tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Hexi napisał(a)::cool1: no udal nam sie debiut wystawowy :cool3: ale to dziecek jeszcze, ma czas..zobaczymy co w katowicach bedzie...:lol: a widzialas jak mi chlopak wyrosl....goni malenstwo ile moze:) Widzialam :) I musze przyznac,ze te dogi i wilczarze,ktore mialam przyjemnosc widziec na zadnym etapie rozwoju nie sa takie szpetne jak moj Malec :shake: :lol: Hexi napisał(a): a TZ co jakis czas odpala wasza galerie i pokazuje Achillowi jaki duzy ma urosnac:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Waszka,domyslam sie ze wolniutko chodza.To moze zaczne po cztery ladowac ? :roll: Quote
Hexi Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :) podobno tylko z brzydkich kaczatek wyrastaja labedzie :) musisz tylko na ptasia grype uwazac ;) Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Hexi napisał(a)::) podobno tylko z brzydkich kaczatek wyrastaja labedzie :) Podobno w Alpach zyje Yeti.... :cool1: :lol: A tak powazniej to by tlumaczylo dlaczego Malec przez tyle czasu byl taki niesforny i nieproporcjonalny :evil_lol: ;) Hexi napisał(a): musisz tylko na ptasia grype uwazac ;) Uwazamy,uwazamy :cool1: Zreszta w zyciu bym go nie pozwolila w wolierze zamknac ;) Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 carragan napisał(a): jejjjciuu jaki zmęczony :shake: Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Nigdy wiecej tylu zaleglosci.Toz to idzie cholery dostac,powiedzialam w chwili,gdy mam juz znowu 2-u tygodniowe zaleglosci z marca :oops: Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 malawaszka napisał(a):jejjjciuu jaki zmęczony :shake: Fakt,niesamowicie...Pewnie dlatego,ze kazalam mu stanac w pozycji wystawowej,aby pokazal ze nie ma tak krotkich kosci podudzia jak to probuje mi wmowic :evil_lol: Jednak wierz mi,ze ten smierdziel ktorego mialam w kieszeni oslodzil mu straty moralne jakie poniosl :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 carragan napisał(a):Fakt,niesamowicie...Pewnie dlatego,ze kazalam mu stanac w pozycji wystawowej,aby pokazal ze nie ma tak krotkich kosci podudzia jak to probuje mi wmowic :evil_lol: Jednak wierz mi,ze ten smierdziel ktorego mialam w kieszeni oslodzil mu straty moralne jakie poniosl :diabloti: uhhh a czym musiałaś osładzać straty moralne tej kieszeni za to, że musiała dźwigać śmierdziela?? :cool1: Quote
tunio Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Carr :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się rozszalałaś ;) Doprawdy,czego Ty nie powiesz ? :cool1: :lol: Quote
Recommended Posts