tunio Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Carr ty bądź koniecznie w piątek Sprobuje.Z tym,ze piatek to dzien roboczy wiec przewaznie jest z tym ciezko...:roll: Aczkolwiek bede sie starac.......A wyjasniac mi kim jest Alka naprawde nie trzeba,bo doskonale ja pamietam z Rybnika....;) Agus,mam nadzieje,ze w Katowicach sie spotykamy....Zarowno z Toba,jak i pozostala dogomaniacka trupa....:diabloti: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzień Dobry wszystkim :) Maleństwo tutaj jest bardzo zaciekawione :) Mogę wiedzieć czym ?;) Quote
tunio Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień Doberek , Maleństwo :multi: Witam,witam :cool1: Dzisiaj byla taka pogoda,ze wybralismy sie na ponad 5.5h spacer.Spotkalismy nawet mezczyzne w krotkich spodenkach.....:razz: Quote
tunio Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Pysia'] Dzień Dobry wszystkim :) Maleństwo tutaj jest bardzo zaciekawione :) Mogę wiedzieć czym ?;) Czlowiekiem,ktory sie pojawil na horyzoncie..... :diabloti: A wlasnie...Z racji szerzacego sie w internecie wykorzystywania zdjec bez zgody autora pora,aby dla swietego spokoju,ze spelnilam swoja powinnosc pojawilo sie zdanie,ze : [SIZE="4"]WSZELKIE PRAWA AUTORSKIE ZASTRZEZONE,ZAS KOPIOWANIE I PRZEKLEJANIE ZDJEC BEZ ZGODY AUTORA NA INNE STRONY INTERNETOWE/FORA ZABRONIONE [SIZE="1"]I jak mi poszlo ?Powinnam dodac jeszcze jakas klauzule czy tyle starczy ? ;) Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 powinnaś dodać czym grozi wykorzystanie zdjęć bez Twojej zgody :mad: :mad: :mad: Quote
tunio Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 malawaszka napisał(a):powinnaś dodać czym grozi wykorzystanie zdjęć bez Twojej zgody :mad: :mad: :mad: Ee,to celowo pominelam.....Co bede od razu odkrywac przed Wami tajniki chinskich tortur :eviltong: Quote
Alicja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 carragan napisał(a):Ee,to celowo pominelam.....Co bede od razu odkrywac przed Wami tajniki chinskich tortur :eviltong:o masz a może chciałybyśmy je poznać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tunio Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o masz a może chciałybyśmy je poznać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeciez nie bede sie tak obnazac na publicznym widoku....Co innego na uszko,w tajemnicy....:cool1: Wspominany juz tu Doros A tu w tandemie :diabloti: Szkoda tylko,ze zdjecia nie oddaja rzetelnie roznicy wzrostu pomiedzy chlopakami... :shake: Quote
tunio Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Usmiech lowelasa :gent: [SIZE="1"]Swoja droga,to zdjecie tak mi sie podoba,a taki pech bo akurat jest w tak malej rozdzielczosci (przez nieuwage jakims cudem w trakcie robienia zdjec ja zmniejszylam :-( )... Quote
Alicja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='carragan']Usmiech lowelasa :gent: Swoja droga,to zdjecie tak mi sie podoba,a taki pech bo akurat jest w tak malej rozdzielczosci (przez nieuwage jakims cudem w trakcie robienia zdjec ja zmniejszylam :-( )...:shake: gapa z ciebie Quote
tunio Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake: gapa z ciebie Raczej pechowiec,bo pierwszy raz w zyciu mi sie to zdarzylo.....I akurat wtedy,kiedy zrobilam takie zdjecia..Jednak na szczescie taka pogoda ma trwac przez najblizszy tydzien,wiec jutro udam sie w to samo miejsce i sprobuje zrobic rownie udana sesje....Oczywiscie najpierw na wszelki wypadek sprawdze rozdzielczosc....:oops: Quote
zadziorny Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='carragan']Usmiech lowelasa :gent: Swoja droga,to zdjecie tak mi sie podoba,a taki pech bo akurat jest w tak malej rozdzielczosci (przez nieuwage jakims cudem w trakcie robienia zdjec ja zmniejszylam :-( )...:shake: gapa z ciebie Nooo :evil_lol: :cool3: ;) Quote
tunio Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='zadziorny']Nooo :evil_lol: :cool3: ;) [size="1"]Za gape to mnie dopiero uznacie,jak sie przyznam ze na zabrzanskiej wystawie zgubilam grzebien i smyczke od zmijki.... :oops: A zeby bylo zabawniej,to jeszcze niecnie wykorzystalam Ramir,aby biedaczka mi Malenstwo trzymala,gdy latalam po miejscach w ktorych bylam z Malym i szukalam jego miski....Ale o tym to juz moze lepiej sza.... :oops: :lol: Quote
tunio Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 "...Czy te oczy moga klamac... ?... Czy te oczy moga serce zlamac... ?..." :gent: Quote
zadziorny Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 "...Chyba nie..." :lol: :loveu: :multi: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 ................ależ skąd...............;) Quote
Basia&Safi Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 sliczne oczka :) moza na sie zakochac ;) Quote
tunio Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='zadziorny']"...Chyba nie..." :lol: :loveu: :multi: [quote name='Alicjarydzewska']................ależ skąd...............;) Coz za zgodnosc mysli.... :diabloti: [quote name='basiulka22tychy']sliczne oczka :)moza na sie zakochac ;) Milo nam :razz: A oczeta to jeden z jego najwiekszy atutow,bo nimi i mimika wyraza wszystko co chce.....( czasami to az zaluje,ze potrafi nimi tyle wyrazic....:shake: ) :cool1: A dzisiaj trudno bylo zrobic jakies dobre zdjecie,bo strasznie ponuro.... :roll: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 No może przestań marudzić :mad:Maleństwo i tak zawsze wychodzi na fotach naj naj naj....:loveu: Quote
Agga Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 maleństwo, jeszcze troszke i czeka nas zlocik i stok:lol: Quote
tunio Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']No może przestań marudzić :mad:Maleństwo i tak zawsze wychodzi na fotach naj naj naj....:loveu: Alez ja nie narzekam na modela,a na pogode.To jest zas znaczna roznica :eviltong: Quote
Recommended Posts