Hexi Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 och moj ulubiony dog wlochaty:loveu: jest piekny..najpiekniejszy w biegu..:loveu: ostatnio w wilnie widzialam wilczarze ale do malenstwa sie nie umywaly..:shake: carr, bedziecie w katowicach? moze wreszcie sie w realu zobaczymy? Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Czesc Hexi :cool1: Toc oczywiste,ze inne sie do Malenstwa nie umywaja.Pewnie dlatego,ze tylko Malec jest moj ;) :lol: BTW.Tak,mamy w planach bycie w Katowicach,ale czy wypali to nie wiem,bo mam "bunt na pokladzie" :evil_lol: Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 A tak w ogole Hexi gratuluje podwojnego litewskiego zwyciestwa mlodziezy.Konkurencja do BISa nam rosnie :cool3: :lol: Quote
Hexi Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :cool1: no udal nam sie debiut wystawowy :cool3: ale to dziecek jeszcze, ma czas..zobaczymy co w katowicach bedzie...:lol: a widzialas jak mi chlopak wyrosl....goni malenstwo ile moze :) a TZ co jakis czas odpala wasza galerie i pokazuje Achillowi jaki duzy ma urosnac:lol: Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Wiecej zdjec z wilczarzyczkami juz nie bedzie :roll: Quote
Recommended Posts