Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I juz fot.z czerwca....Jak ten czas leci... :-?

Odpoczynek po spacerze.Uwielbia od zawsze,gdy nie jest za cieplo, lezec na podescie przed drzwiami i obserwowac ulice,aby w razie moc sobie poszczekac 8)

Alez mu sie oczy kleja..... :wink:

Te odrapane drzwi w tle to dzielo zapoczatkowane przez psa sasiadow,niezyjacego juz wyzla Goga,nastepnie z "dziada na pradziada" praktykowane przez Cerrego,ktory nauczyl sie z kolei od Julki.Z tym,ze jak mozna sie domyslic on sie przedrapuje najskuteczniej :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
hihih a jak sobie łapcie podwinął :angel:

Nuu,jedna z jego ulubionych pozycji 8)
malawaszka napisał(a):

jaki głos ma Cerry? bo jakoś sobie nie mogę wyobrazić jaki powinien być głos takiego psa :lol:

Hmmm,tego nie da sie opisac,to trzeba uslyszec :wink: Powiem tylko,ze ma glos wprostproporcjonalny do wielkosci :wink:

Posted

carragan napisał(a):
malawaszka napisał(a):

jaki głos ma Cerry? bo jakoś sobie nie mogę wyobrazić jaki powinien być głos takiego psa :lol:

Hmmm,tego nie da sie opisac,to trzeba uslyszec :wink: Powiem tylko,ze ma glos wprostproporcjonalny do wielkosci :wink:

No nie powiesz mi, ze... rży :o Iiiihaaaa!!!

Posted

Gonia,bardzo dziekuje.

Malawaszka,Julka to kawal jedzy,ona tylko tak niewinnie wyglada.... :evilbat: Aczkolwiek mysle,ze z jej przezyciami tez bylaby ze mnie jedza (pomijajac fakt,iz juz nia jestem :wink: ).

Agabass bedzie wiecej :wink:

Przedwczoraj J. oddal aparat wiec zabralam sie powolutku do roboty.
Byloby wiecej,gdyby nie to,ze jak jade na rowerze to trudno mi fot. :wink:

Posted

Anetta,chciec nie znaczy moc :wink:
BTW.Jestem zla jak diabli,bo przedwczoraj mialam zagoniony dzien i oddalam cyfrowke nie zrzuciwszy zdjec i zostaly bezpowrotnie skasowane :cry: A byly rewelacyjne,uwiecznialy m.in.powitanie i adorowanie przez Malenstwa Tezy,ktora byla na pierwszym spacerze od dlugiego czasu (miala cieczke).Trzeba by kupic cyfrowke,aby sytuacja sie nie powtorzyla,ale skad wziac na to fundusze ?! :evil: :evil: :evil:

• 2 weeks later...
Posted

carragan napisał(a):
asher napisał(a):
Buuuu, tyle czasu minęło, a tu zadnych nowych fot Maleństwa :(

Bo jestem wredna i samolubna :wink: :D

Nie chcesz się Maleństwem podzielić? :o Och ty... :evil: :eviltong:

Posted

[quote name='asher'][quote name='carragan'][quote name='asher']Buuuu, tyle czasu minęło, a tu zadnych nowych fot Maleństwa :(

Bo jestem wredna i samolubna :wink: :D

Nie chcesz się Maleństwem podzielić? :o Och ty... :evil: :eviltong:
To jeszcze praktykuja takie barbarzynskie pomysly,jak krojenie na czesci pomiedzy zwasnione strony ? Okropne :cry:

Ale faktycznie dawno tu nie bylo zadnych fot.,bo tez i nikt sie nie domagal,a ja nie lubie uszczesliwiac ludzi na sile :wink: 8) A skoro ktos jednak jeszcze o Malenstwie pamieta,to wrzucam :wink:

A tutaj jego mala przyjaciolka.A przyznam Wam sie w sekrecie,ze coraz mniej lysa jest (Anetko,obiecuje ze jak jeszcze troche odrosnie to jej zrobie sesyje na cala karte pamieci 8) Niestety,z nia jest o tyle problem,ze ona aparatu nie lubi :? ). Malenstwo tez odrasta,ale jednak zdecydowanie wolniej.Co mnie pod kusilo,aby robic go na sznaucera ?! :wink:

BTW.A tak w ogole to zgodnie z moimi przewidywaniami Malenstwo przestalo nosic ow lancuszek,ktory prezentuje na zdjeciach.W polowie czerwca przestal mu przechodzic przez glowe :wink: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
e tam wilczarz - to sznaucerek mini kremowy :lol:

Eeee tam, na sznaucera to ten mini wilczarz jest tylko ostrzyżony 8)