asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 malawaszka napisał(a):carragan napisał(a):szlam na ten autobus 5.18 :o Dokladnie :o Carr, ty na bezsennośc cierpisz, czy jak? Quote
anushka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 o tej porze to ja dymam na autobus do pracy :o :o :o cos mi isę widzi,ze koleżanka ma sporo wolnego taimu..... :o :o :o Quote
tunio Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 E tam,od razu bezsennosc 8) Po prostu wowczas nikogo nigdy nie spotykam i tyle.A ze jestem odludek to mi to na reke 8) No i nie ma tloku w autobusie :wink: :lol: Ze juz nie wspomne o fakcie,ze teraz gdy sie robi coraz cieplej to bede musiala coraz wczesniej wyjezdzac,niestety :roll: Quote
anushka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 ale się ludzie dziwią jak o 5.18 taki konik im wchodzi do autobusu :lol: pewnie się przyzwyczaili juz :evilbat: ,mam pomysł zmieńcie trasę to edziecie jeździli ze mną do pracy,jakby co to :autobus nr.11 linia Czeladż-Katowice;D,foteczki bajkowe... :o Quote
tunio Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 I tu zdjecie mojego zbyt wytrymowanego lysiolca :lol: Quote
anushka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 brakuje mi tam tylko jakiegoś szkota z kobzą ,w spódnicy w kratkę,oczywiście bez gatek :o :o Quote
tunio Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 A dziekuje :oops: A ludzie sie juz nie dziwia,juz slyszalam komentarz,ze to "ten pies co zawsze 20-tka jezdzi" :wink: :lol: Za chwile dalszy ciag,tylko powrzucam na inne forum skad bedzie mi latwiej czerpac. Quote
anushka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 carragan napisał(a):A dziekuje :oops: A ludzie sie juz nie dziwia,juz slyszalam komentarz,ze to "ten pies co zawsze 20-tka jezdzi" :wink: :lol: a ciebie nie zauważyli??? :o :o cóż za foux pa... :evilbat: Quote
tunio Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='carragan']A dziekuje :oops: A ludzie sie juz nie dziwia,juz slyszalam komentarz,ze to "ten pies co zawsze 20-tka jezdzi" :wink: :lol: a ciebie nie zauważyli??? :o :o cóż za foux pa... :evilbat: A mnie to tam nie dziwi,ze gdy Brzdac jest na widoku to ja jestem niezauwazalna.Ba,mnie to nawet jest na reke :wink: A tu specjalnie dla Ciebie na dobranoc wyjatkowo,bo nie chronologicznie zdjecie z wczoraj 8) Ale nim dojdziemy do reszty tej serii to dlugo potrwa..... 8) No i troszke mi sie na fotce perspektywa zaburzyla bo ma lapki jak jamniczek :wink: Quote
anushka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Agga napisał(a):WIECEJ TYCH SLICZNYCH FOTECZEK!!!! :ylsuper: :ylsuper: Quote
tunio Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Obiecuje w przyszlym tyg.dac wszystkie zalegle fot.i na biezaco uzupelniac :oops: Wybaczcie zagonionej osobie :modla: W ramach ulagodzenia Was wrzucam kilka fot. tylko Malenstwa :wink: Pamieta ktos jeszcze Miska Rudego ? :wink: Quote
tunio Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Daisunia dziekuje w imieniu Malenstwa :wink: malawaszka napisał(a):to misiek jeszcze żyje??? :o A zyje,zyje 8) Wprawdzie zostal zakopiowany a'la azjata i ma blizny jak Frankenstain,ale poza tym to miewa sie calkiem dobrze 8) Quote
malawaszka Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 hahah to i tak masię lepiej niż Lunkowy Kubuś który został już tylko kadłubkiem z główką :lol: Quote
tunio Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 Jutro dam troche fot.bowiem dzisiaj jestem padnieta. Malenstwo dzisiaj w Bytomiu zabralo ponownie cala pule w rasie i zakonczylo ch.pl (wystawiala go wowczas Kaska,co nas podglada 8) ) 8) Na finalach,wystawiane juz przeze mnie,uzyskalo zas III miejsce na grupie 8) Nie musze mowic,ze jestem dumna jak paw,prawda ? :wink: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Yupiii :laola: to wybaczam brak fot :angel: :angel: :angel: GRATULUJĘ :drinking: :drinking: :drinking: Quote
arima Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Ja też Gratuluje :D :D :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
tunio Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Dziekuje za gratulacje. Asher,specjalnie dla Ciebie (zadnego odwaznego wl.chichuchaua nie udalo mi sie znalezc :cry: Ale na szczescie Kaska zaryzykowala zjedzenie swojego yorka :wink: :lol: ) Potem obiecuje wiecej fot.z tej sesji 8) Quote
adda Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Wiem, że to dla asher, ale ja też obejrzałam :oops: :lol: Quote
Recommended Posts