Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 oj Maleństwo cały czas takie poważne :-? Prosimy o uśmiech :wink: Quote
agabass Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 maleńki maluszek super fotki a czy smutny raczej zamyślony Quote
asher Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='carragan']To mnie zadenoncjujcie w TOZie A żebyś wiedziała!!! :evil: Aż się popłakałam, jak zobaczyłam to zdjęcie biednego, dręczonego psa! :cry: :cry: :cry: Quote
tunio Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='agabass']maleńki maluszek super fotki a czy smutny raczej zamyślony Przynajmniej jedna co mnie do TOZu podawac niechce BTW.A tutaj blyskawiczna metamorfoza :wink: Quote
tunio Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='asher'][quote name='carragan']To mnie zadenoncjujcie w TOZie A żebyś wiedziała!!! :evil: Aż się popłakałam, jak zobaczyłam to zdjęcie biednego, dręczonego psa! Dobrze,to powiem Wam prawde na temat jego traktowania,skoro taka presje na mnie wywieracie..... :cry: Jest trzymany w komorce pod schodami,jedzenie dostaje na kiju,bo sie boimy podejsc,o slowie "spacer" czy "glaskanie" nigdy nawet nie slyszal,zas na sesje zdjeciowa musielismy go wywlec na kiju z petla,bo z powodu smrodu nie mozna podejsc na zbyt blisko do komorki.Ze juz nie wspomne o fakcie iz najpierw dostal batem lekcje pokory,bo chcial nas pogryzc... [quote name='asher'] :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
asher Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 :lol: Skoro uprawiasz konstruktywna smaokrytykę, to może się wstrzymam z tym TOZem :hmmmm: Quote
tunio Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='asher']Skoro uprawiasz konstruktywna smakokrytykę A co to jest "smakokrytyka" ? Quote
malawaszka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 o ranysiu - mogłaś jakoś przemieszać te smutne z wesołymi :roll: aż prtzypro się patrzy :lol: Quote
asher Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='malawaszka']o ranysiu - mogłaś jakoś przemieszać te smutne z wesołymi :roll: aż prtzypro się patrzy :lol: :o Chyba tylko urodziny cię tłumaczą :lol: Quote
malawaszka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 :oops: to przez to ze mi tak prtzypro było i poplakałam się na d biednym maleństwem :cry: Quote
tunio Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj Maleństwo cały czas takie poważne :-? Prosimy o uśmiech :wink: Eee,ten usmiech to monotematyczny sie juz zrobil 8) Popatrzcie lepiej,jaki efekt wywolal brak usmiechu :wink: malawaszka napisał(a):o ranysiu - mogłaś jakoś przemieszać te smutne z wesołymi :roll: Eee,a myslisz ze chce mi sie wciaz te fotomontaze robic ? :roll: Quote
tunio Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 malawaszka napisał(a)::oops: to przez to ze mi tak prtzypro było i poplakałam się na d biednym maleństwem :cry: Doprawy traumatyczne przezycie.....Rowne temu,co uswiadomienie,ze to nie bociek dzieci przynosi i ze Mikolaj nie istnieje ? Czy moze nawet bardziej ? :wink: :D Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 carragan napisał(a):malawaszka napisał(a)::oops: to przez to ze mi tak prtzypro było i poplakałam się na d biednym maleństwem :cry: Doprawy traumatyczne przezycie.....Rowne temu,co uswiadomienie,ze to nie bociek dzieci przynosi i ze Mikolaj nie istnieje ? Czy moze nawet bardziej ? :wink: :Do rany , nie dość że smutne foty to jeszcze ferment sieją że to niby nie ma MIKOŁAJA :evil: a dzieci jak nie bociek przynosi to co :x w kapuście się znajduje :o :wink: Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 carragan napisał(a):malawaszka napisał(a)::oops: to przez to ze mi tak prtzypro było i poplakałam się na d biednym maleństwem :cry: Doprawy traumatyczne przezycie.....Rowne temu,co uswiadomienie,ze to nie bociek dzieci przynosi i ze Mikolaj nie istnieje ? Czy moze nawet bardziej ? BARDZIEJ!!!! bo Mikołaj ISTNIEJE!!!! a co do dzieci to już całkiem inna bajka :lol: 8) Quote
tunio Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Alicjo,mnie tam na 100% w kapuscie znalezli :D I dzieki temu mam wytlumaczenie,dlaczego jestem glabem kapuscianym :wink: [quote name='olekg18']jaki konik jest boski :D No ba ! A jakzeby inaczej :wink: Quote
tunio Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 I oto nastapil definitywny koniec moich zasobow :D No coz wszystko co dobre sie kiedys konczy,prawda ? :wink: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='carragan']Alicjo,mnie tam na 100% w kapuscie znalezli :D I dzieki temu mam wytlumaczenie,dlaczego jestem glabem kapuscianym :wink: [quote name='olekg18']jaki konik jest boski :D No ba ! A jakzeby inaczej :wink: może i w kapuście , ale do kapustki to napewno wrzucił Cię BOCIUŚ 8) :lol: Quote
tunio Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='carragan']Alicjo,mnie tam na 100% w kapuscie znalezli :D I dzieki temu mam wytlumaczenie,dlaczego jestem glabem kapuscianym :wink: [quote name='olekg18']jaki konik jest boski :D No ba ! A jakzeby inaczej :wink: może i w kapuście , ale do kapustki to napewno wrzucił Cię BOCIUŚ 8) :lol: Quote
tunio Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Dobra moi drodzy,pora sie pozegnac Ide cos przekasic i pakowac sie,wiec juz sie raczej tu nie pojawie.Tak wiec do zobaczenia w przyszlym tygodniu Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 o jacie krence - ja kcem spać w tej przyczepie :lol: Quote
asher Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ależ cudny stfur!!!!!! Z maślanymi ślipiami!!! :loveu: :loveu: :loveu: Papa Carr, bawcie się dobrze na zlocie :hand: Ino fotek kupę przywieźcie!!! :nono: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Dziewczyny zaczynamy demole :evilbat: HA HA HA :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):Dziewczyny zaczynamy demole :evilbat: HA HA HA :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :wink: to za zdrowie zlotowiczów i tych nielotnych Quote
Recommended Posts