tunio Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Kara,wczoraj spotkalismy beauceronke,ktora tez sie za pana schowala na jego widok...Ale coz,jakos to bedzie bo innego wyjscia nie ma. [quote name='sylrwia']carragan kręce sie dziś a może to już od wczoraj po galeri Twojego Maleństwa. On jest niesamowity. :loveu: A dziekuje :oops: [quote name='sylrwia'] Nurtują mnie taka sprawa: powiedz mi jak Ty z nim mieszkasz? Czy on ma "swój" pokój? Teoretycznie jest psi pokoj,ale zazwyczaj tylko sie tam stoluje i ma legowisko,na ktorym kiedy ma chetke spedza noce.Choc tak po prawdzie zazwyczaj pierwsze pol nocy spedza w przedpokoju,przy drzwiach na zewnatrz,a dopiero na druga polowe idzie na swoja koldre. Ale ogolnie rzecz biorac stale przebywa z nami "na salonach" i w kuchni,a psi pokoj sluzy mu jedynie jako sypialnia.A w mieszkaniu specjalnie klopotliwy nie jest,bowiem przewazajaca czesc dnia przesypia,czuwajac jednakze i obserwujac czy ktos nie zamierza czegos przekasic.Rzecz jasna na spolke z nim ;) [quote name='sylrwia'] Przecież ani go obejść ani przeskoczyć.:crazyeye: Faktycznie,ani obejsc,zni przeskoczyc,ani przepchnac,gdy nie ma na to ochoty,ale calkiem latwo idzie...przejsc pod nim... :sg168: [quote name='sylrwia'] Nie dziwie się, że "łatkę" konia mu doprawiono. :gent: Na dobra sprawe wprawdzie kon to najbardziej oklepane,ale krowa,koza,dinozaur i inne (nierzadko niesamowicie pomyslowe) rownie czesto padaja pod jego adresem. Quote
olekg89 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 A wiecie jak fajnie mrowią dłonie jak głaszcze sie maleństwo prawie godzine?:D Mam nadzieje ,że maleństwo nie zagryzie mojego ujadacza Czarka. Quote
tunio Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Olek,nadzieje mozna miec,choc jak wiadomo bywa ona zludna...:lol: BTW.A na pozbycie sie uczucia mrowienia dloni najlepsza jest praktyka :diabloti: Ja stale cwicze i nie moge narzekac na takowa przypadlosc,wiec jak widac metoda jest skuteczna :cool3: ;) A tu fragment historii zawarcia pewnej przyjazni (calosci niechce mi sie wklejac) ;) Niestety,zdjecia sa tylko takie,jakie sa... Quote
diabelkowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 aaaa sliczna fota i chusteczka i okulary normalnie full wypas :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='carragan'] Niestety,z powodu jego zdrowia pogoda w naszym przypadku sie liczy.A precyzujac liczy sie upal,bo inna pogoda nam nie straszna. Czyli mam się nie łudzić, że wymyziam ta piękność:shake::shake::shake::placz::placz::placz: Quote
tunio Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 bigos napisał(a):Czyli mam się nie łudzić, że wymyziam ta piękność:shake::shake::shake::placz::placz::placz: Alez poki co spokojnie mozesz sie ludzic,ze go wymiziasz bo ja nic o zmianie naszych planow nie wiem...Ba,dzisiaj nawet bylam na zakupach prowiantu i obuwia,bowiem uznalam,ze wstyd sie Wam pokazac w tym, w czym zazwyczaj sie na spacerach z nim wlocze ;) A ze w Realu byly tanie i calkiem porzadne buty to skorzystalam z nadarzajacej sie okazji.W koncu na "szlajanie" sie po mokradlach,bagnach,polach,lasach,lakach i innych takich nie trzeba jakis markowych butow po kilkaset zlotych sztuka ;) BTW.A obecnie wprawdzie wolalabym nizsza temperature,ale 24st. czy 26st. w sloncu to jeszcze nie tragedia.Mowiac "upal" mialam raczej na mysli lipcowe temperatury ;) Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Na razie pogoda jest fajna byleby tylko nie padało:) A jak Maleństwo kochane czuje??? Quote
