Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
A to moje chłopaki dla właścicielki maleństwa na dzień kobiet - wszystkiego co najlepsze

O rany,dziekuje serdecznie :oops:

Posted

carragan napisał(a):

A tak w ogole to z Maluchem dzisiaj nie najlepiej :roll: Ok.poludnia dostal torsji,a teraz niespokojnie spi.Nawet wyjscia na spacer odmowil :shake:
Oj Maleństwo nie strasz pańci i na spacerek "Biegiem - marsz" :roll: :cool1: :lol:

Posted

Alu,czyli kolejny punkt wspolny naszych chlopakow.Tyle,ze Malec nie nazarl sie patykow :roll:

zadziorny napisał(a):
Oj Maleństwo nie strasz pańci i na spacerek "Biegiem - marsz" :roll: :cool1: :lol:

O tak,wredny maupolud sprawie,ze wkrotce bede miala gustowe siwe wlosy na glowie.....:cool1: Szczegolnie,ze ja nadopiekuncza jestem :oops:

"Pan i wladca obserwujacy swe wlosci" ;)

Posted

Swoja droga,jak tylko bede miala troche czasu i cierpliwosci (niestety,przewaznie jak mam jedno to cierpie na brak drugiego) to powrzucam chociaz troche tych nieszczesnych zaleglych fotografii,bo jest ich coraz wiecej :oops:

Posted

carragan napisał(a):
Swoja droga,jak tylko bede miala troche czasu i cierpliwosci (niestety,przewaznie jak mam jedno to cierpie na brak drugiego) to powrzucam chociaz troche tych nieszczesnych zaleglych fotografii,bo jest ich coraz wiecej :oops:

Powrzucaj koniecznie! Czekam na nie bardzo niecierpliwie :D

Posted

Honey napisał(a):
Powrzucaj koniecznie! Czekam na nie bardzo niecierpliwie :D

Obiecuje,ze powrzucam predzej czy pozniej,totez prosze o jeszcze troche cierpliwosci :Rose: W wolnej chwili musze tylko wrodzone lenistwo przewalczyc :splat:

Maluch dzisiaj juz nie wymiotowal,ale na dlugi spacer pojsc nie chcial.Tak wiec grunt,ze juz jest zdrowy tylko lekko nie w sosie ;)

Posted

Maluch jutro bedzie zdrow jak rydz :cool1: A jak tam ten Twoj aparat ? :cool1:

Radosc z biegu :cool1:

Mam wiecej,tyle ze mniej wyraznych.Dac ? :cool1:

Posted

carragan napisał(a):
Alez mi zyczenia przystojny kawaler sklada :cool1: Pytanie czy mnie za to Ziutkowa nie podziubie ? :diabloti:

Bez obaw :diabloti: Ja jej nie powiem :diabloti:

tylko lekko nie w sosie ;-)

pewnie by wolal ten sos zjeść a nie w nim siedziec :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
Bez obaw :diabloti: Ja jej nie powiem :diabloti:

Ja raczej tez nie :nerwy:

PIKA napisał(a):

pewnie by wolal ten sos zjeść a nie w nim siedziec :diabloti:

Chciec a moc to dwie rozne rzeczy...:diabloti:

malawaszka napisał(a):
:multi: super fotka - taka mroczno-tajemnicza :loveu:

A jaka by byla,gdyby byla robiona ciut lepszym aparatem....Ahh,rozmarzylam sie...:cool1: ;)

malawaszka napisał(a):

ależ nam Maleństwo mężnieje na potęgę :loveu: :loveu: :loveu:

O tak,Malec zamienia sie coraz bardziej w faceta.O fakcie,ze teraz juz mu zarostu nie tepie,przez co tez jest "misiowaty",nie wspomne ;)
BTW.A co ciekawe,choc teoretycznie im bardziej dojrzaly i wiekszy tym bardziej powinnien straszyc ludzi,jest zupelnie na odwrot.
Jest coraz bardziej lubiany....Pewnie ma na to znaczny wplyw jego niebagatelna osobowosc i charakter (nie ma to jak moja wrodzona skromnosc)...:eviltong:

Posted

asiunia napisał(a):

Pies Baskervillow:crazyeye:

Tam to byl incognito.....Gdy jest w pracy to wyglada raczej tak,a nie tak jak powyzej...:evil_lol:

A tutaj dwa ujecia pokazujace,ze po chwilowej niedyspozycji jest juz na powrot w formie :gent:

http://img107.imageshack.us/my.php?image=obraz0186vp.jpg

zadziorny napisał(a):
Super fotka :multi:.

:sweetCyb:

zadziorny napisał(a):
Pies składający się z samej głowy, a do tego to niesamowite niebieskie (niebiańskie?) tło :crazyeye: :cool3: :loveu:

Tlo na pewno nie jest niebianskie,bo do nieba to by mnie nie wpuscili....A jak wiadomo to ja dzierze aparat....:candle:

Posted

PIKA napisał(a):
A jak dzisiaj Maleństwo siem czuje ?

Jak widac po zdjeciach juz jest normalnie :evil_lol:

PIKA napisał(a):

W sosie jest, czy po sosie? :evil_lol:

W sosie :evil_lol: