Basia&Safi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 gdybym spotkala go na takiej łączce to zawal gwanantowany :D:D naszczecie on mnie chyba lubi :D:D: przynajmniej tak mi sie wydaje w koncu mnie nie zjadl na wystawie ehehehe Quote
tunio Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Zdjecie pt.co (a raczej kto) to jest ? :evil_lol: Quote
tunio Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='basiulka22tychy']gdybym spotkala go na takiej łączce to zawal gwanantowany :D:D naszczecie on mnie chyba lubi :D:D: przynajmniej tak mi sie wydaje w koncu mnie nie zjadl na wystawie ehehehe Basiu,to nie laczka,a raczej spore pola i to odludne.Przynajmniej w porze,gdy my tam chodzimy :evil_lol: A ludzi to on nie jada,[SIZE="1"]a przynajmniej tak brzmi oficjalna wersja...:evil_lol: BTW.A tak powazniej to jego widok naprawde nie budzi leku,bo po nim widac ze on lubi ludzi i tyle. Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie Maleństwo Quote
tunio Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie Maleństwo Brawo za spostrzegawczosc.:cool1: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts