Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 NO maleństwo...pancia nadrabia i wstawia foteczki 8) Quote
tunio Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 [quote name='Agga']No piękne... :angel: No ba ! :fadein: A tak w ogole Aga,zauwazylas jak na zdjeciach Bogarki nasz stoczek niewinnie wyglada ? :evilbat: Quote
Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 carragan napisał(a):Agga napisał(a):No piękne... :angel: No ba ! :fadein: A tak w ogole Aga,zauwazylas jak na zdjeciach Bogarki nasz stoczek niewinnie wyglada ? :evilbat: Bo to jakiś fotomontaż :roll: :wink: Quote
tunio Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 [quote name='Agga']NO maleństwo...pancia nadrabia i wstawia foteczki 8) Nadrabiam,nadrabiam,ale i tak czekam na ten cd z caloscia... :grab: The End :placz: A tak w ogole to ktos mial temat Malenstwa rozruszac i psinco...I nie zebym wskazywala palcem,ale Debe masz u mnie kreche :drinking: :wink: :lol: Quote
Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ja sie udzielam ...zachwlam i wogole... 8) Quote
tunio Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Agga napisał(a):carragan napisał(a):Agga napisał(a):No piękne... :angel: No ba ! :fadein: A tak w ogole Aga,zauwazylas jak na zdjeciach Bogarki nasz stoczek niewinnie wyglada ? :evilbat: Bo to jakiś fotomontaż :roll: :wink: W ramach zachety dla osob,ktore w tym roku nie byly ? Eee,to nie przejdzie....W koncu na tak plaski stoczek bysmy tak nie narzekali... :-? :wink: A moze..... :thinkerg: ...on faktycznie jest taki plaski.... :thinkerg: Quote
Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Agga'][quote name='carragan'][quote name='Agga']No piękne... :angel: No ba ! :fadein: A tak w ogole Aga,zauwazylas jak na zdjeciach Bogarki nasz stoczek niewinnie wyglada ? :evilbat: Bo to jakiś fotomontaż :roll: :wink: W ramach zachety dla osob,ktore w tym roku nie byly ? Eee,to nie przejdzie....W koncu na tak plaski stoczek bysmy tak nie narzekali... :-? :wink: A moze..... :thinkerg: ...on faktycznie jest taki plaski.... :thinkerg: W którym miejscu jest płaski... :o Quote
tunio Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 [quote name='Agga']Ja sie udzielam ...zachwlam i wogole... 8) Tere fere kuku BTW.A co takiego zachwalasz ? 8) :lol: Przeciez ja nic nie sprzedaje :wink: Quote
Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Agga']Ja sie udzielam ...zachwlam i wogole... 8) Tere fere kuku BTW.A co takiego zachwalasz ? 8) :lol: Przeciez ja nic nie sprzedaje :wink: ZACHWALAM MALENSTWO!!! :evilbat: Jego piekna galerie... Ludzie piszcie bo ona nam nie da spokoju :evilbat: :lol: Quote
tunio Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 [quote name='Agga'] W którym miejscu jest płaski... :o Wlasnie nie wiem,ale na zdjeciach na taki wyglada..... BTW.Wyobrazasz sobie jak ktos pojedzie na przyszloroczny zlot,wyobrazajac sobie taki stoczek jak na zdjeciu ?Alez bedzie rozczarowanie.... Quote
tunio Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 [quote name='Agga'] Ludzie piszcie bo ona nam nie da spokoju :evilbat: :lol: Dopiero teraz na to wpadlas ? Quote
Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Agga'] Ludzie piszcie bo ona nam nie da spokoju :evilbat: :lol: Dopiero teraz na to wpadlas ? no to wpadlismy... :roll: 8) Quote
tunio Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Agga napisał(a): no i wpadlismy... :roll: 8) To chyba powinnas sie cieszyc.... Pay juz wie ? :wink: Quote
Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 carragan napisał(a):Agga napisał(a): no i wpadlismy... :roll: 8) Czyzbys chciala nam cos powiedziec ?! :o :wink: :lol: yyy noooo ten tego. Jak ja mam to ci powiedziec... :roll: :hmmmm: No chodzi o to, że my no wiesz my :Help_2: Nie wiedziałam, że to bedzie takie trudne :bigcool: Chciałam tylko powiedziec, ze my dogomaniacy mamy teraz przechalapane :wallbash: :scared: Quote
tunio Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Agga napisał(a):Chciałam tylko powiedziec, ze my dogomaniacy mamy teraz przechalapane :wallbash: :scared: Ty to mozesz miec przechlapane tylko z racji zdjec Malenstwa....Mialo byc min.250 :evil: :evil: :evil: Quote
Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 carragan napisał(a):Agga napisał(a):Chciałam tylko powiedziec, ze my dogomaniacy mamy teraz przechalapane :wallbash: :scared: Ty to mozesz miec przechlapane tylko z racji zdjec Malenstwa....Mialo byc min.250 :evil: :evil: :evil: ja nawet nie mam takiej karty pamięci :cry: Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Agga napisał(a):carragan napisał(a):Agga napisał(a):Chciałam tylko powiedziec, ze my dogomaniacy mamy teraz przechalapane :wallbash: :scared: Ty to mozesz miec przechlapane tylko z racji zdjec Malenstwa....Mialo byc min.250 :evil: :evil: :evil: ja nawet nie mam takiej karty pamięci :cry:no czekam na kolejne 200 fotek . A widział kto debeściaczka /toż to dziewcze nam się zaharuje a jeszcze miała topik maleństwa przewrócić do góry nogami :lol: Quote
asher Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Agga']Ludzie piszcie bo ona nam nie da spokoju :evilbat: :lol:No doooobra, dooobra, piszemy :roll: [quote name='carragan'] Hahaha, skąd ja znam tę minę :evilbat: Quote
Agga Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='asher'][quote name='Agga']Ludzie piszcie bo ona nam nie da spokoju :evilbat: :lol:No doooobra, dooobra, piszemy :roll: [quote name='carragan'] Hahaha, skąd ja znam tę minę :evilbat: mine dbsst czy maleństwa? :lol: Quote
asher Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Maleństwa, który z wielkim skupieniem, wręcz nabożeństwem wpatruje się w pożeraną przez dbsst kanapkę :lol: Taaaaki rozmarzooooony :lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='asher'][quote name='Agga']Ludzie piszcie bo ona nam nie da spokoju :evilbat: :lol:No doooobra, dooobra, piszemy :roll: [quote name='carragan'] Hahaha, skąd ja znam tę minę :evilbat:a co wy tu śpiewacie , bo na Wyginam śmiało ciało to mi nie wygląda :wink: Quote
tunio Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 asher napisał(a):Maleństwa, który z wielkim skupieniem, wręcz nabożeństwem wpatruje się w pożeraną przez dbsst kanapkę :lol: Taaaaki rozmarzooooony :lol: Noo,a jak ja lapa walil :wink: Jednak Debe byla nieugieta i sie nie podzielila :wink: A ja z przykroscia informuje,ze nowych fotografii nie bedzie.Pa :cry: Quote
tunio Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 A teraz po tak ciezkiej pracy jak przerzucenie tu dwoch zdjec ide spac. Dobranoc :lol: Quote
Recommended Posts