Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

carragan napisał(a):
Diabelkowa,wilczarze sa wystawiane w niedziele.Tak wiec jak rozpoznasz Malca (nie powinno byc to trudne,bo pewnie bedzie mial czerwona bandamke na szyi) to sie nie krepuj i podchodz.A wyglaszczesz sobie go na zywca,bo to jest to co "tygryski lubia najbardziej".Zreszta,jego fan club nie bierze sie z niczego :evil_lol: :gent:

to jak zobaczysz taka mala osobke klejaca sie do Twojego psa to sie nie przejmooj to tylko jaa :D

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diabelkowa,Ty sie po prostu przedstaw,bo po wygladzie na pewno nie poznam...Szczegolnie,ze Malec jest przewaznie glaskany przez ludzi wszelkiej plci,wieku i narodowosci ;) A szaliczka nie ma,bo w koncu wiosna juz,czyz nie ? :cool3:

Waszka,a jakby inaczej :evil_lol:

Hexi napisał(a):
o buuu wilczarze sa w niedziele....a w sobote pewnie nie bedziesz co?
znowu sie nie spotkamy....

Hexi,w zamierzeniu w Katowicach bede we wszystkie trzy dni,ale czy sie uda to dopiero zobaczymy...:roll:
Jutro wieczorem pewnie bede wiedziec,czy w sobote dotre.
BTW.Jednak jak juz sie nieraz przekonalam,to nie brak mojej obecnosci utrudnia spotkanie,a fakt ze niejednokrotnie ktos sie po prostu obawia podejsc :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

o ty paskudo tak bezczelnie wypominac bledy mlodosci :evil_lol:
my bedziemy juz w piatek wiec moze sie uda :) w razie czego rozgladaj sie za taka ruda z obledem w oczach...w koncu to nasza pierwsza wystawa w polsce :)

Posted

carragan napisał(a):
Diabelkowa,Ty sie po prostu przedstaw,bo po wygladzie na pewno nie poznam...Szczegolnie,ze Malec jest przewaznie glaskany przez ludzi wszelkiej plci,wieku i narodowosci ;)

Jasne ze sie przedstawie :DDD Powiem jestem Diabel, Diabelkowa :PP Masz moze aparat ? :D bo mi brat nie chce porzyczyc :(( bo sie boi ze mi ukradna ;P wiec jakbys m iala to bedziesz tak mila i zrobisz nam z Malenstwem fotkeE? :DDD bo to takie piekne Malenstwo cudowne i w ogole och i ach :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

zadziorny napisał(a):
Fajny kangur :loveu:, tylko taki jakiś... kudłaty :cool3: :evil_lol: :eviltong:
:evil_lol::evil_lol:a niby gdzie ma kieszonkę :razz::razz::razz:
Carr a mnie już w niedzielę nie będzie :placz:i nie wymiziam se Maluszka :shake:jestem tylko w piątek i sobotę ;)

Posted

[quote name='Hexi']o ty paskudo tak bezczelnie wypominac bledy mlodosci :evil_lol:
Nie przejmuj sie.Nie tylko Ty sie do znajomosci z nami nie przyznalas...:lol:
[quote name='Hexi']
my bedziemy juz w piatek wiec moze sie uda :)
Licze na to,w koncu nie bedzie nas w sobote...
[quote name='Hexi']w razie czego rozgladaj sie za taka ruda z obledem w oczach...w koncu to nasza pierwsza wystawa w polsce :)
Musze Cie zmartwic...Ten obled z oczu nie zawsze znika...Np.u mnie wciaz jest doskonale widoczny :gent:

[quote name='diabelkowa']Jasne ze sie przedstawie :DDD Powiem jestem Diabel, Diabelkowa :PP Masz moze aparat ? :D bo mi brat nie chce porzyczyc :(( bo sie boi ze mi ukradna ;P wiec jakbys m iala to bedziesz tak mila i zrobisz nam z Malenstwem fotkeE? :DDD bo to takie piekne Malenstwo cudowne i w ogole och i ach :loveu: :loveu: :loveu:
Diabelkowa,raczej sie z aparatem nie rozstaje wiec problemu w zrobieniu kilku zdjec nie widze :cool1:

[quote name='zadziorny']Fajny kangur :loveu:, tylko taki jakiś... kudłaty :cool3: :evil_lol: :eviltong:
Przeciez widac,ze to kangur syberyjski....To i musi byc bardziej futrem porosniety niz australijski krewniak :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:a niby gdzie ma kieszonkę :razz::razz::razz:
Jak to gdzie ? Przecie kangury maja kieszonki na brzuchu :razz:
[quote name='Alicjarydzewska']
Carr a mnie już w niedzielę nie będzie :placz:i nie wymiziam se Maluszka :shake:jestem tylko w piątek i sobotę ;)

Wymiziasz go niestety tylko jutro,bo cos mi wypadlo.Tak wiec musisz go wyglaskac za oba dni,aby straty moralne nie byly takie bolesne :evil_lol:
BTW.Dzisiaj niechce mi sie wrzucac zdjec,ale z racji faktu ze jutro bedzie do zobaczenia na zywca,to tragedii z tego powodu nie bedzie...:cool1: ;) :lol:

Posted

Wystawiasz Ozziego :hmmmm: :niewiem:

Posted

Trzy fot. z Katowic.Szkoda,ze na zdjeciach Malec niechcial sie wyrostowac,a byl taki "oklaply".Ale w sumie trudno od niego wymagac,aby po 7godzinach na hali byl w pelni sil witalnych,tak wiec mowi sie trudno...:cool1:

Malec i Hexi'kowy Achilles

Wiecej jak obrobie,ale z hali mi raczej nie wyszly tak wiec licze na innych :diabloti:
BTW.Milo bylo sie spotkac ze "stara gwardia",a takze poznac nowych dogomaniakow...Jak widac jednak nie gryze...:diabloti: :diabloti: :diabloti:
BTW2.Szkoda tylko,ze Malec,bedac zmeczony przebywaniem na hali zachowal sie jak prostak ze wsi...Jednak tu jest dowod,ze nie zawsze taki jest...:roll: Troche wczesniej,na tej samej wystawie,gdy nie byl jeszcze taki zmeczony...:roll:

Malec i Mailo :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Historia pewnej miseczki

O rany,zlotodajna miska !:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

BTW.I juz po Katowicach....My,u zagranicznego sedziego, skromniutko doskonala,zloto,lokata 1...
[SIZE="1"]...CWC,NPwR i CACIB...:evil_lol: :diabloti:

I tutaj rowniez pragne podziekowac wszystkim za mile towarzystwo na wystawie,zarowno dzisiaj jak i wczoraj.
Dzisiaj z dogomaniakow wytrwale dopingowal nas Bos wraz z urocza towarzyszka,ktora byla przeze mnie niecnie wykorzystywana...:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Carr w przyszłym roku to już tylko OSCARY ;)
[SIZE=2]byliście w TVPpr3:multi::multi::multi:
A tak wogóle to GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!

Alu,ponoc w ogolnopolskiej po piatku tez bylismy :evil_lol: A co do telewizji to faktem jest,ze dzisiaj tez nas zlapali.A najlepsze jest to,ze ja sie nie lubie rzucac w oczy...:evil_lol:

[quote name='sota36']niestety ,nie poznalam osobiscie, ale wlasnie Malenstwo widzialam w telewizorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sota,mysmy sie dzisiaj pod koniec przed powrotem do domu przy briardach (a raczej niedobitkach ;) )krecili,ale nikt sie do znajomosci z nami nie przyznal... :roll:

[quote name='malawaszka']:placz: a ja dzis siedzialam cały dzień przy grzywcach i nie widziałam maleństwa :placz:
Bo tak to jest,gdy ktos nie odbiera telefonu :niewiem: Dwa razy dzwonilam,gdyz nie umialam Ciebie i Res znalezc,a potem zrezygnowalam :niewiem:

A tak wogóle to GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='malawaszka']
Gratuluję sukcesów :klacz:

Bardzo dziekuje za gratulacje.:cool1:

Posted

carragan napisał(a):
Bo tak to jest,gdy ktos nie odbiera telefonu :niewiem: Dwa razy dzwonilam,gdyz nie umialam Ciebie i Res znalezc,a potem zrezygnowalam :niewiem:

aaa widzisz :shake: to Ty byłaś!!! ja nie słyszałam jak dzwoni, a potem jak zobaczyłam że ktoś dzwonił to nie oddzwaniałam bo nie podałaś mi wcześniej numeru i nie oddzwaniałam do obcych :evil_lol: :lol: :lol: :lol: to teraz już sobie go wpiszę :cool1:

Posted

carragan napisał(a):
Bo nie powiedzialas,ze chcesz :evil_lol:

hahaha bo gdzieś kiedyś słyszałam czy czytałam jak nie chcesz rozdawać nru tel i wolałam nie prosić coby sie nie spotkać z odmową :evil_lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha bo gdzieś kiedyś słyszałam czy czytałam jak nie chcesz rozdawać nru tel i wolałam nie prosić coby sie nie spotkać z odmową :evil_lol: :lol:

Slonko,nie ze niechcialam rozdawac co po prostu wowczas nie mialam w ogole telefonu (a niestety nie jestem jak ten Coperfield,ze wyczaruje sobie numer bez telefonu :evil_lol: ).Obecnie bardzo chetnie rozdaje,tyle ze z kolei nikt niechce :evil_lol:

:lol: :lol: :lol:

Posted

Dlaczego ja dopiero teraz do tej galerii trafiłam ?!:roll:?;)

Od dzisiaj jestem stałym gosciem:P i oczekuje porządnej tygodniowej dawki fotek:loveu:

Maleństwo jest prześliczne(pewnie słyszalas to juz milion razy), ma takie mądre oczy-zakochac sie mozna:cool3:
ps.jeej , jak ja bym chciała miec TYLE własnego mięska do miziania:)