tunio Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Dobra,to jeszcze na zakonczenie kilka fotografii z RR :lol: Jak juz mowilam,Malenstwo mu zakopiowalo uszka,ale trzeba przyznac ze zrobil to bardzo wprawnie 8) Zaden wet by sie jego roboty nie powstydzil 8) A tu takie z deczka niewyrazne,ale mowi sie trudno :P Quote
tunio Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='adda']Carragan, pokaż co za łańcuszek kupiłaś 8) Kupilam takie dziadostwo,niestety raptem 65cm,bo dluzszych nie bylo,ale trudno.Za m-c czy dwa sprobuje sprowadzic to cus z czech,oczywiscie dluzsze. O tyle fajny jest,ze na szkoleniu sie doskonale sprawdza,bo bardzo wolno sie zaciska i daje Malenstwu jeszcze wiecej czasu do namyslu :wink: A wyglada jak typowy kawal lancucha od wiejskiego burka,z tym ze jest zdecydowanie lzejszy,no i wbrew pozorom elegancki 8) Przynajmniej na Malenstwie :wink: Chociaz i tak jak dzieciak zakonczy rozwoj sprawie mu taki wystawowy,wycacany 8) A zakupie go w Helsinkach :wink: Quote
asher Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 yyyyy.... Oczka odpadły temu misiu :cry: Jakie Maleństwo dumne w tym swoim łańcuchu Nie zaspane,a zasapane Nie wiem jaka Ty bys miala mine,gdybys biegala 2.5h po polach,po czym by Cie jeszcze 20minut marszem do autobusu ciagneli Też nie wiem :niewiem: I wole nie wiedzieć :roll: Quote
adda Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 carragan napisał(a):A zakupie go w Helsinkach :wink: Tez jedziesz do Helsinek? :D Co do łańcuszka, to jak są takie długie ogniwa to rzeczywiście wolniej się zaciska :P Quote
asher Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='asher']Jakie Maleństwo dumne w tym swoim łańcuchu A podstępna Carr zmieniła fotkę i mój komentarz stracił sens :x Quote
asher Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='malawaszka']oohohooo jaka keta :roflt: Waszka gwaro godosz? :hmmmm: Quote
tunio Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='carragan']A zakupie go w Helsinkach :wink: Tez jedziesz do Helsinek? :D Tak,po BISa :wink: [quote name='asher'] yyyyy.... Oczka odpadły temu misiu :cry: Samo nic nie odpada :wink: Zostaly amputowane :evilbat: ,a dokladniej jedno bo jedno wciaz zostalo w facjatce 8) [quote name='asher'] Jakie Maleństwo dumne w tym swoim łańcuchu 8) [quote name='asher'] Nie zaspane,a zasapane Nie wiem jaka Ty bys miala mine,gdybys biegala 2.5h po polach,po czym by Cie jeszcze 20minut marszem do autobusu ciagneli Też nie wiem :niewiem: I wole nie wiedzieć :roll: A moze powinnas sprobowac ? :wink: :lol: [quote name='asher'][quote name='asher']Jakie Maleństwo dumne w tym swoim łańcuchu A podstępna Carr zmieniła fotkę i mój komentarz stracił sens :x Ale przeciez ja nic nie zmienialam :shock: A teraz troche fot. z 18 i 19 maja :wink: I musze z radoscia odnotowac fakt,ze Malenstwo zaczyna odrastac :angel: Moze do Helsinek i Poznania bedzie juz calkiem kudlate :wink: :lol: Quote
asher Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='carragan']Ale przeciez ja nic nie zmienialam :shock: Acha, akurat :nonono2: Najpierw była fotka en face, a teraz jest z profilu :-? [quote name='carragan']I musze z radoscia odnotowac fakt,ze Malenstwo zaczyna odrastac :angel: Moze do Helsinek i Poznania bedzie juz calkiem kudlate :wink: :lol: Rzeklabym, że tempo odrastania ma imponujące :lol: :wink: Quote
