asher Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Z jaką czułością wgryza mu się w... szyję? :hmmmm: Quote
tunio Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 [quote name='asher'] Z jaką czułością wgryza mu się w... szyję? :hmmmm: Na pierwszym zdjeciu tak,na drugim to lapa RRa :wink: Quote
tunio Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 I juz fot.z czerwca....Jak ten czas leci... :-? Odpoczynek po spacerze.Uwielbia od zawsze,gdy nie jest za cieplo, lezec na podescie przed drzwiami i obserwowac ulice,aby w razie moc sobie poszczekac 8) Alez mu sie oczy kleja..... :wink: Te odrapane drzwi w tle to dzielo zapoczatkowane przez psa sasiadow,niezyjacego juz wyzla Goga,nastepnie z "dziada na pradziada" praktykowane przez Cerrego,ktory nauczyl sie z kolei od Julki.Z tym,ze jak mozna sie domyslic on sie przedrapuje najskuteczniej :wink: Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 hihih a jak sobie łapcie podwinął :angel: jaki głos ma Cerry? bo jakoś sobie nie mogę wyobrazić jaki powinien być głos takiego psa :lol: Quote
tunio Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 malawaszka napisał(a):hihih a jak sobie łapcie podwinął :angel: Nuu,jedna z jego ulubionych pozycji 8) malawaszka napisał(a): jaki głos ma Cerry? bo jakoś sobie nie mogę wyobrazić jaki powinien być głos takiego psa :lol: Hmmm,tego nie da sie opisac,to trzeba uslyszec :wink: Powiem tylko,ze ma glos wprostproporcjonalny do wielkosci :wink: Quote
asher Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 carragan napisał(a):malawaszka napisał(a): jaki głos ma Cerry? bo jakoś sobie nie mogę wyobrazić jaki powinien być głos takiego psa :lol: Hmmm,tego nie da sie opisac,to trzeba uslyszec :wink: Powiem tylko,ze ma glos wprostproporcjonalny do wielkosci :wink: No nie powiesz mi, ze... rży :o Iiiihaaaa!!! Quote
tunio Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Przyjedzcie,a same sie przekonacie jaki ma glos. 8) W kazdym badz razie los na rykowisku,by sie go nie powstydzil :wink: Quote
tunio Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Smutny,bo mu moja Mama za posesje wyszla bez niego.Istny skanal ! :lol: A tak wyglada Julka czekajaca na moja Mame Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 aaa Julka jest rewelacyjna :angel: :angel: :angel: Quote
g_o_n_i_a Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Super galeria - piękne psiaki. :angel: :angel: Quote
tunio Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 Gonia,bardzo dziekuje. Malawaszka,Julka to kawal jedzy,ona tylko tak niewinnie wyglada.... :evilbat: Aczkolwiek mysle,ze z jej przezyciami tez bylaby ze mnie jedza (pomijajac fakt,iz juz nia jestem :wink: ). Agabass bedzie wiecej :wink: Przedwczoraj J. oddal aparat wiec zabralam sie powolutku do roboty. Byloby wiecej,gdyby nie to,ze jak jade na rowerze to trudno mi fot. :wink: Quote
anetta Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Cmoki w srodek tego czarnego nochalka :D Boski, a Julczka mmmmmm :angel: Zadam zdjec Juleczki...od frontu :lol: :D Quote
tunio Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Anetta,chciec nie znaczy moc :wink: BTW.Jestem zla jak diabli,bo przedwczoraj mialam zagoniony dzien i oddalam cyfrowke nie zrzuciwszy zdjec i zostaly bezpowrotnie skasowane :cry: A byly rewelacyjne,uwiecznialy m.in.powitanie i adorowanie przez Malenstwa Tezy,ktora byla na pierwszym spacerze od dlugiego czasu (miala cieczke).Trzeba by kupic cyfrowke,aby sytuacja sie nie powtorzyla,ale skad wziac na to fundusze ?! :evil: :evil: :evil: Quote
asher Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Buuuu, tyle czasu minęło, a tu zadnych nowych fot Maleństwa :( Quote
tunio Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 asher napisał(a):Buuuu, tyle czasu minęło, a tu zadnych nowych fot Maleństwa :( Bo jestem wredna i samolubna :wink: :D Quote
asher Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 carragan napisał(a):asher napisał(a):Buuuu, tyle czasu minęło, a tu zadnych nowych fot Maleństwa :( Bo jestem wredna i samolubna :wink: :D Nie chcesz się Maleństwem podzielić? :o Och ty... :evil: :eviltong: Quote
tunio Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 [quote name='asher'][quote name='carragan'][quote name='asher']Buuuu, tyle czasu minęło, a tu zadnych nowych fot Maleństwa :( Bo jestem wredna i samolubna :wink: :D Nie chcesz się Maleństwem podzielić? :o Och ty... :evil: :eviltong: To jeszcze praktykuja takie barbarzynskie pomysly,jak krojenie na czesci pomiedzy zwasnione strony ? Okropne :cry: Ale faktycznie dawno tu nie bylo zadnych fot.,bo tez i nikt sie nie domagal,a ja nie lubie uszczesliwiac ludzi na sile :wink: 8) A skoro ktos jednak jeszcze o Malenstwie pamieta,to wrzucam :wink: A tutaj jego mala przyjaciolka.A przyznam Wam sie w sekrecie,ze coraz mniej lysa jest (Anetko,obiecuje ze jak jeszcze troche odrosnie to jej zrobie sesyje na cala karte pamieci 8) Niestety,z nia jest o tyle problem,ze ona aparatu nie lubi :? ). Malenstwo tez odrasta,ale jednak zdecydowanie wolniej.Co mnie pod kusilo,aby robic go na sznaucera ?! :wink: BTW.A tak w ogole to zgodnie z moimi przewidywaniami Malenstwo przestalo nosic ow lancuszek,ktory prezentuje na zdjeciach.W polowie czerwca przestal mu przechodzic przez glowe :wink: :lol: Quote
asher Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Julka wygląda tutaj jak rasowy miniaturowy wilczarz :D :lol: Quote
malawaszka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 e tam wilczarz - to sznaucerek mini kremowy :lol: Quote
asher Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 malawaszka napisał(a):e tam wilczarz - to sznaucerek mini kremowy :lol: Eeee tam, na sznaucera to ten mini wilczarz jest tylko ostrzyżony 8) Quote
malawaszka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 no który pełnowymiarowy wilczarz ma taką brodę??? HĘ??? :lol: Quote
Recommended Posts