tunio Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='Agga'] hahah chyba sie tam tarza ze smiechu :angel: A jakzeby inaczej 8) A zebyscie slyszeli jakie dzwieki wydaje nim zasypia w takiej pozycji.... :lol: Quote
Agga Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 ahhah no wyobrażam siebie jak musi wyglądać i jakie dźwięki wydawać... Quote
tunio Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='AnTu']haha dzieki bardzo dobrze :D Milo to slyszec. 8) Za mnie, rzecz jasna,oczywscie tez wypiliscie ? :wink: Agus,mussoliniego prosze tu do herr Flika nie mieszac :nono: Co do dzwiekow to sa naprawde rewelacyjne 8) Istny los na rykowisku :wink: A tak w ogole to byla na allegro taka lustrzanka jak Twoja,Antu,i zastanawialam sie nad sprzedaza nerki,aby ja nabyc,ale pomysl upadl przezwyciezony przez cos nazywane "zdrowym rozsadkiem" :wink: Quote
zadziorny Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='carragan']Stare,dobre malzenstwo :wink: Ładne ząbki :lol:. To ostrzeżenie na wszelki wypadek :niewiem: Quote
tunio Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='zadziorny'][quote name='carragan']Stare,dobre malzenstwo :wink: Ładne ząbki :lol:. To rodzinne :wink: :lol: [quote name='zadziorny'] To ostrzeżenie na wszelki wypadek :niewiem: Kiedy to nie bylo ostrzezenie,a ziewanie ! :lol: Quote
tunio Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 A ja znowu z domu nie wychodze i chyba sie troche pospieszylam z wiesciami o powrocie do zdrowia :wink: Fajnie chociaz,ze Malenstwo biega przy rowerze mojej Mamy,ale szkoda,ze zapowiada sie kolejny tydzien bez spacerowania rowniez z dziewczynami. Quote
tunio Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Pamietacie : "On zawsze liczy do 10,mamy czas" i "Ejj,nie za psem" ? :wink: :lol: :lol: Quote
tunio Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 A teraz ide na dol,bo herbatka malinowa czeka 8) Quote
AnTu Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 carragan napisał(a):Pamietacie : "On zawsze liczy do 10,mamy czas" i "Ejj,nie za psem" ? :wink: :lol: :lol: hahaha pamietamy :cunao: Quote
AnTu Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='carragan']8) ahhh piekne :D widac wzajemna milosc :angel: Quote
zadziorny Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 A kto to tak obściskuje Maleństwo :o. Jeszcze go udusi :roll: :lol: :wink: Quote
AnTu Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 zadziorny napisał(a):A kto to tak obściskuje Maleństwo :o. Jeszcze go udusi :roll: :lol: :wink: ja :D spoko nic mu nie zrobilam :wink: Quote
tunio Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='AnTu'] spoko nic mu nie zrobilam :wink: Jak nie ? :o :wink: Quote
tunio Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 A tak w ogole AnTu,to chyba juz wspominalam,ze po prostu kocham Twoja lustrzanke ? :wink: :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='carragan']A tak w ogole AnTu,to chyba juz wspominalam,ze po prostu kocham Twoja lustrzanke ? :wink: :lol: Śliczne to foto :angel: paździoszki Quote
AnTu Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='carragan'][quote name='AnTu'] spoko nic mu nie zrobilam :wink: Jak nie ? :o :wink: hehe kocham go i tyle 8) Quote
AnTu Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='carragan']A tak w ogole AnTu,to chyba juz wspominalam,ze po prostu kocham Twoja lustrzanke ? :wink: :lol: nie wspominalas, ale milo slyszec :P Quote
asiunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='AnTu'][quote name='carragan']A tak w ogole AnTu,to chyba juz wspominalam,ze po prostu kocham Twoja lustrzanke ? :wink: :lol: nie wspominalas, ale milo slyszec :P Hej!! Syscy kochamy Twoją lustrzanke 8) Quote
zadziorny Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='carragan'][quote name='AnTu'] spoko nic mu nie zrobilam :wink: Jak nie ? :o :wink: Bieeeedne Maleństwo :cry: :wink: Quote
Patka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 zcego sie nie robi dla MALOWNICZEJ FOTKI ... :) Quote
AnTu Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='zadziorny'][quote name='carragan'][quote name='AnTu'] spoko nic mu nie zrobilam :wink: Jak nie ? :o :wink: Bieeeedne Maleństwo :cry: :wink: hehe malenstwo wazy 2 razy wieej ode mnie :P Quote
Recommended Posts