malawaszka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 aaa jakie dinożarły na drodze :angel: :angel: :angel: Quote
tunio Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 [quote name='asher'][quote name='carragan']Ale przeciez ja nic nie zmienialam :shock: Acha, akurat :nonono2: Najpierw była fotka en face, a teraz jest z profilu :-? Kto pozno przychodzi,sam sobie szkodzi :wink: [quote name='asher'] [quote name='carragan']I musze z radoscia odnotowac fakt,ze Malenstwo zaczyna odrastac :angel: Moze do Helsinek i Poznania bedzie juz calkiem kudlate :wink: :lol: Rzeklabym, że tempo odrastania ma imponujące :lol: :wink: Hehe,faktycznie sie nalozylo zdjecie Boogini na to zdanie,jednak nie bylo to moim zamierzeniem :lol: To kilka fot.z tej samej tury co poprzednio i uciekam. Wymieszne fot.ze spaceru i z wieczora,z RR. Quote
arima Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Ale ja bym chciała,żeby takie koniki u nas w Inowrocławiu były-ludzie daliby nam spokój ,że niedzwiedzie warjatka hoduje :lol: :lol: :lol: Piękne one są :P Quote
tunio Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 Wyglada jakby siedzial w zbozu,prawda ? Kto by pomyslal,ze jest tam maly cypelek,taka wysepka na morzu zboza 8) A na pozegnanie fotka z RR. Teraz znikam,bo nie mam wiecej czasu jak narazie,buuu :roll: Nawet nie mam czasu coby na inne forum wrzucic troche fot. Malenstwa,wiec moze czuc sie docenieni,ze Wy ich troche macie :wink: pozdrawiam c z lysym Kudlatym :wink: Quote
tunio Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 arima napisał(a):Ale ja bym chciała,żeby takie koniki u nas w Inowrocławiu były-ludzie daliby nam spokój ,że niedzwiedzie warjatka hoduje :lol: :lol: :lol: Taa,mowiliby ze jestes druga pod wzgledem zidiocenia :wink: arima napisał(a): Piękne one są :P :oops: Quote
arima Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 to już coś :lol: :lol: byłabym druga a nie pierwsza :lol: Quote
asher Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 carragan napisał(a):asher napisał(a):carragan napisał(a):Ale przeciez ja nic nie zmienialam :shock: Acha, akurat :nonono2: Najpierw była fotka en face, a teraz jest z profilu :-? Kto pozno przychodzi,sam sobie szkodzi :wink: Nic sobie nie szkodzi :P O ile sie nie mylę masz te fotkę w awatarze :D Ależ masz piekne tereny do spacerów! Chciałabym to na zywo zobaczyć - trzy wilczarze w takich plenerach :iloveyou: Quote
tunio Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 [quote name='asher'][quote name='carragan'][quote name='asher'][quote name='carragan']Ale przeciez ja nic nie zmienialam :shock: Acha, akurat :nonono2: Najpierw była fotka en face, a teraz jest z profilu :-? Kto pozno przychodzi,sam sobie szkodzi :wink: Nic sobie nie szkodzi :P O ile sie nie mylę masz te fotkę w awatarze :D Juz nie :wink: [quote name='asher'] Ależ masz piekne tereny do spacerów! Chciałabym to na zywo zobaczyć - trzy wilczarze w takich plenerach :iloveyou: A co stoi na przeszkodzie przed odwiedzinami ? 8) Jesli kiedys sie na w okolicy pojawisz to zapraszam 8) Ludzkie towarzystwo na spacerach to dla mnie rarytas :wink: :lol: A i kudlate sie uciesza,ze kolejna para rak do glaskania :fadein: No a odwiedziny tym bardziej wskazane,ze jak czytalam, na zlocie sie nie pojawisz :roll: Quote
