tunio Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 malawaszka napisał(a):hahah znam ten ból - i co gorsza wiem czemu tak jest :placz: bo zdecydowanie łatwiej wydzielać psu mniejsze porcje niż sobie odmówić kanapeczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sziichoo....:cool1: Lepiej myslec,ze to organizm sie rozregulowal :evil_lol: PIKA napisał(a)::lol: :lol::lol: dobre :lol::lol::lol: malawaszka napisał(a): a Dr. Jeckyll i Mr Hide rewelka hahahaha :lol: :lol: :lol: Pewnie dlatego to tak fajnie wyglada,ze w gruncie rzeczy on tylko ziewal :cool1: :lol: Quote
tunio Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Cos z dzisiaj.Problem w tym,ze nie dosc iz pogoda nie sprzyjajaca,to dodatkowo wiekszosc ladnych zdjec bez obrobki jest zbyt duza,aby image sie nie zbuntowal...:roll: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 ladnych zdjec bez obrobki jest zbyt duza,aby image sie nie zbuntowal...:roll: a nie mozesz ich pozmiejszać :hmmmm: Quote
tunio Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 PIKA napisał(a):a nie mozesz ich pozmiejszać :hmmmm: W obecnej chwili nie :nonono2: Quote
asiunia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 malawaszka napisał(a):hahah znam ten ból - i co gorsza wiem czemu tak jest :placz: bo zdecydowanie łatwiej wydzielać psu mniejsze porcje niż sobie odmówić kanapeczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Dr. Jeckyll i Mr Hide rewelka hahahaha :lol: :lol: :lol: Hej!! Milo wiedziec ze nie jestem sama:lol::lol::lol::lol: Quote
tunio Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Milo wiedziec ze nie jestem sama:lol::lol::lol::lol: W kupie razniej :cool1: :lol: "Latajacy cyrk Monty Pythona" :eviltong: ;) Quote
Daisunia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 carragan napisał(a):W kupie razniej :cool1: :lol: "Latajacy cyrk Monty Pythona" :eviltong: ;) :multi: :lol: śliczny "maluszek" ;))) Quote
asiunia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 carragan napisał(a): "Latajacy cyrk Monty Pythona" :eviltong: ;) Hej!! Carr moze tez powinnysmy tak biegac?:eviltong: Quote
Agga Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Pobiegacie na zlocie. Tam jest gdzie biegać. A Maluszek wspaniały. Quote
tunio Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Dziekujemy za mile slowa.A co do biegania to Ty sobie Asik biegaj,a ja popatrze :eviltong: BTW.U Was tez pada deszcz ze sniegiem,zamieniajacy sie od razu w obrzydliwa chlape ?:shake: Quote
tunio Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Zdjecia ze spaceru tez z powodu pogody jakies takie kiepskie :mad: Quote
tunio Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Cos z dzisiaj.Prosze sie nie przestraszyc,bo jestem wlasnie na etapie wiosennego,lekkiego korygowania jego siersci,notabene bardzo niesfornej :cool1: Przez weekend pewnie skoncze,ale poki co na ostatek zostawiam sobie punkty wymagajace najwiekszego kunsztu ;) Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :evil_lol::evil_lol:skubasz Maluszka :razz: Carr u nas sypie snieg i znowu biało :placz::placz::placz: Quote
tunio Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:skubasz Maluszka :razz: Carr u nas sypie snieg i znowu biało :placz::placz::placz: Alu,skubam,skubam....Jednak mysle,ze po weekendzie powinnam sie chyba sprobowac umowic z hodowczynia i zasiegnac jej porady,bo wiadomo jakie mi efekty wychodza.....:evil_lol: BTW.A u nas ani bialo,ani czarno tylko szaro i slisko :placz: Quote
tunio Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Z racji faktu,ze zdjecia sa jeszcze z czasu nim zaczelismy sie pozbywac zimowego zapasiku,trzba bedzie zrobic cos nowszego (szczegolnie,ze szata tez raczej nie przygotowana wystawowo,ale coz.....Musicie mi to wybaczyc :eviltong: ).W kazdym badz razie tak Malec wygladal na poczatku marca (szkoda tylko,ze zdjecia robione z gory,ale w koncu nikt nie jest doskonaly ;) ):cool1: Quote
tunio Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Z nowosci zas,to melduje ze Malec blyskawicznie pozbyl sie juz praktycznie calego zapasiku zimowego (cos mu tam jeszcze zostawie,bo ta wiosna to chyba kalendarzowo nie nadejdzie ) :cool1: Quote
tunio Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 A tu cos w mrocznym klimacie ;) Los na rykowisku,ewentualnie mozna uznac ze za duzo zapowiedzi "Parku Jurajskiego" sie naogladal :eviltong: ;) Pies Baskervillow ;) Quote
tunio Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Jeszcze jedna fotka i udam sie chyba na spoczynek,bo mnie bol glowy zaczyna lapac :seeyeah: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Łoś :mad: czekaj powiem malcowi Quote
tunio Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Łoś :mad: czekaj powiem malcowi Skarzypyta bez kopyta,jezyk lata jak lopata.....:eviltong: [SIZE="1"]BTW.Oszczedze Ci fatygi i powiem,ze jak go znam to on sobie sam surfuje w internecie :cool1: ;) Quote
tunio Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 A tak w ogole czy ja wczoraj mowilam,ze u nas szaro i chlapowato ? Jesli tak to to odszczekuje...Jest bialo i chlapowato :lol: Quote
Recommended Posts