tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Aga&Czips napisał(a)::hand: dawno mnie tu nie było :roll: Fakt :roll: Aga&Czips napisał(a): Carragan- Cery :iloveyou: Czemu mnie to nie dziwi ? :wink: Aga&Czips napisał(a): Ja Ci kiedyś go ukradne-zobaczysz :evilbat: :wink: Marzenie scietej glowy,chocby dlatego ze on sam sie nie da ukrasc :wink: :D Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 A tak w ogole Aga to Ci do yorkowej galerii wrzucilam fotografie Czipsa i Malenstwa.A co,niech tez sobie poogladaja :wink: :lol: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 A tak w ogole to u nas spadl deszcz :modla: Quote
AgaCzips Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 haha, dzięki :lol: chocby dlatego ze on sam sie nie da ukrasc dam mu środki usypiające, szypko położe w samochodzie i pojade 220h żeby nie próbował zwiać w połowie drogi :lol: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Aga :wink: A jakim cudem wyniesiesz go z posesji,skoro jesli na niej przebywa to jest zamknieta na klucz ? 8) Przerzucisz przez plot ? :wink: Quote
AgaCzips Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 no wiesz, dla chcącego nic trudnego :lol: Najpierw sie wlamie potem zaruce Maleństwo na plecy ( :roll: ) i uciekne :grins: :wink: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 No coz,w tym wypadku nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Ci powodzenia (a co tam.Niech bedzie,zem jest wielkoduszna :wink: ) :wink: :lol: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 A Malenstwo znowu niechce isc na spacer :evilbat: Pewnie przeczuwa,ze bedzie jutro sie smazyc caly dzien i zachowuje sily :wink: A ja mam przeczucie,ze odstawi mi znowu na ringu numer.A ze moje przeczucia maja to do siebie,ze lubia sie sprawdzac to chyba najlepiej byloby gdybym zostala w domu.... :evilbat: :wink: I widze,ze juz mam z nerwow chaotyczna mowe...Ehh :oops: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Czuje tez,ze jesli zaraz sie od komputera nie odlepie,to z nerwow wkleje Wam wszystkie zdjecia :stupid: Quote
souris Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 On ma najpiękniejsze oczy jakie w życiu u psa widziałam, nawet mój nie ma takich pięknych wyrazistych i takich prawie ludzkich oczu. Jest piękny. Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Wszelki Duch Pana Boga chwali ! Souris nas odwiedzila ! :wink: Za komplementy dziekujemy,a oczy...Kto na zywo jego oczy widzial,ten potwierdzi ze ma je rzeczywiscie takie jak na zdjeciach i to nie efekt "dawania flashem po oczach" :wink: :lol: W tych oczach to sie juz niejeden czlowiek zakochal i mysle,ze jeszcze niejeden sie zakocha :wink: Quote
asiunia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Hej!! Carr,trzymam za was mocno kciuki na wystawie-ja z przyczyn finansowych niestety sie nie pojawie :( Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Chyba sobie pojde zrobic meliske... Asik,bo jak Cie trzepne..... :evilbat: Quote
asiunia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Hej!! Idz sloneczko idz-i mnie tez mozesz zrobic :( Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Idz sloneczko idz-i mnie tez mozesz zrobic :( Na grype to lepszy "Gripex",a nie melisa.... :wink: Quote
asiunia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Hej!! Kiedy mnie na uspokojenie trza a nie na grypke... :roll: :wink: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 To pojdzmy na ustepstwo....Wymieszamy Gripex z melisa :wink: :lol: :lol: Quote
asiunia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Hej!! +multum zdjec malenstwa i jestem Twoja... :oops: yy naczy :oops: naczy zdrowa :oops: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! +multum zdjec malenstwa i jestem Twoja... :oops: Moja ? A skad pomysl,ze Cie chce ? :wink: :lol: :lol: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Skoro juz tyle zdjec dalam,to dokonczenie tej tury mnie nie zbawi. :roll: Quote
Recommended Posts