tunio Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 I znowu z fotka przedstawiajaca wgryzajace sie w RR Malenstwo :wink: Quote
tunio Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 I znowu troche pleneru :wink: Dlugo jeszcze mam udawac,ze jestem grzeczny ? Nudne to,a przeciez jest tyle ciekawszych zajec... :grab: Czy mnie sluch nie myli,ze cos tam jest ? :evilbat: A tak sie zajmuje RR po odpoczynku,wieczorem gdy te lenie patentowane patrza np.na TV 8) Wtedy sie wgryzam w kumpla,bo mnie zeby wciaz bola.. :( Masz tam cos dla mnie ? A tak mi Malenstwo powiedzialo prosto w twarz co mysli o moim monologu do niego....No coz,nie ma to jak szczerosc :lol: Quote
tunio Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 Kilka fotek z 19 i 20 maja,tym razem z wyzlem,ktory probuje dominowac w ich zwiazku,ale cosik mu nie wychodzi. :wink: Quote
asher Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 carragan napisał(a):asher napisał(a):O ile sie nie mylę masz te fotkę w awatarze :D Juz nie :wink: :eviltong: carragan napisał(a):A co stoi na przeszkodzie przed odwiedzinami ? 8) Odległość? :lol: carragan napisał(a):Jesli kiedys sie na w okolicy pojawisz to zapraszam 8) Ludzkie towarzystwo na spacerach to dla mnie rarytas :wink: :lol: A i kudlate sie uciesza,ze kolejna para rak do glaskania :fadein: Nie omieszkam skorzystać z zaproszenia, tylko jeszcze musze wiedzieć gdzie ta okolica :lol: carragan napisał(a):No a odwiedziny tym bardziej wskazane,ze jak czytalam, na zlocie sie nie pojawisz :roll: Ano nie :roll: Rodzice mnie do wiatru wystawili i se jadą do szpitala w Zakopanem na ponad miesiąc, więc nie ma mnie kto zawieźć :-? A tydzień temu miałam wątpliwą przyjemnośc podróżowania z Sabiną pociągiem... Kosztowała mnie ta podróż 10 zł ekstra, bo nie wypadało odmówić pijaczkom, którzy wnosili mi wierzgającą psice do pociągu :roll: Wysiadanie musiałam odpracowac sama, bo żadnych pomocnych pijaczków nie było. Pół peronu trzymało mi tobołki, a ja leżąc na brudnej podłodze siłą wygarniałam spanikowaną Sabinę :-? Dobrze, że trafiłam na uczciwych ludzi, bo w nerwach nawet nie patrzyłam komu wtryniam bagaże do potrzymania, a wiozłam laptopa i sporo gotówki :-? Gdyby jechał z nami jeszcze histryk Bugajski, to chyba by mnie już całkiem szlag trafił 0X Quote
malawaszka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 [quote name='carragan']A tak mi Malenstwo powiedzialo prosto w twarz co mysli o moim monologu do niego....No coz,nie ma to jak szczerosc :lol: :roflt: :lol: A tydzień temu miałam wątpliwą przyjemnośc podróżowania z Sabiną pociągiem... Kosztowała mnie ta podróż 10 zł ekstra, bo nie wypadało odmówić pijaczkom, którzy wnosili mi wierzgającą psice do pociągu Wysiadanie musiałam odpracowac sama, bo żadnych pomocnych pijaczków nie było. Pół peronu trzymało mi tobołki, a ja leżąc na brudnej podłodze siłą wygarniałam spanikowaną Sabinę Dobrze, że trafiłam na uczciwych ludzi, bo w nerwach nawet nie patrzyłam komu wtryniam bagaże do potrzymania, a wiozłam laptopa i sporo gotówki Gdyby jechał z nami jeszcze histryk Bugajski, to chyba by mnie już całkiem szlag trafił o rany asher - ja mam nadzieję żen igdy przenigdy nie będę musiała komunikacją publiczną podróżować ani z Luną ani z Bolkiem - toż to byłby horror 0X :o Quote
Recommended Posts