Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
(') dla Maleństwa :-(

[FONT=Arial]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Asher ................................ :shake: :-(................[ * ]
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Tereniu :glaszcze: ...takbardzo Nam przykro TZ i Qba czytali ze Mną historię choroby ....zapamiętamy Maleństwo do końca takie wesołe jak na pamiętnej wystawie w Kamieniu

Maleństwo [ * ]
[/FONT]

Posted

Czesc kochani...
Dziekuje Wam.
Dzisiaj mija miesiac odkad nie jestesmy juz razem.

Jestem zaskoczona widzac ten watek tutaj - szukalam go w zeszlym roku i nie umialam zlokalizowac.
Rowniez przez wyszukiwarke.
Gdybym wiedziala,ze istnieje odezwalabym sie wczesniej.

Nie zdziwilo mnie to,bowiem scalenie mojego (carragan) i Jacka (tunio) nicka w jedno pozwolilo mi przypuszczac,ze wszystko jest mozliwe...

Jak juz Beatka podala linka obecnie jestem "dostepna" pod nasza adresem naszego portalu poswieconego wilczarzom ( www.wilczarz.pl )oraz na komunikatorze gmaila.
Na dogomanii zaniechalam swojego uczestnictwa.

Posted

a ja mialam wasza galerie w ulubionych :(

To dzieki malenstwu moglam podziwiac wasze zdjecia! Nigdy wczesniej nie ogladalam zdjecia wilczarzy...

Dla Malenstwa
[*]

Posted

Ja tylko na sekunde...

Dzisiaj mija miesiac,6 dni i kilka godzin od czasu naszego rozstania.
Jest jak jest.

resuruss napisał(a):

• żegnaj ukochany ....

• Kiedys utkwily mi w pamieci slowa jakiejs piosenki : "...Nie mow zegnaj,lecz do widzenia..."

Nie bede opisywac Maleństwa,bo tego nie sposob zrobic,aby oddac to jakim naprawde byl.
    Jedno nie ulega watpliwosci - Maleństwo byl,jest i bedzie moja wielka miloscia.
    I jak to z wielka miloscia bywa i ta konczy sie nie tak,jakbysmy tego chcieli...
    I mimo iz pociechy nie ma w tym praktycznie zadnej to bylismy caly wspolnie spedzony czas RAZEM.
    Razem - niezaleznie od tego czy byly to czasy niezmiernie cudowne czy przerazajaco smutne.

Tutaj troche innych zdjec Maleństwa.

Posted

To było tak niedawno...:placz:
    [url]http://www.wilczarz.pl/images/stories/galeria_Malenstwo/malenstwo002.jpg[/url]

Jak oglądam te zdjęcia ze strony wilczarz.pl to śmieję się przez łzy...On potrawił rozbawić największego ponuraka...
    Taki zostanie mi w pamięci [url]http://www.wilczarz.pl/images/stories/galeria_Malenstwo/malenstwo206.jpg[/url]

:(

Posted

[quote name='malawaszka']Cała masa ludzi poznała i kochała Maleństwo - ja też - uwielbiam tego psa w dalszym ciągu :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nasza 3 się podpisuje pod tym [/B][/COLOR][/FONT]

• 2 weeks later...
    • 3 weeks later...
    • 4 weeks later...
    • 4 weeks later...
    Posted

Minęły już cztery miesiące i 2 dni (o 20.35) od pożegnania.
    Aż trudno uwierzyć, szczególnie, że w pamięci wciąż taki obraz :

Więcej zdjęć (internet zbyt wolno chodzi,aby przekleić większą ilość...)