Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu,to zapraszamy na chorzowska wystawe,mozesz poznac "psa w deche" na zywo :wink: :lol:

Asik,RC to zarowno Russell Crowe (obiekt naszych westchnien z Asher) jak i Royal Canin (bynajmniej nie obiekt naszych westchnien :wink: ) :wink: :lol:
A tak w ogole to nie zapominaj,ze sie widzimy na Skalce,gdzie sama sobie go wycalujesz i wysciskasz :wink:

BTW.To nie Twoje Malenstwo ukochane,a moje :evilbat: :wink:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Carr, no właśnie mnie też nie stać :roll: Ale chyba sie szarpne, najwyżej sobie fajek nie kupię :roll:

A Maleństwo już ślicznie zarośnięte :D Taka sierść wystarczy, czy musi być jeszcze bardziej kudłaty? Bo mnie takie strasznie oberośnięte nie bardzo się podobają. Na mój gust teraz jest w sam raz 8)

Posted

asher napisał(a):
Carr, no właśnie mnie też nie stać :roll: Ale chyba sie szarpne, najwyżej sobie fajek nie kupię :roll:

A ja nie pale wiec nie mam sie z czego szarpnac :wink:

asher napisał(a):

A Maleństwo już ślicznie zarośnięte :D Taka sierść wystarczy, czy musi być jeszcze bardziej kudłaty?

Bedzie bardziej kudlaty,przynajmniej mam taka nadzieje :roll:
asher napisał(a):
Bo mnie takie strasznie oberośnięte nie bardzo się podobają. Na mój gust teraz jest w sam raz 8)

Eee,zaklad ze po zimie zmienisz zdanie jak go zobaczysz ? :wink:

asiunia napisał(a):
Hej!!

Jak Twoje jak moje? :lol: 8)

Jak Twoje skoro moje ? :wink: :lol:

asiunia napisał(a):

Carr rozpieszczasz nas :angel:

Fakt.Tak wiec juz przestaje,bo sie Wam jeszcze w glowach przewroci :wink:

Posted

carragan napisał(a):
asher napisał(a):
Bo mnie takie strasznie oberośnięte nie bardzo się podobają. Na mój gust teraz jest w sam raz 8)

Eee,zaklad ze po zimie zmienisz zdanie jak go zobaczysz ? :wink:
:shake: Na przykład Boogie jest jak na mój gust za bardzo zarośnięta 8)

Posted

Eee,ale takiej siersci jak Boogi to on nigdy nie bedzie mial.Z wielu powodow,chocby takiego ze on caly rok mieszka w domu... :roll:
Tak wiec pozyjemy,zobaczymy :wink:

Posted

carragan napisał(a):
Eee,ale takiej siersci jak Boogi to on nigdy nie bedzie mial.Z wielu powodow,chocby takiego ze on caly rok mieszka w domu... :roll:

To na łańcuch gada :evilbat:

Posted

[quote name='asher'][quote name='carragan']Eee,ale takiej siersci jak Boogi to on nigdy nie bedzie mial.Z wielu powodow,chocby takiego ze on caly rok mieszka w domu... :roll:
To na łańcuch gada :evilbat:
Jak moge go dac na lancuch skoro jest w komorce,hę ?! :evilbat:

Posted

asher napisał(a):
Co w komórce? Malenstwo, czy łańcuch? :lol:

Nie pamietasz juz mojego szczerego wyznania sprzed jakiegos czasu ? :cry: Ha,a ja bylam szczera az do bolu i co ? Nikt juz o tym nie pamieta... :cry:

Posted

[quote name='olekg18']A maleństwo jest sliczne takie jak jest teraz :D
Ale jak zarosnie bedzie jeszcze sliczniejszy :wink:
[quote name='olekg18']A jaki był grzeczny na zlocie :evilbat:
Cicho,bo Cie pogryze :evilbat:

Posted

Przepraszam Was,ze sie tak rozdrabniam z tymi zdjeciami i pisze post pod postem,ale urok naszej "wsi" jest taki,ze od pewnego czasu nigdy nie wiadomo kiedy prad wylacza,a ja niechcialbym meczyc sie z wklepywaniem zdjec do imaga tylko po to,aby je szlak trafil :evilbat: Szczegolnie,ze jestem tu jak zwykle z doskoku.