tunio Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Prawda,ze slodziak z niego ? :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Maleństwo - jak zwyklę urocze i fotogeniczne :D A ja mam taki sam problem jak Asher. I myślę podobnie jak asher... I Asher wcale nie jest maruda - protestuję :great: Myślę, że trochę bardziej zróżnicowane zdjęcia dałyby większy komfort oglądajacemu :oops: Bo tak, to az się czasami w głowie kreci :lol: Ale może ja tez się czepiam :-? Maleństwo :calus: Quote
Evelina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Myślę, że trochę bardziej zróżnicowane zdjęcia dałyby większy komfort oglądajacemu :oops: Bo tak, to az się czasami w głowie kreci :lol: Ale może ja tez się czepiam :-? Maleństwo :calus:Ja tez tak mam :oops: Co wejde, popatrze i mysle : o kurcze juz to przeciez widzialam :hmmmm: Quote
tunio Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Moje panie bardziej zroznicowane zacznie sie od pazdziernika,kiedy odstawie rower i wroce do zwyklych,a nie rowerowych spacerow :wink: Jestem wprawdzie szalona,ale nie na tyle,aby probowac fotografowac w trakcie jazdy na rowerze :wink: :lol: Tak wiec cierpliwosci,juz niedlugo.... ! :wink: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 carragan napisał(a):Moje panie bardziej zroznicowane zacznie sie od pazdziernika,kiedy odstawie rower i wroce do zwyklych,a nie rowerowych spacerow :wink: Jestem wprawdzie szalona,ale nie na tyle,aby probowac fotografowac w trakcie jazdy na rowerze :wink: :lol: Tak wiec cierpliwosci,juz niedlugo.... ! :wink: Twoje panie bedą czekały 8) A ty uważaj - i nie korzystaj za czesto w tym swoim rowerze z opcji TURBO. Bo maleństwo sie zmeczy :wink: Quote
tunio Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a):carragan napisał(a):Moje panie bardziej zroznicowane zacznie sie od pazdziernika,kiedy odstawie rower i wroce do zwyklych,a nie rowerowych spacerow :wink: Jestem wprawdzie szalona,ale nie na tyle,aby probowac fotografowac w trakcie jazdy na rowerze :wink: :lol: Tak wiec cierpliwosci,juz niedlugo.... ! :wink: Twoje panie bedą czekały 8) Wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalam 8) HankaRupczewska napisał(a): A ty uważaj - i nie korzystaj za czesto w tym swoim rowerze z opcji TURBO. Bo maleństwo sie zmeczy :wink: Malenstwo juz ma przesyt roweru.Ja zreszta tez :evilbat: Tak wiec bez wiekszego zalu odstawie go do komorki i wroce do "wilczarzowej" eskorty :wink: Co do opcji turbo...Turbo to jest zawsze Malenstwo,gdy slyszy haslo "Wracamy do domu !" :wink: :lol: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Julke byś bardziej obfociła, juz by było bardziej zróznicowanie :evil: Piękna jest, a ty ją przed nami chowasz :evil: (ale minę to ma zakapiorki :wink: :lol: ) ps. Carr, a ty nie możesz na chwilę z tego roweru zsiąśc, żeby fotki porobić? :hmmmm: :lol: Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 asher napisał(a):Julke byś bardziej obfociła, juz by było bardziej zróznicowanie :evil: Piękna jest, a ty ją przed nami chowasz :evil: (ale minę to ma zakapiorki :wink: :lol: ) Nie chowam,co ona po prostu nie lubi aparatu.A przeciez nie bede jej celowo stresowac,prawda ? Te zdjecia z jej udzialem tylko dlatego sa calkiem udane,ze byly tak zajete poszukiwaniem myszy iz nie widziala aparatu :evilbat: asher napisał(a): ps. Carr, a ty nie możesz na chwilę z tego roweru zsiąśc, żeby fotki porobić? :hmmmm: :lol: A myslisz,ze nie probowalam ? :evilbat: Jednak ku mojemu zdumieniu z ok.40zdjec zadne nie wyszlo :shock: :lol: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 8) Maleństwo z profilu :wink: A ja czekam i siem cieszem :wink: :multi: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 A z czego się cieszysz? :o Ja tam nie lubiam czekać :shake: Carr, a ty MUSISZ na tym rowerze jeździć? Ty nie lubisz, Maleństwo nie lubi, to po co? :hmmmm: 8) Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Zrobilam troche zdjec w plenerze,ale narazie Wam nie dam,bo ja podla jestem.I leniwa :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 carragan napisał(a):Zrobilam troche zdjec w plenerze,ale narazie Wam nie dam,bo ja podla jestem :evilbat: :evilbat: :evilbat: :o :roflt: :roflt: :roflt: Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):carragan napisał(a):Zrobilam troche zdjec w plenerze,ale narazie Wam nie dam,bo ja podla jestem :evilbat: :evilbat: :evilbat: :o :roflt: :roflt: :roflt: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
Recommended Posts