tunio Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale się napracowała :lol: A jakze ! :lol: Quote
tunio Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Asher,zdaje sie ze to Ty zlozylas zamowienie na Czipsa i Malenstwo ? :wink: Quote
tunio Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Na zlocie trup scielil sie gesto... .......... :wink: :lol: Quote
tunio Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Skoro nikogo nie ma to biore przyklad z Malenstwa,ktore sobie na dole rozkosznie chrumka przez sen i ide spac Quote
tunio Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 A ja dostalam nowa ture starszych zdjec.Sadzac po fakcie,ze jest jeszcze dosyc lysy to czerwiec - lipiec :roll: A na dowod,ze nie jestem goloslowna... :wink: Quote
BoJa2 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='carragan']A ja dostalam nowa ture starszych zdjec.Sadzac po fakcie,ze jest jeszcze dosyc lysy to czerwiec - lipiec :roll: A na dowod,ze nie jestem goloslowna... :wink: Ja tam nie widzę żadnych "zakoli" :lol: :lol: Quote
tunio Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 To dobrze czy zle ? :wink: BTW.Jak tak patrze na te fotografie z Fredem to wydaje mi sie,ze te akurat sa jescze wczesniejsze :stupid: Quote
tunio Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Jako,ze Malenstwo bylo pobiegac przy rowerze rano,a teraz przez ten upal i dusznote niechce sie ruszyc nigdzie to mam troche czasu,aby jeszcze powrzucac foty. Quote
anushka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 ale ślicznie wygląda przy tym płotku :o Quote
tunio Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 [quote name='Ania-k']ale ślicznie wygląda przy tym płotku :o O ! Dawno nie widziana ciotka wrescie nas odwiedzila :wink: :D :D A czy nie ciekawi Was dlaczego Malenstwo tak pod tym plotem sterczy ? :wink: Ciekawe,kto pierwszy zgadnie... :wink: :lol: Quote
tunio Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 I jeszcze jedna i koniec na teraz :mdrmed: Quote
tunio Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 A u nas wieje tak paskudny wiatr,ze Malenstwo bedace meteoropata,wykazuje zero aktywnosci,nawet na siusiu wyjsc dzisiaj niechcialo jeszcze :cry: Quote
tunio Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Ja tylko na chwile,tak z doskoku :wink: Asik,specjalnie dla Ciebie,wzamian za propozycje (teraz pewnie sie zaczna spekulacje coz to niemoralnego mi proponowalas :evilbat: :wink: ) :wink: Quote
tunio Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Znowu z doskoku.... :lol: Widzicie jak Was rozpieszczam ? :wink: Quote
anushka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 no ja tu Carr loookam dość często :o :o :o ale nie piszę bo jakbym miała w kązdej galerii pisać co jestem to bym musiała już wogóle z pracy zrezygnować :wink: :wink: foteczki są mniam :eating: szczególnie maleńswto podziwiałam na zlocie DGM :lol: Quote
tunio Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 [quote name='Ania-k']no ja tu Carr loookam dość często :o :o :o ale nie piszę bo jakbym miała w kązdej galerii pisać co jestem to bym musiała już wogóle z pracy zrezygnować :wink: :wink: Takie buty...Bo juz sie zaniedbywani czulismy :wink: [quote name='Ania-k']foteczki są mniam :eating: Dziekuje w imieniu Malenstwa,bo w koncu duzo zalezy od modela :wink: [quote name='Ania-k'] szczególnie maleńswto podziwiałam na zlocie DGM :lol: Noo,bo tam "osprzet" rewelacyjny.... :cry: Gdybym sie fotografika zajmowala zawodowo moglabym zagluszyc rozsadek stwierdzeniem,ze musze miec lustrzanke do pracy,ale tak... :cry: Musimy po prostu poczekac,az taka lustrzanka jak Antu (wyjatkowo mi sie podobala 8) )sie zestarzeje i wtedy zaszalejemy :wink: Quote
tunio Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 A tu specjalnie dla Ciebie przy plocie :wink: :lol: Quote
tunio Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 [quote name='agabass']maleństwo jak zawsze wielkie :lol: No wiesz....photoshop czyni cuda :wink: :lol: :lol: Quote
asiunia Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hej!! Carr,slonce Ty moje( :wink: )jak tylko podlecze wredną i paskudną grype nie ma sprawy :D 8) Quote
tunio Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Asik Aniele Ty moj ( :wink: ),zdrowka zyczymy,mimo zebysmy sie na spacerek pisali to ta odleglosc jest narazie nie do przeskoczenia.. :cry: Gdyby nie Julka to byscie mogly z Meta na jakis weekend przyjechac,ale Julka by ja na wstepie zezarla :roll: :lol: A tu jeszcze jedna,specjalnie dla Ciebie przedstawiajaca slodkiego,niewinnego maluszka :evilbat: Quote
asiunia Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hej!! Ja cem malenstwo :( Prosze go to dokladnie wysciskac i wycalowac :D A ze spacerkiem cosik sie wymysli jeszcze :wink: Quote
tunio Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Jest wysciskany,jest wycalowany,a w zamian bardzo wytwornie mruknal przez sen :wink: Jeszcze jakies instrukcje,psze pani ? 8) Quote
Recommended Posts