Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malawaszka,powiedz mi dziewczyno droga,dlaczego sporo zdjec z Toba i Malenstwem tak szpetnie wyszla ? :o :lol: Nawet ich wrzucac nie ma sensu,bo sa do chrzanu :-?

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carragan napisał(a):
Malawaszka,powiedz mi dziewczyno droga,dlaczego sporo zdjec z Toba i Malenstwem tak szpetnie wyszla ? :o :lol: Nawet ich wrzucac nie ma sensu,bo sa do chrzanu

bo ponieważ w obecnym moim :hmmmm: image :roflt: jestem niefotogeniczna :lol: :-? :oops: NO!

Posted

E tam,niefotogeniczna.... 8) Raczej chodzilo mi o fakt,ze jako jedyna mialas takiego pecha,ze praktycznie na kazdym zdjeciu z Malenstwem to albo Ty sie poruszylas,albo Malenstwo,albo ja.... :wink: :lol:
BTW.A Ty tu nie mow,ze jestes niefotogeniczna,bo fot."promujace zdrowy,dogomaniacki tryb zycia" wyszly b.ladne :lol:

Posted

Melduję, że podczas wczorajszej wystawy terierów w Raciborzu, odbył się minizlot fanklubu Maleństwa (niestety bez tego ostatniego :( ) :roll: :lol:. Obecni byli: Alicjarydzewska, bo, Nitencja, bos i ja :lol:. Wszyscy uczestnicy zlotu przesyłają mizianka dla Maleństwa :lol:

Posted

zadziorny napisał(a):
Melduję, że podczas wczorajszej wystawy terierów w Raciborzu, odbył się minizlot fanklubu Maleństwa (niestety bez tego ostatniego :( ) :roll: :lol:. Obecni byli: Alicjarydzewska, bo, Nitencja, bos i ja :lol:.

A Fuke gdzies zgubil ?Toc ona tez wpadla w sidla.... :gent:
zadziorny napisał(a):
Wszyscy uczestnicy zlotu przesyłają mizianka dla Maleństwa :lol:

Malenstwo b.dziekuje i stwierdzilo,ze to mizianko sobie odbije w Katowicach.O ile dotrzemy tam rowniez w piatek :wink:

Waszunia,na pierwsze zdjecie nie patrz,ale za Chiny ludowe nie szlo go jakos sprytnie wyciac,nie uszkadzajac przy tym Agi lub Malenstwa :wink:

Posted

Pamietacie jak mowilam,ze posiadam zdjecia z okresu ok.3m-cy,gdy bylo jeszcze widac pietno choroby po Malenstwie ? Oto te zdjecia.

Przepraszam Was za jakosc,ale nie mam skanera i sa to nieobrobione "zdjecia zdjec" :roll: Jesli kiedys znajde kogos ze skanerem to dam lepszej jakosci :roll:

A tu tak dla porownania w miare swieze,sprzed dwoch czy trzech dni nim sie rozlozylam :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale tylko troszkie 8) :wink:

8)
malawaszka napisał(a):

a FUJ! musiałam se to powiedzieć :evilbat:

Mozesz to sobie nawet tu wykrzyczec,nie pogniewamy sie 8)

Posted

Carr , a spotkania fan klubiku wyglądały w moim wykonaniu tak : Dzień dobry Fanklubik Maleństwa sie kłania / tu następuje oficjalna prezentacja 8) , chociaz Zadziorny mnie ubiegł i sam odgadł kto zacz :wink: ./.Była też Alka ale ona mniej śmiała i była w ukryciu 8)
No i coż to znaczy jadno Maleństwo i ilu ludzi można poznać 8)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Carr , a spotkania fan klubiku wyglądały w moim wykonaniu tak : Dzień dobry Fanklubik Maleństwa sie kłania / tu następuje oficjalna prezentacja 8) , chociaz Zadziorny mnie ubiegł i sam odgadł kto zacz :wink: ./.Była też Alka ale ona mniej śmiała i była w ukryciu 8)
No i coż to znaczy jadno Maleństwo i ilu ludzi można poznać 8)

:o :lol: :lol: :lol: