Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

film czy pies??? :lol:

film wporzo jak na film z banderasem :lol: znacznie lepszy niż ten, na którym ostatnio byłam w kinie " Wojna światów" :x :lol:

a piesa było mało widać - a szkoda :-?

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies :lol:
BTW.A Banderasa to ja lubie od zawsze 8) Ma w sobie to "cos" czego sporej grupie aktorow po prostu brak. 8) Wiec od niego wara,bo gryzc bede :evilbat:

Posted

[quote name='carragan']Asher,jak widac Malenstwo w chwilach rozluznienie rowniez nie nosi uszu wzorcowo,ale jednak przewaza noszenia na "platek rozy".A w uszach "a'la dog niemiecki" wyglada bardzo twarzowo.
Jakimś szyfrem do mnie mówisz :roll: Co to ten płatek róży? :o :lol:

A Banderasa nie lubiem za bardzo. Wolę RC 8)

Posted

[quote name='asher'][quote name='carragan']Asher,jak widac Malenstwo w chwilach rozluznienie rowniez nie nosi uszu wzorcowo,ale jednak przewaza noszenia na "platek rozy".A w uszach "a'la dog niemiecki" wyglada bardzo twarzowo.
Jakimś szyfrem do mnie mówisz :roll:
Pardon,nie pomyslalam :oops:
[quote name='asher']Co to ten płatek róży? :o :lol:
Nie wiem za bardzo jak to wytlumaczyc,poczekaj poszukam jakiejs fotografii dla przykladu.Platek rozy to nazwa (potoczna ?) sposobu noszenia ucha.
[quote name='asher']A Banderasa nie lubiem za bardzo. Wolę RC 8)
A kto to do diabla jest RC ? :shock:

Posted

Mam "platek rozy" z profilu 8)
Tak to wyglada.

A ja sobie tu tak siedze,nogi mam w mydlinach z szarego mydla i strasznie mnie to boli.No i ciesze sie,ze Malenstwo dzisiaj nie mialo i wciaz nie ma ochoty na dlugi spacer,bo po prostu nie jestem wstanie.Mam nadzieje,ze ten 6km spacer wieczorny po okolicy,mu starczy.
Az mnie kusi,aby zadzwonic po jakiegos znachora,coby mi obcial nogi w kolanach,przynajmniej bym tych obtarc nie czula :wink: :lol:

Posted

[quote name='carragan']Mam "platek rozy" z profilu 8)
Tak to wyglada.

A który sposób nossenia jest prawidłowy? Na róże, czy na doga? :oops:

[quote name='carragan']Az mnie kusi,aby zadzwonic po jakiegos znachora,coby mi obcial nogi w kolanach,przynajmniej bym tych obtarc nie czula :wink: :lol:
Czulabyś, czuła... Po następnym spacerku - w kolanach :lol:

[quote name='carragan']A kto to do diabla jest RC ?
Russell Crowe :oops: 8)

Posted

[quote name='asher'][quote name='carragan']Mam "platek rozy" z profilu 8)
Tak to wyglada.

A który sposób nossenia jest prawidłowy? Na róże, czy na doga? :oops:
Na roze.I dzieki temu sie ciesze,ze nosi je prawie zawsze odpowiednio :wink: :D
[quote name='asher']
[quote name='carragan']Az mnie kusi,aby zadzwonic po jakiegos znachora,coby mi obcial nogi w kolanach,przynajmniej bym tych obtarc nie czula :wink: :lol:
Czulabyś, czuła... Po następnym spacerku - w kolanach :lol:
Na nastepnym spacerku (a wogole bylby nastepny ? ) to bym nic po nim nie czula,co najwyzej w rekach,bo przeciez bym w trakcie niego jechala na wozku .... :wink: :lol:
[quote name='asher']
[quote name='carragan']A kto to do diabla jest RC ?
Russell Crowe :oops: 8)
O tego tez lubie 8) Jego rola w Gladiatorze byla rewelacyjna ! 8) Chociaz RC to raczej mi sie z Royal Canin kojarzy,a nie z Russellkiem :wink:

Posted

[quote name='carragan']Na nastepnym spacerku (a wogole bylby nastepny ? ) to bym nic po nim nie czula,co najwyzej w rekach,bo przeciez bym w trakcie niego jechala na wozku .... :wink: :lol:
Taaaa, ju ż widzę, jak po tych polach na wózku pomykasz. Od początku wyobrażałam sobie ciebie lecąca kurcgalopkiem na kikutkach :wink:

[quote name='carragan']O tego tez lubie 8) Jego rola w Gladiatorze byla rewelacyjna ! 8)
Mnie się najbardziej podobał w "Tajemnicach LA" i w "Master and commander the far side of the world" :iloveyou: :oops: :lol:

[quote name='Carragan']Chociaz RC to raczej mi sie z Royal Canin kojarzy,a nie z Russellkiem :wink:
:roflt:

