Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p ja też mam gazetkę z Carr ukrytą za Maleństwem:evil_lol:
A ja nie mam.Jutro sprobuje gdzies jej poszukac,bo to wstyd jej nie miec :roll:

Basiu,a skadze znowu... :diabloti: A tak powazniej,to naprawde jakakolwiek reakcja lekowa na niego jest niesamowita rzadkoscia,nawet gdy prezentuje swoje zeby w calej okazalosci...

:gent:

Posted

Nie wiem jak Wy,ale mysmy dzisiaj ze spaceru zrezygnowali.Nie dosc,ze strasznie sennie i nikomu sie nic niechce,to jeszcze ciagle leje,a jak nie leje to tlucze grad...:roll: Ja tam nic przeciwko deszczykowi nie mam,bo sucho w ogrodzie,ale na rany koguta czy musi lac tak,ze wszystkie drobniejsze roslinki sa skazane na zaglade ? :roll:

A to niektore z niedobitkow kwiatow mojej Mamy,ktorych Malec nie stratowal podczas "strozowania" :gent:

i dwie magnolie :cool1:

To tak w ramach wprowadzenie zwawzszej atmosfery :gent:

Posted

Hej!

Ło matko grad?:crazyeye:

U nas tylko deszczyk:roll:

Tez mam PP z Malenstwem:loveu:Mimo ze sie tak ukrylas i za włoskami i za Cerrym to i tak Cie poznalam:evil_lol:

Ps;Ostatnio ogladalam fotki z Katowic i dlugo sie zastanawialam czy ta laska biegajaca w bezowej katanie(?)to Ty:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']śliczny ogródek :loveu:
Gdy bedzie ladniejsza pogoda to wrzuce kolejny "fragment ukladanki" ;) Niestety,sroga zima nie wplynela zbyt pozytywnie na obecny wizerunek ogrodu :shake:
[quote name='Alicjarydzewska']
a ten to z czego się tak śmieje :razz:

On sie nie smieje,on ziewa ;) :lol:

[quote name='asiunia']Hej!

Ło matko grad?:crazyeye:

U nas tylko deszczyk:roll:
A u nas grad :lol: Jak witac mamy swoj wlasny klimat.Pamietam jak kiedys rowno w polowie nasza ulice przecinal deszcz.U sasiadow padalo,a u nas nie :evil_lol:
[quote name='asiunia']
Tez mam PP z Malenstwem:loveu:Mimo ze sie tak ukrylas i za włoskami i za Cerrym to i tak Cie poznalam:evil_lol:
Ee tam mnie...Raczej Malca :laugh2_2:

Taaa,to ja mialam taki glupi pomysl,aby sie ubrac w zakiet na wystawe.I po tej jednej mowie sobie kategorycznie NIGDY WIECEJ ! :cool1: Wracam do swoich rozciagnietych swetrow,bo te sa przynajmniej praktyczne :roll:

Posted

A zdradz skad w ogole taka mysl ? W koncu wilczarzy na wystawach bywa wiecej

Bo ja mam pamiec wzrokowa :cool3: Moge poznac osobe ktorej nie widzialam pare lat :p

A myslisz,ze po co mi byl Irlandczyk jak nie po to,aby sie za nim chowac ?!

Ii tam, gadanie :eviltong:

A wiedzialas ze ta fota bedzie w PP?

Przesliczne kwiotki!!!:loveu:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Carr absolutnie nie!:placz:Musisz wiecej takich obcislych rzeczy nosic bo wygladasz rewelacyjnie:razz:

Dzieki Bogu nie mam karnacji ani sklonnosci do spiekania raczka,choc teraz by wypadalo sie uroczo zarumienic...Ale pozostaje mi wiec jedynie podziekowanie za komplement :gent:

anetta napisał(a):

A wiedzialas ze ta fota bedzie w PP?

Wiedzialam,ze jakas fota (bylo ich robionych znacznie wiecej,wiec nie wiedzialam ktora dokladnie) zostanie umieszczona w jakims "psim" pismie,ale jakos specjalnie nie wypytywalam w jakim :oops:
Co do samej foty,to juz widzialam i z ulga stwierdzam,ze moglo byc gorzej.Teraz zas ide bic poklony dziekczynne moim niesfornym wlosom za to,ze mnie zakryly... :laugh2_2:

anetta napisał(a):

Przesliczne kwiotki!!!:loveu:

:gent:

jo-jo napisał(a):
Co to maleństwo takie smutne??

zadziorny napisał(a):
Nie smutne tylko "męcione" :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Dokladnie tak :gent:

Posted

Czy mi sie wydaje,ze"tynipic czy jak mu tam" faktycznie nie dziala... ? Ja w miejscu zdjec z niego umieszczanych widze czerwone krzyzyki...

A tu cos z wczoraj :cool1:

Posted

Jeszcze jedno,mam chwilowa przerwe od prac w ogrodzie, i ide dalej kosic,bo samo sie nie zrobi.

Na zdjeciu jest troche potargany i zielony,bo sie w swiezo skoszonej trawie uwielbia tarzac :diabloti:

BTW.A tak w ogole to Malec mi sie czyms strul,bo caly dzien rzyga jak kot :shake: Nawet na spacer poki co wyjsc niechcial :shake:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']moze tej siwezutkiej trawy sie najadl co ;P

To,ze zazera sie trawa (ale nie ta skoszona) to skutek,a nie przyczyna...
BTW.A tak w ogole to Malec dzisiaj obchodzi 3-cie urodziny,a ja nawet nie wiem kiedy to zlecialo... :niewiem:

Posted

Malec i Butch.Poki co przywiazane do zdjecia,ze wzgledu na Butcha,bo mu jeszcze nie do konca ufam pod wzgledem posluszenstwa...Jednak musze stwierdzic,ze super razem biegaja przy rowerze.Z mojej prawej strony,bark przy barku,choc faktem jest,ze Butch musi robic dwa razy wiecej krokow niz Maluszek :gent:

Posted

Jeszcze kilka i ide piec ciasto,bo mimo iz przyjecia poki co nie ma,to na kawke wypada zaprosic,gdy zaczna sie zlazic z zyczeniami :gent: