Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
No toście zawalili z tym Raciborzem:shake:/ a mi się miesiące pomyliły i myślałam ze dopiero w lipcu Racibórz :oops:/
No właśnie :mad:. My się z bosem cały czas rozglądaliśmy - gdzie jest ta Alicjarydzewska :hmmmm: :niewiem: :shake:

Posted

[quote name='zadziorny'] My się z bosem cały czas rozglądaliśmy - gdzie jest ta Alicjarydzewska :hmmmm: :niewiem: :shake:

A za mna nie ? Skandal ! :lol: :lol: :lol:

Zas z dzisiejszego spaceru nie wyszly mi zadne zdjecia...PEwnie podswiadomie niechcialam pokazac mojej tworczej wpadki... ;) Ale moze to i lepiej... :lol: :lol: :lol:

http://i37.photobucket.com/albums/e71/Malenstwo2003/DSC01628.jpg

BTW.Nie wiem jak u Was,ale u nas jest ewidentnie za cieplo,a ma byc jeszcze gorzej :placz:

Posted

[quote name='zadziorny']No właśnie :mad:. My się z bosem cały czas rozglądaliśmy - gdzie jest ta Alicjarydzewska :hmmmm: :niewiem: :shake::oops:no i stydam ,że zawaliłam :cool3:.Faktycznie tak mi się coś namieszało ,ze myślałam ,ze Racibórz w lipcu :razz:.Mam kurcze rzut beretem / moherowym / i nie dojechałam:placz:.
A nie mogliście przypomnieć :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='carragan'][quote name='zadziorny'] No właśnie :mad:. My się z bosem cały czas rozglądaliśmy - gdzie jest ta Alicjarydzewska :hmmmm: :niewiem: :shake:A za mna nie ? Skandal ! :lol: :lol: :lol:
Ty przecież zapowiedziałaś swoją nieobecność :roll: :cool3: :eviltong:

Posted

carragan napisał(a):
W tym wypadku niestety jedyna alternatywa na spotkanie jest zlot,tak wiec... :gent:

:roll: khm...zlot - odległe czasy dla mnie....może się uda, a może nie :p

Posted

zadziorny napisał(a):
Ty przecież zapowiedziałaś swoją nieobecność :roll: :cool3: :eviltong:

Nie zapowiedzialam,tylko uprzedzilam o takiej ewentualnosci...:eviltong:

Cola,to kombinuj... ;) Ja mam nadzieje wyskoczyc przynajmniej na jeden-dwa dni... :roll:

Posted

Cos z dzisiaj (choc nie do konca podoba mi sie kat i wysokosc pod jaka bylo robione zdjecie,ale trudno...)

Choc nie da sie ukryc,ze w niektorych momentach przeholowalam ze skubaniem,ale mowi sie trudno.W koncu do jakiejs wystawy (na pewno nie wczesniej niz koniec lipca) odrosnie...Sek w tym,ze wowczas bede musiala znowu go wyskubac i przeczuwam,ze znowu przeholuje :gent:

Posted

Jedno starsze zdjecie,bo tak jak juz mowilam,obecnie niechce mi sie zadnych nowych robic...Na dzien dzisiejszy nie ma juz takiej kudlatej glowy i wyglada raczej jak sznaucer ;)

Posted

Podjelam dzisiaj bohaterska decyzje o zabraniu ze soba aparatu.Jednak patrzac na efekt (3/4 zdjec do niczego sie nie nadaje) mysle,ze sobie moglam darowac...Szczegolnie,ze wowczas przynajmniej by mnie szyja nie bolala ;)

Lasy,laki i pola oraz mgla,cisza i spokoj...Czy moga byc bardziej sprzyjajace warunki do polowania ?:diabloti: Choc widocznie w swiat poszla juz wiesc o tym,ze cos takiego grasuje po okolicy,bo coraz trudniej cos (kogos) upolowac...Najczesciej musi sie biedactwo zadowolic jakims pijaczkiem,ale w koncu lepszy rydz niz nic... :shake:

A tu jak widac po wyrazie pychola dzisiejsze polowanie bylo owocne...

:gent:

Posted

Wciaz sobie obiecuje,ze zmniejsze w koncu te zdjecia ale jakos mi nie wychodzi.Zreszta,w taki upal to czlowiekowi nic sie niechce.Dzisiaj Malec nawet na spacer niechcial sie dac wyciagnac, bo o 4-tej bylo u nas juz 16st. :roll: I tak sie zastanawiam czy sie do Izraela nie przeprowadzic,bo temperatury zblizone,ale na wystawach praktycznie zadnej konkurencji... ;) :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze kombinujesz z tą przeprowadzką ;)
:cool1:
[quote name='Alicjarydzewska']
a to swietne ....dobrze że miałaś jednak aparat ....:razz:
:cool1:
[quote name='Alicjarydzewska']aż 2 fotki

Nie,no fotografii zrobilam wiecej,ale niechce mi sie ich wrzucac :shake:

Posted

A Malec od dwoch dni lezy trupem z powodu tego upalu...I tak po prawdzie to az mna telepie,gdy slysze prognoze pogody,ktora jest "doskonala" :diabloti:

Posted

Sprzed kilku dni

[SIZE="1"]
BTW.Czy ja sie juz "chwalilam",ze Malenstwo znowu bylo "nie do konca zdrowe" (tak po prawdzie to wciaz jeszcze nie doszedl do siebie,a calkowity powrot do formy troche potrwa) ?W tym sezonie weci to chyba do rodziny wejda,bo co i rusz ich widujemy... :diabloti: Pewnie los sobie odbija za dwa poprzednie sezony,gdy wetow widywalismy tylko na szczepieniach.