diabelkowa Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 carragan napisał(a):Diabelkowa,wilczarze sa wystawiane w niedziele.Tak wiec jak rozpoznasz Malca (nie powinno byc to trudne,bo pewnie bedzie mial czerwona bandamke na szyi) to sie nie krepuj i podchodz.A wyglaszczesz sobie go na zywca,bo to jest to co "tygryski lubia najbardziej".Zreszta,jego fan club nie bierze sie z niczego :evil_lol: :gent: to jak zobaczysz taka mala osobke klejaca sie do Twojego psa to sie nie przejmooj to tylko jaa :D Quote
Hexi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 o buuu wilczarze sa w niedziele....a w sobote pewnie nie bedziesz co? znowu sie nie spotkamy.... Quote
tunio Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Diabelkowa,Ty sie po prostu przedstaw,bo po wygladzie na pewno nie poznam...Szczegolnie,ze Malec jest przewaznie glaskany przez ludzi wszelkiej plci,wieku i narodowosci ;) A szaliczka nie ma,bo w koncu wiosna juz,czyz nie ? :cool3: Waszka,a jakby inaczej :evil_lol: Hexi napisał(a):o buuu wilczarze sa w niedziele....a w sobote pewnie nie bedziesz co? znowu sie nie spotkamy.... Hexi,w zamierzeniu w Katowicach bede we wszystkie trzy dni,ale czy sie uda to dopiero zobaczymy...:roll: Jutro wieczorem pewnie bede wiedziec,czy w sobote dotre. BTW.Jednak jak juz sie nieraz przekonalam,to nie brak mojej obecnosci utrudnia spotkanie,a fakt ze niejednokrotnie ktos sie po prostu obawia podejsc :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Hexi Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 o ty paskudo tak bezczelnie wypominac bledy mlodosci :evil_lol: my bedziemy juz w piatek wiec moze sie uda :) w razie czego rozgladaj sie za taka ruda z obledem w oczach...w koncu to nasza pierwsza wystawa w polsce :) Quote
diabelkowa Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 carragan napisał(a):Diabelkowa,Ty sie po prostu przedstaw,bo po wygladzie na pewno nie poznam...Szczegolnie,ze Malec jest przewaznie glaskany przez ludzi wszelkiej plci,wieku i narodowosci ;) Jasne ze sie przedstawie :DDD Powiem jestem Diabel, Diabelkowa :PP Masz moze aparat ? :D bo mi brat nie chce porzyczyc :(( bo sie boi ze mi ukradna ;P wiec jakbys m iala to bedziesz tak mila i zrobisz nam z Malenstwem fotkeE? :DDD bo to takie piekne Malenstwo cudowne i w ogole och i ach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 carragan napisał(a): Zadziorny,obiecalam Ci kiedys kangura :cool3: Fajny kangur :loveu:, tylko taki jakiś... kudłaty :cool3: :evil_lol: :eviltong: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 zadziorny napisał(a):Fajny kangur :loveu:, tylko taki jakiś... kudłaty :cool3: :evil_lol: :eviltong::evil_lol::evil_lol:a niby gdzie ma kieszonkę :razz::razz::razz: Carr a mnie już w niedzielę nie będzie :placz:i nie wymiziam se Maluszka :shake:jestem tylko w piątek i sobotę ;) Quote
tunio Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 [quote name='Hexi']o ty paskudo tak bezczelnie wypominac bledy mlodosci :evil_lol: Nie przejmuj sie.Nie tylko Ty sie do znajomosci z nami nie przyznalas...:lol: [quote name='Hexi'] my bedziemy juz w piatek wiec moze sie uda :) Licze na to,w koncu nie bedzie nas w sobote... [quote name='Hexi']w razie czego rozgladaj sie za taka ruda z obledem w oczach...w koncu to nasza pierwsza wystawa w polsce :) Musze Cie zmartwic...Ten obled z oczu nie zawsze znika...Np.u mnie wciaz jest doskonale widoczny :gent: [quote name='diabelkowa']Jasne ze sie przedstawie :DDD Powiem jestem Diabel, Diabelkowa :PP Masz moze aparat ? :D bo mi brat nie chce porzyczyc :(( bo sie boi ze mi ukradna ;P wiec jakbys m iala to bedziesz tak mila i zrobisz nam z Malenstwem fotkeE? :DDD bo to takie piekne Malenstwo cudowne i w ogole och i ach :loveu: :loveu: :loveu: Diabelkowa,raczej sie z aparatem nie rozstaje wiec problemu w zrobieniu kilku zdjec nie widze :cool1: [quote name='zadziorny']Fajny kangur :loveu:, tylko taki jakiś... kudłaty :cool3: :evil_lol: :eviltong: Przeciez widac,ze to kangur syberyjski....To i musi byc bardziej futrem porosniety niz australijski krewniak :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:a niby gdzie ma kieszonkę :razz::razz::razz: Jak to gdzie ? Przecie kangury maja kieszonki na brzuchu :razz: [quote name='Alicjarydzewska'] Carr a mnie już w niedzielę nie będzie :placz:i nie wymiziam se Maluszka :shake:jestem tylko w piątek i sobotę ;) Wymiziasz go niestety tylko jutro,bo cos mi wypadlo.Tak wiec musisz go wyglaskac za oba dni,aby straty moralne nie byly takie bolesne :evil_lol: BTW.Dzisiaj niechce mi sie wrzucac zdjec,ale z racji faktu ze jutro bedzie do zobaczenia na zywca,to tragedii z tego powodu nie bedzie...:cool1: ;) :lol: Quote
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Carr a mnie już w niedzielę nie będzie :placz:i nie wymiziam se Maluszka :shake:jestem tylko w piątek i sobotę ;) Wystawiasz Ozziego :hmmmm: :niewiem: Quote
tunio Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Trzy fot. z Katowic.Szkoda,ze na zdjeciach Malec niechcial sie wyrostowac,a byl taki "oklaply".Ale w sumie trudno od niego wymagac,aby po 7godzinach na hali byl w pelni sil witalnych,tak wiec mowi sie trudno...:cool1: Malec i Hexi'kowy Achilles Wiecej jak obrobie,ale z hali mi raczej nie wyszly tak wiec licze na innych :diabloti: BTW.Milo bylo sie spotkac ze "stara gwardia",a takze poznac nowych dogomaniakow...Jak widac jednak nie gryze...:diabloti: :diabloti: :diabloti: BTW2.Szkoda tylko,ze Malec,bedac zmeczony przebywaniem na hali zachowal sie jak prostak ze wsi...Jednak tu jest dowod,ze nie zawsze taki jest...:roll: Troche wczesniej,na tej samej wystawie,gdy nie byl jeszcze taki zmeczony...:roll: Malec i Mailo :cool1: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Historia pewnej miseczki Quote
tunio Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Historia pewnej miseczki O rany,zlotodajna miska !:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: BTW.I juz po Katowicach....My,u zagranicznego sedziego, skromniutko doskonala,zloto,lokata 1... [SIZE="1"]...CWC,NPwR i CACIB...:evil_lol: :diabloti: I tutaj rowniez pragne podziekowac wszystkim za mile towarzystwo na wystawie,zarowno dzisiaj jak i wczoraj. Dzisiaj z dogomaniakow wytrwale dopingowal nas Bos wraz z urocza towarzyszka,ktora byla przeze mnie niecnie wykorzystywana...:cool1: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Carr w przyszłym roku to już tylko OSCARY ;) [SIZE=2]byliście w TVPpr3:multi::multi::multi: A tak wogóle to GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 niestety ,nie poznalam osobiscie, ale wlasnie Malenstwo widzialam w telewizorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 :placz: a ja dzis siedzialam cały dzień przy grzywcach i nie widziałam maleństwa :placz: Gratuluję sukcesów :klacz: Quote