bigos Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 carragan napisał(a):Alez poki co spokojnie mozesz sie ludzic,ze go wymiziasz bo ja nic o zmianie naszych planow nie wiem...Ba,dzisiaj nawet bylam na zakupach prowiantu i obuwia,bowiem uznalam,ze wstyd sie Wam pokazac w tym, w czym zazwyczaj sie na spacerach z nim wlocze ;) A ze w Realu byly tanie i calkiem porzadne buty to skorzystalam z nadarzajacej sie okazji.W koncu na "szlajanie" sie po mokradlach,bagnach,polach,lasach,lakach i innych takich nie trzeba jakis markowych butow po kilkaset zlotych sztuka ;) ;) :multi::multi::multi: Jak dla mnie to buty mogą być z Reala ino żeby nie przemakały na wędrówkach dalekich i bliskich:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
nomu Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 W tych okularkach i chustce to taki spoko ziom:lol: Quote
tunio Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Patikujek,a dziekuje.Malenstwo czuje sie calkiem niezle (tfu,tfu :lol: ). Bigos,widze ze sie w pelni zgadzamy :eviltong: [quote name='nomu']W tych okularkach i chustce to taki spoko ziom:lol: I wlasnie o to chodzi.Wprawdzie zazwyczaj i tak budzi sympatie,a nie lek,ale takie "sposoby psychologiczne" na pewno nie zaszkodza ;) Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='carragan']:razz:kurcze ...cóś jakby do Zadziornego podobne;) Quote
tunio Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:kurcze ...cóś jakby do Zadziornego podobne;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 A tak w ogole u nas zrobila sie cieplo :placz: Mysle,ze ponad 28st.w sloncu :placz: Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='carragan'] Maleństwo :loveu: Carr wydrap maluszka, i nei ugotujcie się tam :shake: Quote
olekg89 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Carr -pamiętasz kolonie ęteligętnych dzieci? Które obsiadły malutka? Quote
Nitencja Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Jakies Malenstwo eleganckie. :) cudo po prostu. GLaski dla chlopaka i calusy w wielki nochal. !!! Quote
diabelkowa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 a Malenstwo jak zwykle sie cudnie reprezentuje pomimo wysokiej temperatury:loveu: :loveu: :loveu: Quote
zadziorny Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:kurcze ...cóś jakby do Zadziornego podobne Hehehehe dooobreee Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='zadziorny']Hehehehe dooobreee :oops:no co...może nie :razz: Quote
tunio Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 jo-jo napisał(a): Carr wydrap maluszka, i nei ugotujcie się tam :shake: Malenstwo sie nie ugotuje,bo Malenstwo spi po porannym spacerze w domu...Za to ja,po trzykrotnym koszeniu ogrodu,ktory wygladal jak niekoszona od tygodni laka,jestem z deczka ugotowana.Teraz czeka mnie jeszcze grabienie skoszonej trawy i ponowne przekoszenie.:cool1: olekg18 napisał(a):Carr -pamiętasz kolonie ęteligętnych dzieci? Które obsiadły malutka? Pamietam.I pamietam tez biednego pana opiekuna,ktory stracil nad swoja gromadka kontrole ;) Quote
tunio Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Nitencja napisał(a):Jakies Malenstwo eleganckie. :) No coz,wypada aby zawsze ktos w towarzystwie byl elegancki.W tym wypadku padlo na niego ;) Nitencja napisał(a):cudo po prostu. Jak juz nieraz wspominalam to po mnie :eviltong: Nitencja napisał(a):GLaski dla chlopaka i calusy w wielki nochal. !!! Obiecuje zaraz wykonac polecenie.Choc mam nadzieje,ze kiedys zrobisz to osobiscie,a nie przeze mnie ;) Quote
Recommended Posts