Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agga napisał(a):
stok:lol:

Boze,zatrzymaj ten swiat,ja wysiadam....:splat:
Swoja droga moglabys mi o stoku nie przypominac,bo od razu czuje jak mi dreszcze przerazenia po plecach przebiegaja....:nerwy:

Posted

A to na dobranoc.

[size="1"]
BTW.Tak mnie cos tknelo i poszlam zajrzec do kalendarza.24marca mam wizyte u okulisty na ktora juz czekam 1.5m-ca,wiec jak widac trudosci juz sie zaczynaja pietrzyc...:shake:

Posted

[quote name='zadziorny']Coś jeden z tych bliźniaków taki jakiś drobniutki jest :evil_lol: :cool3:

Bo ten jeden wysysa soki witalne z drugiego....:cool1:

Posted

[quote name='Olund']Ależ cudne foty........:laugh2_2:
Ciesze sie,ze sie podobaja....:B-fly:

[quote name='zadziorny']A ładnie śpiewa
Tez pytanie..... :sg168:

[quote name='Pysia']Dzień Dobry :)
U nasszaro buro i ponuro....Psiaki śpią i kotek tez. Chyba taki czas....
A jak u Was?
Dzbry :cool1:
U nas tez szaro i ponuro,Maly teraz po spacerze spi,a ja kuruje sie po wpadnieciu do wody po kolana i maszerowaniu 1.5h do domu w cudnie chlupoczacych butach...Po prostu sama rozkosz......:megagrin:

Posted

super galeria!
śledziłam ja na bierząco ale tylko jako "ogladacz":lol: teraz skoro juz sie zarejestrowałam to zostawiam swój ślad
Twoje maleństo jest BOSKIE!!!!:loveu:
zdjątka super!

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Boziu boziu jak malenstwo sie zmienilo:multi:

Na korzysc czy niekorzysc ? :razz:

[quote name='XXL']
car pozdrawiam
Pozdrawiam rowniez.A tak swoja droga to jak w tym roku z Twoja obecnoscia na zlocie ? :cool1:

Halo Jupi :) Milo mi,ze galeria sie podoba.Wprawdzie teraz jest lekko zaniedbana,ale wkrotce sie poprawie.Obiecuje :diabloti:

[quote name='Jupi']
Twoje maleństo jest BOSKIE!!!!:loveu:
:oops:
[quote name='Jupi']
zdjątka super!
Dziekuje :oops:
A tak swoja droga to witamy na dogo :cool3:

Halo Alu :cunao:

A tu cos z wczoraj.... :roll:

Zas wniosek plynacy z tych zdjec,to taki ze musze sobie wedke sprawic...DZieki temu przynajmniej poskacze tak bardziej serio,bo jak widac na zdjeciach tutaj jesli juz podskakuje to tak od niechcenia,a przewaznie to i tak tylko staje na tylnich lapciach nie odrywajac sie od ziemi.....:roll: :evil_lol: :evil_lol:
BTW.Z gory tez odpowiadam,ze zwykle nie skacze na ulicy,tylko na sniegu,ale w tym wypadku wieksza szkoda moglby sie okazac ten zalodzony snieg.....Szczegolnie,ze Malec i tak nie poskakuje na jakies super wysokosci, wiec jak od czasu do czasu podskoczy,nawet na jezdni,to mu stawy nie pojda.....Chocby tez dlatego,ze jak z jakis wzgledow niechce to nie skacze,a ja jego wole szanuje....:cool1:
BTW2.Pardon za mala skladnosc wypowiedzi,ale obawiam sie ze Fervex mi z lekka umysl zamroczyl...:cool1: :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Jej, ale gonitwy :loveu:

Oj tak,gonitwy,podgryzania itd. sa.Niestety,dzisiaj wciaz slonce wchodzilo mi w parade i zdjecia z zabaw w 95% nie wyszly :shake:
anetta napisał(a):

Ostatania fota wymiata :lilangel:

:gent:

Posted

[quote name='carragan']To jeszcze kilka fotek z dzisiaj.
Niestety,czesc z kolei jest rozmazana,bo nie zauwazylam ze obiektw zaparowalo....:shake:

:phey Maleństwo , jaki sexowny szaliczek :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:phey Maleństwo , jaki sexowny szaliczek :razz:

Prawda ?:cool3:
[SIZE="1"]Choc tak miedzy nami mowiac to chusta,a nie szaliczek, w sumie jednak na jedno wychodzi.Grunt,ze seksowna :razz: