tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Waszka,w sumie niczym nadzwyczajnym....Jedynie praniem :lol: I teraz konczac dzisiaj na poczatku grudnia,wrzuce cos terazniejszego.Tak dla porownania ;) Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :angryy: i znowu te myci pyci foteczki :angryy: czy TY myślisz, że mnie się chce na każdą klikać i czeeeekaaaaaaaać aż się otworzy????? :shake: Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 malawaszka napisał(a)::angryy: i znowu te myci pyci foteczki :angryy: czy TY myślisz, że mnie się chce na każdą klikać i czeeeekaaaaaaaać aż się otworzy????? :shake: A czy myslisz,ze ja to robie z powodu ducha przekory ? :shake: Po prostu nie mam obecnie mozliwosci zmniejszania :-( Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 buuu a nie możesz ściągnąć Easy Thumbnails? to mały programik, który hurtowo zmniejsza :cool1: :cool3: Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 malawaszka napisał(a):buuu a nie możesz ściągnąć Easy Thumbnails? to mały programik, który hurtowo zmniejsza :cool1: :cool3: Obawiam sie,ze z moja inteligencja to sie nie naucze go obslugiwac....:-( Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 jest baaardzo prosty - naprawdę wszystko jest jasne i proste :cool1: Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 malawaszka napisał(a):jest baaardzo prosty - naprawdę wszystko jest jasne i proste :cool1: Zachwalasz niczym zawodowy domokrazca :cool1: :lol: BTW.Skoro tak to podaj linka skad mozna go sciagnac,sprobuje podjac wyzwanie :cool1: Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Jeszcze dwie dzisiejsze i ide spac.Dobranoc :gent: Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 http://www.download.com/Easy-Thumbnails/3000-2192_4-10285473.html?tag=lst-0-1 :cool3: Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :eek2: Pies Baskervillów :evil_lol: Carr, a co się teraz dzieje z psicami? Znalazły dom, tak? Razem są? ps. a Yeti to w Himalajach żyje, a nie w Alpach :evil_lol: Quote
zadziorny Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Carragan, ale się rozszalałaś z tymi fotami :crazyeye:. 15 stron topiku samych zdjęć :-o (dwie godziny mi zajęło przeglądanie :mad:) :cool3:. No właśnie, co się dzieje z suniami :niewiem: Quote
zadziorny Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 carragan napisał(a): Moja TZ mówi, że Maleństwo ma fajny "kindział" :evil_lol: :eviltong: Quote
tunio Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Waszka,sciagnelam ten nieszczesny program tylko prosze teraz instrukcje obslugi.Dokladna,bo jak ustawiam jakiej wielkosci maja byc i wrzucam "Make all" to nic,a nic sie w wielkosci nie zmienia....I gdzie tam jest opcja "Save" ? I dodatkowe pytanie czy jest tam opcja przycinania zdjecia ? :roll: Quote
tunio Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 asher napisał(a)::eek2: Pies Baskervillów :evil_lol: Gdzie ?! :nerwy: :evil_lol: asher napisał(a): ps. a Yeti to w Himalajach żyje, a nie w Alpach :evil_lol: Kto by sie tam detalami przejmowal..W koncu i to gory i to gory :evil_lol: zadziorny napisał(a):Carragan, ale się rozszalałaś z tymi fotami :crazyeye:. 15 stron topiku samych zdjęć :-o (dwie godziny mi zajęło przeglądanie :mad:) :cool3:. Alez Wam trudno dogodzic..Nie ma zdjec jest zle,sa zdjecia jest rownie zle...I co ja mam z Wami u licha poczac ? :evil_lol: asher napisał(a): Carr, a co się teraz dzieje z psicami? Znalazły dom, tak? Razem są? zadziorny napisał(a): No właśnie, co się dzieje z suniami :niewiem: Decyzja owczesnych wlascicieli panny zostaly rodzielone i nie mnie to oceniac.Mam nadzieje,ze trafily dobrze i brak jakichkolwiek informacji ze ktoras znowu domu szuka swiadczy o tym,ze trafily dobrze.Z racji faktu,ze wydaje mi sie iz jest to temat bolesny to wypytywac sama z siebie nie zamierzam. 9-13.XII Quote
tunio Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 zadziorny napisał(a):Moja TZ mówi, że Maleństwo ma fajny "kindział" :evil_lol: :eviltong: No ba ! W koncu to m.in. on sprawie,ze Malec ma taki slodki wyraz pychola ;) BTW.A tak w ogole to czemu Twoja TZ nie jest na dogo zalogowana ? :cool1: W koncu my nie gryziemy :evil_lol: Quote
tunio Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 A tak w ogole to nawet nie wiem kiedy sobie zrobilam dziure w lydce...Jedynie moja skarpeta wyglada jakbym probowala komus nia obfity krwotok zatamowac :evil_lol: Quote
Recommended Posts