Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='carragan']To mnie zadenoncjujcie w TOZie
A żebyś wiedziała!!! :evil:
Aż się popłakałam, jak zobaczyłam to zdjęcie biednego, dręczonego psa!

:cry: :cry: :cry:

Posted

[quote name='agabass']maleńki maluszek super fotki a czy smutny raczej zamyślony

Przynajmniej jedna co mnie do TOZu podawac niechce

BTW.A tutaj blyskawiczna metamorfoza :wink:

Posted

[quote name='asher'][quote name='carragan']To mnie zadenoncjujcie w TOZie
A żebyś wiedziała!!! :evil:
Aż się popłakałam, jak zobaczyłam to zdjęcie biednego, dręczonego psa!
Dobrze,to powiem Wam prawde na temat jego traktowania,skoro taka presje na mnie wywieracie..... :cry:
Jest trzymany w komorce pod schodami,jedzenie dostaje na kiju,bo sie boimy podejsc,o slowie "spacer" czy "glaskanie" nigdy nawet nie slyszal,zas na sesje zdjeciowa musielismy go wywlec na kiju z petla,bo z powodu smrodu nie mozna podejsc na zbyt blisko do komorki.Ze juz nie wspomne o fakcie iz najpierw dostal batem lekcje pokory,bo chcial nas pogryzc...
[quote name='asher']

:cry: :cry: :cry:

:cry:

Posted

[quote name='malawaszka']o ranysiu - mogłaś jakoś przemieszać te smutne z wesołymi :roll: aż prtzypro się patrzy :lol:
:o Chyba tylko urodziny cię tłumaczą :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
oj Maleństwo cały czas takie poważne :-?
Prosimy o uśmiech :wink:

Eee,ten usmiech to monotematyczny sie juz zrobil 8) Popatrzcie lepiej,jaki efekt wywolal brak usmiechu :wink:

malawaszka napisał(a):
o ranysiu - mogłaś jakoś przemieszać te smutne z wesołymi :roll:

Eee,a myslisz ze chce mi sie wciaz te fotomontaze robic ? :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
:oops: to przez to ze mi tak prtzypro było i poplakałam się na d biednym maleństwem :cry:

Doprawy traumatyczne przezycie.....Rowne temu,co uswiadomienie,ze to nie bociek dzieci przynosi i ze Mikolaj nie istnieje ? Czy moze nawet bardziej ?

:wink: :D

Posted

carragan napisał(a):
malawaszka napisał(a):
:oops: to przez to ze mi tak prtzypro było i poplakałam się na d biednym maleństwem :cry:

Doprawy traumatyczne przezycie.....Rowne temu,co uswiadomienie,ze to nie bociek dzieci przynosi i ze Mikolaj nie istnieje ? Czy moze nawet bardziej ?

:wink: :D
o rany , nie dość że smutne foty to jeszcze ferment sieją że to niby nie ma MIKOŁAJA :evil: a dzieci jak nie bociek przynosi to co :x w kapuście się znajduje :o :wink:

Posted

carragan napisał(a):
malawaszka napisał(a):

BARDZIEJ!!!! bo Mikołaj ISTNIEJE!!!! a co do dzieci to już całkiem inna bajka :lol: 8)

Posted

Alicjo,mnie tam na 100% w kapuscie znalezli :D I dzieki temu mam wytlumaczenie,dlaczego jestem glabem kapuscianym :wink:

[quote name='olekg18']jaki konik jest boski :D

No ba ! A jakzeby inaczej :wink:

Posted

[quote name='carragan']Alicjo,mnie tam na 100% w kapuscie znalezli :D I dzieki temu mam wytlumaczenie,dlaczego jestem glabem kapuscianym :wink:

może i w kapuście , ale do kapustki to napewno wrzucił Cię BOCIUŚ 8) :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='carragan']Alicjo,mnie tam na 100% w kapuscie znalezli :D I dzieki temu mam wytlumaczenie,dlaczego jestem glabem kapuscianym :wink:

może i w kapuście , ale do kapustki to napewno wrzucił Cię BOCIUŚ 8) :lol:

Posted

Dobra moi drodzy,pora sie pozegnac Ide cos przekasic i pakowac sie,wiec juz sie raczej tu nie pojawie.Tak wiec do zobaczenia w przyszlym tygodniu

Posted

Ależ cudny stfur!!!!!! Z maślanymi ślipiami!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Papa Carr, bawcie się dobrze na zlocie :hand:
Ino fotek kupę przywieźcie!!! :nono:

Posted

dbsst napisał(a):
Dziewczyny zaczynamy demole :evilbat:
HA HA HA

:drinking: :drinking: :drinking:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :wink: to za zdrowie zlotowiczów i tych nielotnych