Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E tam,od razu bezsennosc 8)
Po prostu wowczas nikogo nigdy nie spotykam i tyle.A ze jestem odludek to mi to na reke 8) No i nie ma tloku w autobusie :wink: :lol:
Ze juz nie wspomne o fakcie,ze teraz gdy sie robi coraz cieplej to bede musiala coraz wczesniej wyjezdzac,niestety :roll:

Posted

ale się ludzie dziwią jak o 5.18 taki konik im wchodzi do autobusu :lol: pewnie się przyzwyczaili juz :evilbat: ,mam pomysł zmieńcie trasę to edziecie jeździli ze mną do pracy,jakby co to :autobus nr.11 linia Czeladż-Katowice;D,foteczki bajkowe... :o

Posted

A dziekuje :oops:

A ludzie sie juz nie dziwia,juz slyszalam komentarz,ze to "ten pies co zawsze 20-tka jezdzi" :wink: :lol:

Za chwile dalszy ciag,tylko powrzucam na inne forum skad bedzie mi latwiej czerpac.

Posted

carragan napisał(a):
A dziekuje :oops:
A ludzie sie juz nie dziwia,juz slyszalam komentarz,ze to "ten pies co zawsze 20-tka jezdzi" :wink: :lol:

a ciebie nie zauważyli??? :o :o cóż za foux pa... :evilbat:

Posted

[quote name='Ania-k'][quote name='carragan']A dziekuje :oops:
a ciebie nie zauważyli??? :o :o cóż za foux pa... :evilbat:

A mnie to tam nie dziwi,ze gdy Brzdac jest na widoku to ja jestem niezauwazalna.Ba,mnie to nawet jest na reke :wink:

A tu specjalnie dla Ciebie na dobranoc wyjatkowo,bo nie chronologicznie zdjecie z wczoraj 8)

Ale nim dojdziemy do reszty tej serii to dlugo potrwa..... 8)

No i troszke mi sie na fotce perspektywa zaburzyla bo ma lapki jak jamniczek :wink:

Posted

Obiecuje w przyszlym tyg.dac wszystkie zalegle fot.i na biezaco uzupelniac :oops: Wybaczcie zagonionej osobie :modla:
W ramach ulagodzenia Was wrzucam kilka fot. tylko Malenstwa :wink:

Pamieta ktos jeszcze Miska Rudego ? :wink:

Posted

Daisunia dziekuje w imieniu Malenstwa :wink:

malawaszka napisał(a):
to misiek jeszcze żyje??? :o

A zyje,zyje 8) Wprawdzie zostal zakopiowany a'la azjata i ma blizny jak Frankenstain,ale poza tym to miewa sie calkiem dobrze 8)

Posted

Jutro dam troche fot.bowiem dzisiaj jestem padnieta.
Malenstwo dzisiaj w Bytomiu zabralo ponownie cala pule w rasie i zakonczylo ch.pl (wystawiala go wowczas Kaska,co nas podglada 8) ) 8)
Na finalach,wystawiane juz przeze mnie,uzyskalo zas III miejsce na grupie 8) Nie musze mowic,ze jestem dumna jak paw,prawda ? :wink: :lol: :lol:

Posted

Dziekuje za gratulacje.

Asher,specjalnie dla Ciebie (zadnego odwaznego wl.chichuchaua nie udalo mi sie znalezc :cry: Ale na szczescie Kaska zaryzykowala zjedzenie swojego yorka :wink: :lol: )

Potem obiecuje wiecej fot.z tej sesji 8)