Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wspólnie nosicie :razz:

Tak,z powodow oszczednosciowych...On w dni parzyste,a ja w nieparzyste... :cool1:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak w ogole wlasnie wrocilismy z drugiego dlugiego spaceru (dzieki sprzyjajacej pogodzie wracamy na trasy zarzucane latem) i znowu zaznalismy ozywczej kapieli...I tak sobie mysle,ze w ramach oszczednosciowych moglam ubrac mokre ciuchy z pierwszego spaceru,bo i tak znowu mnie przemoczylo od gory do dolu...;)

Posted

Nathaniel,po podjetej decyzji o zakupie czekanie na wilczarza w moim przypadku trwalo ponad 8m-cy.I to mi sie podobalo,bowiem jak wiadomo nie ma nic gorszego niz moda na dana rase i wzrost jej popularnosci...Ale np.w zeszlym roku ilosc miotow w Polsce jak dla mnie drastycznie wzrosla...I to juz specjalnie dobre nie jest,a obawiam sie ze skutku takiego postepowania wkrotce dadza o sobie znac.
Zastanawiam sie o czym hodowcy mysla powolujac na swiat np.dwa,trzy lub nawet wiecej miotow na raz ? :roll: Nie wiem czy chca doprowadzic do takiej samej sytuacji jak z dogami... ? :shake:

BTW.A wilczarze ogolnie sie na ulicach rzadko widuje i to nie tylko w Polsce,a rowniez np.w Niemczech gdzie corocznie jest jeszcze znacznie wiecej miotow niz w Polsce.Pewnie siedza na ranczach swoich wlascicieli i nie wylaza na ulice,bowiem jest to zarezerwowane dla wilczarzy nalezacych do plebsu spolecznego ;) :lol:

Posted

carragan napisał(a):

"...Czy te oczy moga klamac,czy te oczy moga serce zlamac...?"

kłamać nie mogą a serce mi już tak złamały, że chyba ją tobie zabiore:evil_lol: :wink:

Posted

*luthien* napisał(a):
kłamać nie mogą a serce mi już tak złamały, że chyba ją tobie zabiore:evil_lol: :wink:

"Ją" mozesz brac,jednak "jego" musisz mi zostawic :megagrin: :wink:

Posted

carragan napisał(a):

BTW.A wilczarze ogolnie sie na ulicach rzadko widuje i to nie tylko w Polsce,a rowniez np.w Niemczech gdzie corocznie jest jeszcze znacznie wiecej miotow niz w Polsce.Pewnie siedza na ranczach swoich wlascicieli i nie wylaza na ulice,bowiem jest to zarezerwowane dla wilczarzy nalezacych do plebsu spolecznego ;) :lol:
Hehehe, dooobree :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

Witaj carragan:multi::multi::multi:

Jam tu pierwszy raz:oops::oops::oops:a wilczarze tak bardzo mi sie podobaja. Ale wpada:oops:
Piękny psiurek:loveu:, więc mam nadzieję, że na zlocie sie widzimy?

P.S. Pozdrowienia od Margerity z Poznania:lol::lol::lol::lol:

Posted

Nie stety, dogów teraz jest zatrzęsienie, sama mam spis miotów z tego i zeszłego roku, i jest ich straszna ilość:shake:

Carr foteczki malutkiego, no co tu dużo mówić?:loveu:

Posted

[quote name='bigos']

Witaj carragan:multi::multi::multi:

Jam tu pierwszy raz:oops::oops::oops:a wilczarze tak bardzo mi sie podobaja. Ale wpada:oops:
Blad jak widac juz naprawiony,wiec w ramach ukazania naszej laskawosci wybaczymy ;)
[quote name='bigos']
Piękny psiurek:loveu:,więc mam nadzieję, że na zlocie sie widzimy?

Jesli tylko nie wypadnie cos niespodziwanego i beda ku temu sprzyjajace warunki pogodowe to tak :cool1:
[quote name='bigos']
P.S. Pozdrowienia od Margerity z Poznania:lol::lol::lol::lol:
A dziekujemy ;)

[quote name='jo-jo']Nie stety, dogów teraz jest zatrzęsienie, sama mam spis miotów z tego i zeszłego roku, i jest ich straszna ilość:shake:
Tak wlasciwie to nawet niechce mi sie juz jezyka strzpic na prozne gadanie.Ani nie zmieni to mentalnosci i braku samokrytycyzmu coponiektorych,ani psychiki hodowanych przez nich psow ani tez zdrowia tychze...Mnie pozostaje sie jedynie cieszyc,ze w mojej piaskownicy jest jako taki porzadek.

[quote name='jo-jo']
Carr foteczki malutkiego, no co tu dużo mówić?:loveu:
Dziekuje za mile slowa,choc tak szczerze mowiac choruje od dluzszego czasu na lustrzanke,ktora nie ma az tak drastycznych ograniczen jak moj aparat...Wprawdzie zdjecia z niego w statyce sa calkiem dobre,ale zdjecia z ruchu przy jakichkolwiek minimalnych zaburzeniach to...

Posted

Mam nadzieje,ze Malenstwo wpusci mnie do domku jakby co postrasze go moja malutka przy nim Deltka;) chyba,ze wczesniej ona i ja dostaniemy zwalu na widok takiego konika:evil_lol:

Posted

carragan napisał(a):
Blad jak widac juz naprawiony,wiec w ramach ukazania naszej laskawosci wybaczymy ;)

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::buzi:

carragan napisał(a):
Jesli tylko nie wypadnie cos niespodziwanego i beda ku temu sprzyjajace warunki pogodowe to tak :cool1:

A tam! Nie ważna pogoda, ważne żeby była dobra zabawa;)
My jedziemy pod namiot, to tym bardziej powinno nam zależecć na ładnej pogodzie:lol:

Posted

Kara,w zeszlym roku dzielil parter z Pagajkiem i sie nie pozarly,wiec skoro nie zjadl samca to tym bardziej nie zezre suki ;)

bigos napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::buzi:

Mala rzecz,a cieszy :smokin:

bigos napisał(a):

A tam! Nie ważna pogoda, ważne żeby była dobra zabawa;)

Niestety,z powodu jego zdrowia pogoda w naszym przypadku sie liczy.A precyzujac liczy sie upal,bo inna pogoda nam nie straszna.

Diabelkowa,bede pamietac i w ramach swoich mozliwosci nie zapominac o jakiejs z jego "chusteczek" :cool1:

Posted

carragan napisał(a):
Kara,w zeszlym roku dzielil parter z Pagajkiem i sie nie pozarly,wiec skoro nie zjadl samca to tym bardziej nie zezre suki ;)

Moja jak zobaczyla CTR to malo co zawalu dostala w pisk i schowala sie pod moje nogi jak do niej taki olbrzym podbiegl:evil_lol: Ale taki to pikuś do wilczarza:evil_lol:

Posted

carragan kręce sie dziś a może to już od wczoraj po galeri Twojego Maleństwa. On jest niesamowity. :loveu:
Nurtują mnie taka sprawa: powiedz mi jak Ty z nim mieszkasz? Czy on ma "swój" pokój? Przecież ani go obejść ani przeskoczyć.:crazyeye: Nie dziwie się, że "łatkę" konia mu doprawiono.