Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malawaszka,u na na poczatku tez chyba cieplym dmuchalo,ale po jakis 10minutach ochlodzilo sie w pokoju.I dobrze,bo myslalam,ze Malenstwo juz strasznie glosno oddychalo :-?

Asher,to teraz idz skladac modla dziekczynne przewidujacemu panu architektowi :wink: 8)

Kate,a jak tam sie Twoje dwunozne szczenie ( :wink: ) w taka pogode chowa ? Pewnie zmierzly,nie ? :wink: :lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']No, no, Maleństwo faktycznie odrasta :D
Tez tak mysle :wink:
[quote name='asher'] To kiedy nastepne trymowanko? 8)
Ty mnie nawet nie denerrrrrrwuj

Posted

ha fajne to malenstwo :lol:

U mnie rano cien a popoluniu slonce, szkoda gadac, nie ma czym oddychac, pies caly dzien w lazience lezy na kafelkach a i tak sie kreci :( ja dszis sama wynioslam sie do biura mamy bo tam jest pelna klimatyzacja :)

Posted

zaba14 napisał(a):
ha fajne to malenstwo :lol:

Popieram przodmowce w calej rozciaglosci :wink: :lol:

anetta napisał(a):

Ekstra foty :D

A dziekuje :wink:
Dokladke ? 8) :wink:

Posted

carragan wybacz ale nie jestem w temacie, jak to jest? masz dwa wilczarze? (czy ten drugi to nie wilczarz a Deerhound? bo tak duzo siersci ma, ja sie nie znam wiec sie nie smiej ze mnie :oops: ) czy ten drugi psiak to na przechowanie? jak to jest? :P

Posted

carragan napisał(a):
A tereny do spacerow juz sa dla nas male,ale co robic... :roll: Bedzie trzeba pozwiedzac okolice w poszukiwaniu czegos nowego :roll:
Małe? :o Toż to hektary pól ... :o :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Katerinas']rany... carr ależ Ci zazdroszczę tych pól do spacerów :DNo taaaak, żeby mieć takie pola musiałabyś wykarczować trochę puszczy :lol: buahahaha :lol: :lol: Może już zacznę... :wink: Na starość będzie akurat :lol:

Posted

carragan napisał(a):
Kate,a jak tam sie Twoje dwunozne szczenie ( :wink: ) w taka pogode chowa ? Pewnie zmierzly,nie ? :wink: :lol:
Moje dwunożne szczenię rośnie jak na drożdżach :wink:
Zmierzly? :hmmmm: A cóż żesz to znaczy? :hmmmm:

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='carragan']A tereny do spacerow juz sa dla nas male,ale co robic... :roll: Bedzie trzeba pozwiedzac okolice w poszukiwaniu czegos nowego :roll: Małe? :o Toż to hektary pól ... :o :lol:
Jakie hektary... Jesli sie tam spedza codziennie 2.5h na spacerowaniu to zdecydowanie teren sie kurczy :wink: Ja juz mam tam wrecz klaustrofobie,o poczuciu monotonii nie wspomne.... :wink:

[quote name='Katerinas'][quote name='zaba14']haha widac ze gorol :lol: :lol:

zmierzly=marudny :lol:
aaaaa..... długo musiałabym myśleć :lol:

No troszku marudny :) Ale dzielny jest :D
To sie chwali 8)

[quote name='asher'][quote name='zaba14']domagam sie wyjasniej co to za stado kucy !! :evilbat:
Ileśtam stron wstecz jest wyjasnienie tej zagadki :wink:
Dobrze gada,dac jej wodki :wink: :lol:

A u nas znowu sie burza zbliza.....

...wiec szybko wysylam tego posta,coby w razie braku pradu moje wypociny nie ulegly destrukcji.... :wink:

Posted

A teraz brzydsze fotografie,bo nie dosc ze z "psiej sypialni",to jeszcze na "spacerowym" przescieradle.A ze pogoda byla nie sprzyjajaca to i "narzuta z wyrka" brudna :roll: :lol: