tunio Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Malawaszka,powiedz mi dziewczyno droga,dlaczego sporo zdjec z Toba i Malenstwem tak szpetnie wyszla ? :o :lol: Nawet ich wrzucac nie ma sensu,bo sa do chrzanu :-? Quote
tunio Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Dla niezorientowanych od lewej Bogarka,Pay,a biedna ofiare ciagnieta przez Malenstwo juz znacie :wink: Debe i Malenstwo :wink: Quote
tunio Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Olek i Malenki.Tym razem Olek w calosci :wink: cd.Debe i Malenstwa :wink: Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 carragan napisał(a):Malawaszka,powiedz mi dziewczyno droga,dlaczego sporo zdjec z Toba i Malenstwem tak szpetnie wyszla ? :o :lol: Nawet ich wrzucac nie ma sensu,bo sa do chrzanu bo ponieważ w obecnym moim :hmmmm: image :roflt: jestem niefotogeniczna :lol: :-? :oops: NO! Quote
tunio Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 E tam,niefotogeniczna.... 8) Raczej chodzilo mi o fakt,ze jako jedyna mialas takiego pecha,ze praktycznie na kazdym zdjeciu z Malenstwem to albo Ty sie poruszylas,albo Malenstwo,albo ja.... :wink: :lol: BTW.A Ty tu nie mow,ze jestes niefotogeniczna,bo fot."promujace zdrowy,dogomaniacki tryb zycia" wyszly b.ladne :lol: Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 pozwolę sobie zignorować Twoją powyższą wypowiedź i zachwycę się zdjęciami Maleństwa :angel: zwłaszcza tymi z aparatu AnTu :fadein: Quote
Evelina Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Co wy chcecie od tego np zdjecia ? :o Swietne jest. 8) Prawie slychac jak Waszcie porcieta strzelaja :lol: Quote
tunio Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Evelina napisał(a): Swietne jest. 8) Popieram,dlatego od tego akurat nic niechce 8) Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Evelina napisał(a):Prawie slychac jak Waszcie porcieta strzelaja :lol: :evil: no masz jaka!! te akurat luźne były :evil: Quote
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Melduję, że podczas wczorajszej wystawy terierów w Raciborzu, odbył się minizlot fanklubu Maleństwa (niestety bez tego ostatniego :( ) :roll: :lol:. Obecni byli: Alicjarydzewska, bo, Nitencja, bos i ja :lol:. Wszyscy uczestnicy zlotu przesyłają mizianka dla Maleństwa :lol: Quote
tunio Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 zadziorny napisał(a):Melduję, że podczas wczorajszej wystawy terierów w Raciborzu, odbył się minizlot fanklubu Maleństwa (niestety bez tego ostatniego :( ) :roll: :lol:. Obecni byli: Alicjarydzewska, bo, Nitencja, bos i ja :lol:. A Fuke gdzies zgubil ?Toc ona tez wpadla w sidla.... :gent: zadziorny napisał(a):Wszyscy uczestnicy zlotu przesyłają mizianka dla Maleństwa :lol: Malenstwo b.dziekuje i stwierdzilo,ze to mizianko sobie odbije w Katowicach.O ile dotrzemy tam rowniez w piatek :wink: Waszunia,na pierwsze zdjecie nie patrz,ale za Chiny ludowe nie szlo go jakos sprytnie wyciac,nie uszkadzajac przy tym Agi lub Malenstwa :wink: Quote
tunio Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Pamietacie jak mowilam,ze posiadam zdjecia z okresu ok.3m-cy,gdy bylo jeszcze widac pietno choroby po Malenstwie ? Oto te zdjecia. Przepraszam Was za jakosc,ale nie mam skanera i sa to nieobrobione "zdjecia zdjec" :roll: Jesli kiedys znajde kogos ze skanerem to dam lepszej jakosci :roll: A tu tak dla porownania w miare swieze,sprzed dwoch czy trzech dni nim sie rozlozylam :wink: Quote
tunio Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Zas m-cy czy 1.5m-ca pozniej wygladal juz tak :wink: Troszke roznicy jest,prawda ? :wink: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 ale tylko troszkie 8) :wink: a FUJ! musiałam se to powiedzieć :evilbat: Quote
tunio Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 malawaszka napisał(a):ale tylko troszkie 8) :wink: 8) malawaszka napisał(a): a FUJ! musiałam se to powiedzieć :evilbat: Mozesz to sobie nawet tu wykrzyczec,nie pogniewamy sie 8) Quote
tunio Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Ja chce do dziewczyn.... :placz: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Carr , a spotkania fan klubiku wyglądały w moim wykonaniu tak : Dzień dobry Fanklubik Maleństwa sie kłania / tu następuje oficjalna prezentacja 8) , chociaz Zadziorny mnie ubiegł i sam odgadł kto zacz :wink: ./.Była też Alka ale ona mniej śmiała i była w ukryciu 8) No i coż to znaczy jadno Maleństwo i ilu ludzi można poznać 8) Quote
tunio Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Carr , a spotkania fan klubiku wyglądały w moim wykonaniu tak : Dzień dobry Fanklubik Maleństwa sie kłania / tu następuje oficjalna prezentacja 8) , chociaz Zadziorny mnie ubiegł i sam odgadł kto zacz :wink: ./.Była też Alka ale ona mniej śmiała i była w ukryciu 8) No i coż to znaczy jadno Maleństwo i ilu ludzi można poznać 8) :o :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Maleństwo z rodzinką :angel: 8) Quote
Recommended Posts