angel: Fakt.Tak wiec juz przestaje,bo sie Wam jeszcze w glowach przewroci :wink: Quote
asiunia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Hej!! No moje tak samo jak i Twoje wiec moje :lol: 8) Quote
asher Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 carragan napisał(a):asher napisał(a):Bo mnie takie strasznie oberośnięte nie bardzo się podobają. Na mój gust teraz jest w sam raz 8) Eee,zaklad ze po zimie zmienisz zdanie jak go zobaczysz ? :wink: :shake: Na przykład Boogie jest jak na mój gust za bardzo zarośnięta 8) Quote
tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Eee,ale takiej siersci jak Boogi to on nigdy nie bedzie mial.Z wielu powodow,chocby takiego ze on caly rok mieszka w domu... :roll: Tak wiec pozyjemy,zobaczymy :wink: Quote
asher Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 carragan napisał(a):Eee,ale takiej siersci jak Boogi to on nigdy nie bedzie mial.Z wielu powodow,chocby takiego ze on caly rok mieszka w domu... :roll: To na łańcuch gada :evilbat: Quote
tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='asher'][quote name='carragan']Eee,ale takiej siersci jak Boogi to on nigdy nie bedzie mial.Z wielu powodow,chocby takiego ze on caly rok mieszka w domu... :roll: To na łańcuch gada :evilbat: Jak moge go dac na lancuch skoro jest w komorce,hę ?! :evilbat: Quote
asher Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Co w komórce? Malenstwo, czy łańcuch? :lol: Quote
tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 asher napisał(a):Co w komórce? Malenstwo, czy łańcuch? :lol: Nie pamietasz juz mojego szczerego wyznania sprzed jakiegos czasu ? :cry: Ha,a ja bylam szczera az do bolu i co ? Nikt juz o tym nie pamieta... :cry: Quote
asiunia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Hej!! Jakiz problem?Malenstwo na lancuch i do komorki 8) Quote
asher Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Carr, no własnie mi dzwoni coś, ale biję się w piersi i szczerze wyznaję, że nie pamiętam o co dokladnie chodzi z ta komórką :modla: :lol: Quote
tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Asik,przekaze mu Twa propozycje 8) Powinnien byc zachwycony,prawda ? :evilbat: Asher,no coz..... :wink: Quote
olekg89 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 A maleństwo jest sliczne takie jak jest teraz :D A jaki był grzeczny na zlocie :evilbat: Quote
tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='olekg18']A maleństwo jest sliczne takie jak jest teraz :D Ale jak zarosnie bedzie jeszcze sliczniejszy :wink: [quote name='olekg18']A jaki był grzeczny na zlocie :evilbat: Cicho,bo Cie pogryze :evilbat: Quote
tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Przepraszam Was,ze sie tak rozdrabniam z tymi zdjeciami i pisze post pod postem,ale urok naszej "wsi" jest taki,ze od pewnego czasu nigdy nie wiadomo kiedy prad wylacza,a ja niechcialbym meczyc sie z wklepywaniem zdjec do imaga tylko po to,aby je szlak trafil :evilbat: Szczegolnie,ze jestem tu jak zwykle z doskoku. Quote
asiunia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Hej!! A co Malenstwo wcina?szczura upolowanego w komorce? :lol: Quote
tunio Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Asik,bingo ! :lol: Z tak domyslnymi ludzmi jak Wy to az strach sie zadawac :wink: :lol: Quote
Recommended Posts