asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Buuuuu, a dlacego nikt nie ufocił Maleństwa i tego yorka jak obok siebie siedzą i stoją? :( Bo na leżąco to guzik widać :( Taaakie fajne foty by były :placz: Quote
tunio Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Asher,a kto powiedzial ze nikt nie uchwycil ? :hmmmm: 8) 8) 8) Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Nikt nie powiedzial, ale nikt takiej foty nie wkleił :evil: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 a ja kcem foty małej ślicznej suczki kremowej, której imienia za chiny se w tym stanie nie moge przypomnąć :oops: :grins: Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 malawaszka napisał(a):a ja kcem foty małej ślicznej suczki kremowej, której imienia za chiny se w tym stanie nie moge przypomnąć :oops: :grins:Na J. Niejaki Romeo się w takiej kochał :lol: A w jakim jestes stanie? :lol: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ooo Julka :angel: to zara zmieniam tamten post coby Carr się nie dowiedziała że nie mogłam se przypomnać :drinking: :lol: a w stanie jestem takim, że :drinking: za dobry domek Ciruni :lol: Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 malawaszka napisał(a):ooo Julka :angel: to zara zmieniam tamten post coby Carr się nie dowiedziała że nie mogłam se przypomnać :drinking: :lol: a w stanie jestem takim, że :drinking: za dobry domek Ciruni :lol: Nooo, to faktycznie jesteś w stanie - co ci da zmiana postu, skoro ja go zacytowałam? :lol: :evilbat: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 hihihih żartowałam nie??? :drinking: Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 A skąd ja maiłam wiedzieć, że żartowałaś? :niewiem: :wink: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 no przeca mondra jesteś taka :lol: hihihi ode spać chyba :calus: Carr - zrobiłyśmy Ci malutki offf cieszysz siem??? :evilbat: Quote
tunio Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Jasne,ze siem ciesze :drinking: :lol: :lol: :lol: Co do Julki ? A jak mam ja sfotografowac skoro nie mam aparatu coby Malenstwo fotografowac ? Myslicie ze mam oddzielny dla kazdego ? :wink: BTW.A Julka to wywinela nam numer,bo tak tesknila za Malenstwem,ze przez dni trwania zlotu nic nie jadla :evilbat: Asher,jeszcze nikt nie wkleil :wink: Quote
tunio Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 malawaszka napisał(a):trzeba było ją zabrać :fadein: Taaa,szczegolnie ze ona jest rownie aspoleczna jak Twoja Luna :lol: Quote
tunio Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 2004 2005 BTW.Widac od razu,ze nie bylo Manu bo galeria Malenstwa narazie taka uboga :wink: :lol: Quote
tunio Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 A wlasciwie to przeciez ja mam jedna nowa fotografie Malenstwa :thinkerg: ,zrobiona przez Cimi na wystawie w Raciborzu,tuz po zlocie to i zmeczony :wink: Quote
tunio Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 agabass napisał(a):Maleństwo to niezły GiGant E tam,jaki GiGant 8) To fotomontaz :wink: :D BTW.Asher,od poniedzialku powinny byc nowe fotografie.Cieszysz sie ? :evilbat: Quote
asiunia Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Hej!! Ja co prawda nie asher(chociaz tysh na a)ale siem ciesze :angel: Quote
Agga Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Carragan malenstwo ma duzo foteczek ale musisz je powyciągac z galerii o zlocie :lol: Quote
tunio Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Agus,powyciagam dopiero z cd bo inaczej strace rozeznanie :-? :wink: Asik,Twoja radosc jest moja radoscia :wink: :lol: Quote
asher Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 carragan napisał(a):Asik,Twoja radosc jest moja radoscia :wink: :lol:No to raduję się wraz z wami :Fade-col: Quote
tunio Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Jak widze takie pustki w galerii to mi sie slabo robi,wiec wrzucam troche fotografii Bogarki :roll: Quote
tunio Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Bogarka,Twoje fotografie sa niezwykle "cieple" kolorystycznie :D Quote
Recommended Posts