tunio Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Carr w przyszłym roku to już tylko OSCARY ;) [SIZE=2]byliście w TVPpr3:multi::multi::multi: A tak wogóle to GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! Alu,ponoc w ogolnopolskiej po piatku tez bylismy :evil_lol: A co do telewizji to faktem jest,ze dzisiaj tez nas zlapali.A najlepsze jest to,ze ja sie nie lubie rzucac w oczy...:evil_lol: [quote name='sota36']niestety ,nie poznalam osobiscie, ale wlasnie Malenstwo widzialam w telewizorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sota,mysmy sie dzisiaj pod koniec przed powrotem do domu przy briardach (a raczej niedobitkach ;) )krecili,ale nikt sie do znajomosci z nami nie przyznal... :roll: [quote name='malawaszka']:placz: a ja dzis siedzialam cały dzień przy grzywcach i nie widziałam maleństwa :placz: Bo tak to jest,gdy ktos nie odbiera telefonu :niewiem: Dwa razy dzwonilam,gdyz nie umialam Ciebie i Res znalezc,a potem zrezygnowalam :niewiem: [quote name='Alicjarydzewska'] A tak wogóle to GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='malawaszka'] Gratuluję sukcesów :klacz: Bardzo dziekuje za gratulacje.:cool1: Quote
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 carragan napisał(a):Bo tak to jest,gdy ktos nie odbiera telefonu :niewiem: Dwa razy dzwonilam,gdyz nie umialam Ciebie i Res znalezc,a potem zrezygnowalam :niewiem: aaa widzisz :shake: to Ty byłaś!!! ja nie słyszałam jak dzwoni, a potem jak zobaczyłam że ktoś dzwonił to nie oddzwaniałam bo nie podałaś mi wcześniej numeru i nie oddzwaniałam do obcych :evil_lol: :lol: :lol: :lol: to teraz już sobie go wpiszę :cool1: Quote
tunio Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='malawaszka'] nie podałaś mi wcześniej numeru Bo nie powiedzialas,ze chcesz :evil_lol: Malec w obiektywie Ali :razz: Quote
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 carragan napisał(a):Bo nie powiedzialas,ze chcesz :evil_lol: hahaha bo gdzieś kiedyś słyszałam czy czytałam jak nie chcesz rozdawać nru tel i wolałam nie prosić coby sie nie spotkać z odmową :evil_lol: :lol: Quote
tunio Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha bo gdzieś kiedyś słyszałam czy czytałam jak nie chcesz rozdawać nru tel i wolałam nie prosić coby sie nie spotkać z odmową :evil_lol: :lol: Slonko,nie ze niechcialam rozdawac co po prostu wowczas nie mialam w ogole telefonu (a niestety nie jestem jak ten Coperfield,ze wyczaruje sobie numer bez telefonu :evil_lol: ).Obecnie bardzo chetnie rozdaje,tyle ze z kolei nikt niechce :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 To w takim razie ja Was dziisaj widziałam, ale nie wiedziałam, że Wy to Wy :oops: W każdym bądx razie GRATULUJEMY !!! Quote
AgaCzips Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Troche spóźniona jestem... :oops: GRATULACJE DLA MAŁEGO!!:multi: :multi: Quote
moon_light Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dlaczego ja dopiero teraz do tej galerii trafiłam ?!:roll:?;) Od dzisiaj jestem stałym gosciem:P i oczekuje porządnej tygodniowej dawki fotek:loveu: Maleństwo jest prześliczne(pewnie słyszalas to juz milion razy), ma takie mądre oczy-zakochac sie mozna:cool3: ps.jeej , jak ja bym chciała miec TYLE własnego mięska do miziania:) Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 malawaszka napisał(a):ja już mam :cool1: :razz:;)ja też :cool1: Quote
Recommended Posts