Posted

[quote name='asher']
Taaaa, ju ż widzę, jak po tych polach na wózku pomykasz. Od początku wyobrażałam sobie ciebie lecąca kurcgalopkiem na kikutkach :wink:
Ojj,az tyle samozaparcia to bym chyba nie miala :wink: :D
[quote name='asher']
[quote name='carragan']O tego tez lubie 8) Jego rola w Gladiatorze byla rewelacyjna ! 8)
Mnie się najbardziej podobał w "Tajemnicach LA" i w "Master and commander the far side of the world" :iloveyou: :oops: :lol:
:hmmmm: Tego drugiego filmu nie kojarze,mozna prosic o polski tytul ? (wiadomo,ze amerykanska nazwa rzadko kiedy jest przekladana na polski doslownie... :roll: )
[quote name='asher']
[quote name='Carragan']Chociaz RC to raczej mi sie z Royal Canin kojarzy,a nie z Russellkiem :wink:
:roflt:
:silly:

Posted

[quote name='carragan']:hmmmm: Tego drugiego filmu nie kojarze,mozna prosic o polski tytul ? (wiadomo,ze amerykanska nazwa rzadko kiedy jest przekladana na polski doslownie... :roll: )
Pan i władca na krańcu świata :wink: :roll:

Posted

[quote name='asher'][quote name='carragan']:hmmmm: Tego drugiego filmu nie kojarze,mozna prosic o polski tytul ? (wiadomo,ze amerykanska nazwa rzadko kiedy jest przekladana na polski doslownie... :roll: )
Pan i władca na krańcu świata :wink: :roll:

:oops: Juz kojarze,aczkolwiek tak sie zlozylo,ze nie widzialam :-? :(

Posted

Na dzisiaj ostatnia tura.Obiecuje,ze jak sie juz w koncu dochrapie wlasnej cyfrowki to beda fot. codziennie,ale tak.... :-?

A tak wyglada Malenstwo po wylezieniu z bagienka :evilbat:

Boogi

Posted

asher napisał(a):
Żałuj. Film ok, ale RC... mioooooooooodzio! :iloveyou: Niesamowicie męski, jak zwykle, i to pomimo noszenia pantalonów :lol:

:lol: :lol: :lol:

Wierze na slowo 8)
BTW.Ja tam jeszcze lubiam tego "blądyna"z "Braterstwa wilkow",a i film bardzo mi sie podobal 8) Szkopul w tym,ze nie znam nazwiska tegoz pana,ale jako ze na Polsacie ma ow film wkrotce leciec,to przydybam delikwenta.O ile nie zapomne :wink:

Posted

[quote name='asher']Filmu nie widziałam, ale znalazłam obsadę 8)
Mnie sie podobal 8) Moze dlatego,ze "bestia" z tego filmu miala bardzo podobne oczy jak moje Malenstwo ? 8) Moje Malenstwo tez ma je tak obrysowane 8)
[quote name='asher']
Ten?

Ten :angel:
[quote name='asher']
To Samuel le Bihan.
Dobrze wiedziec,zawsze wowczas moge zrobic laleczke woo-doo :evilbat:
[quote name='asher']Ładniutki! Mniam :eating:
Ha,wiedze ze nawet mamy podobny gust :wink: 8)
BTW.A coby nie bylo,ze tylko gadamy... :wink:

Posted

Asher,pomerdalo i to zdrowo 8)
Malenstwo to synek Tezy,a Boogi to spoza rodziny w ogole :wink:
BTW.Twoje zdanie traktujemy z Malenstwem jako komplement 8)
A Malenstwo dodatkowo przesyla usmiech :fadein:

Posted

aaaa :oops: Bo ja roztragniona jestem :lol: A traktowac oczywiście, że jak komplement :D Mnie ogólnie chyba bardziej się podobają CIW samce, niż suczki... Większe som :lol:

O mamo, jaka boska fota :o :angel:
Carr, jak masz ja w większym rozmiarze, to prześlij mi na asher@poczta.onet.pl Tapetę bym sobie zrobiła :modla:

Posted

asher napisał(a):
Mnie ogólnie chyba bardziej się podobają CIW samce, niż suczki... Większe som :lol:

Asher,i znowu mamy podobne poglady :wink: :D

Posted

[quote name='asher']

O mamo, jaka boska fota :o :angel:

Podzielam to zdanie :silly:
[quote name='asher']Carr, jak masz ja w większym rozmiarze,
Mam w wiekszym 8) Jak nic,ucze sie na bledach :silly:
[quote name='asher']
to prześlij mi na asher@poczta.onet.pl Tapetę bym sobie zrobiła :modla:
Sprobuje podeslac,a jesli mi nie wyjdzie (skrzynka mi szwankuje,goopie dziadostwo :-? ) to wrzuce w oryginalnej wielkosci na "image" i podrzuce Ci na priva linka do niej,zgoda ?

Posted

Jak miemam poszlo 8)
A teraz dobranoc,pora nyny bo migrena mi czaszke rozsadzi.
Dopisek z 01.35
Ja tu jestem zadowolona,ze poszlo,a nagle mnie watpliwosci opadly czy Ci z przyzwyczajenia obrobionej fotografii nie poslalam :stupid: Daj znac na maila czy przyszla odpowiednia czy obrobiona. :silly: :silly: :silly: