Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Pozyczylismy św.Mikolajowi w zeszlym roku i nie oddal... :shake: niedobry Mikołaj :razz: Quote
tunio Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Aga,tu przynajmniej ja sie tez zmiescilam na kanapie,a nie musialam isc na jego legowisko... ;) Alicjarydzewska napisał(a): :shake: niedobry Mikołaj :razz: Fakt,kawal drania... :roll: A jesli go do sadu podam i wygram,to i tak wyjde na wiedzme.... Tak wiec chyba trzeba sie pogodzic ze strata :shake: Quote
Agga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 carragan napisał(a):Aga,tu przynajmniej ja sie tez zmiescilam na kanapie,a nie musialam isc na jego legowisko... ;) A co na legowisku nie wygodnie? Quote
tunio Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Agga napisał(a):A co na legowisku nie wygodnie? Wygodnie,ale to poczucie degradacji... :roll: Quote
Agga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 carragan napisał(a):Wygodnie,ale to poczucie degradacji... :roll: Ktoś w tym związku musi byc Alfa:p Quote
tunio Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Agga napisał(a):Ktoś w tym związku musi byc Alfa:p Ktos musi byc,ale nie wiedzialam ze to ma byc on.... :smokin: Quote
zadziorny Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Agga']Ktoś w tym związku musi byc Alfa:p No nie mogę, chyba mnie rozwali Quote
zadziorny Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Agga napisał(a):Maleństwo bardzo łądnie wygląda na łóżeczku:lol: :evil_lol: Dokładnie :loveu:. A jak mu ono pasuje :evil_lol: :cool3: ;) Quote
asiunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Agga napisał(a):Ktoś w tym związku musi byc Alfa:p Hej!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Tylko kto?:lol: Quote
tunio Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='asiunia']Tylko kto?:lol: Mam nadzieje,ze to pytanie retoryczne... Wszak nie od dzis wiadomo,ze to on jest Alfa....:roll: A tak w ogole to na smierc zapomnialam sie pochwalic,ze wreszcie przyszedl dyplom ml.ch.pl....:shiny: Quote
Olund Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Mój piękny zamyślony książe...... GRATULACJE championatu i... cierpliwości :evil_lol: w oczekiwaniu na to,aż omszała biurokratyczna maszyneria ZK wydała w końcu z siebie dyplom. Quote
tunio Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Olund napisał(a):Mój piękny zamyślony książe...... :cool1: A tak swoja droga dopiero teraz do mnie dotarlo,ze Ciebie to chyba na wystawie w Rybniku nie bylo... :mad: Olund napisał(a): GRATULACJE championatu i... cierpliwości :evil_lol: w oczekiwaniu na to,aż omszała biurokratyczna maszyneria ZK wydała w końcu z siebie dyplom. Wydala,ale nie bez bolu...Po bodajze 2-och telefonach (dzieki Bogu trafilismy wowczas na mila i uczynna pania :roll:) oraz kilkunastu telefonach,ktorych nikt nie odbieral....A najlepsze jest to,ze w gruncie rzeczy cala sprawa zostala zalatwiona telefonicznie,a nie na wniosek wyslany poczta elektroniczna....No coz,jak widac mozna i tak.... :cool1: Quote
zadziorny Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 carragan napisał(a): A tak w ogole to na smierc zapomnialam sie pochwalic,ze wreszcie przyszedl dyplom ml.ch.pl....:shiny: Po ilu latach :hmmmm: :niewiem: (wiem z własnego doświadczenia, jak się z tym obcyndalają :mad:) :evil_lol: :cool3: Quote
tunio Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='zadziorny']Po ilu latach :hmmmm: :niewiem: (wiem z własnego doświadczenia, jak się z tym obcyndalają :mad:) :evil_lol: :cool3: E tam,jakie lata....Li i jedynie 7.5m-ca.... Co ciekawe na ch.pl,ktorego wniosek poszedl tuz za ml.ch.pl czekalam tylko niecale 2m-ce... :roll: Swoja droga troche to humorystyczne,bo na ch.pl jest data wystawienia bodajze 07.07.2005,a na ml.ch.pl 23.01.2006..... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
tunio Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 "Biednemu to i wiatr w oczy...." ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='carragan']"Biednemu to i wiatr w oczy...." ;) wiatr to niekoniecznie, ale śnieg napewno ;) Quote
zadziorny Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 carragan napisał(a):Swoja droga troche to humorystyczne,bo na ch.pl jest data wystawienia bodajze 07.07.2005,a na ml.ch.pl 23.01.2006..... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Z tego wynika, że Maleństwo coraz młodsze :evil_lol: :cool3: ;) Quote
Olund Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Carragan ten Twój piesior jest niesamowity, a te oczy :loveu:. Masz rację nie było mnie na wystawie w Rybniku, jesli dobrze pamiętam to wypadła mi wtedy niemozliwa do uniknięcia impreza rodzinna :razz:. Ale cóz i tak czasem bywa. W tym roku się poprawię . Planuję Katowice, Opole no i co tam jeszcze bedzie po drodze :lol:. Quote
tunio Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']wiatr to niekoniecznie, ale śnieg napewno ;) Ale bez wiatru nie wialby mu w oczy snieg ;) :lol: [quote name='zadziorny'] Maleństwo coraz młodsze :evil_lol: :cool3: ;) I to w jakim tempie.... :roll: :diabloti: :diabloti: [quote name='Olund']Carragan ten Twój piesior jest niesamowity, a te oczy :loveu:. Bo jak mi wszyscy wciaz mowia on ma ludzkie oczy :diabloti: [quote name='Olund'] Masz rację nie było mnie na wystawie w Rybniku, jesli dobrze pamiętam to wypadła mi wtedy niemozliwa do uniknięcia impreza rodzinna :razz:. :razz: [quote name='Olund'] Ale cóz i tak czasem bywa. W tym roku się poprawię . Planuję Katowice, Opole no i co tam jeszcze bedzie po drodze :lol:. Ty sie poprawiasz,ale ja sie zdecydowanie pogarszam pod tym wzgledem..... :-( [quote name='asiunia']Hej!! Zimowe Malenstwo:loveu: :cool1: Quote
asiunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='carragan'] A wiesz jaka ma siersc po takiej dlugiej i intensywnej sniegowo-deszczowej kapieli ? :cool1: Hej!! Mięcciutka jak kaczuszka?:evil_lol: Quote
tunio Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Wspomnienie jesieni...i probka wciaz nie opublikowanych zdjec :cool1: A tu cos z przedwczoraj na zakonczenie A ja teraz znikam,ale jak to mowi maly glod "Ja tu jeszcze wroce !" :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
tunio Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Mięcciutka jak kaczuszka?:evil_lol: Bingo ! :cool3: A jaki czysciutki,zero typowego slaskiego osadu na siersci... ;) Quote
asiunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hej!! Carr bedziecie w Katowicach?Obym tylko Malenstwo poznala bo taki sie kawaler zrobil ze szok:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 ale milutko i cieplutko tak popatrzeć na jesienne Maleństwo :p Quote
Recommended Posts