AgaCzips Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 carragan napisał(a):Bo moze Czipsa nie zauwazaja :wink: Malenstwa wbrew imieniu raczej trudno nie zauwazyc :wink: Będę musiała psy szczyudły kupić :-? Zobacz do czego to doszło :roll: :lol: :wink: carragan napisał(a): BTW.A dlaczego bym miala oknem uciekac ? Wystarczy przeciez fakt,ze mamy bodajze 7kompletow kluczy,bo wiecznie gubie :wink: :o :lol: :wink: Quote
AgaCzips Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='carragan']Aga,specjalnie dla Ciebie rozespane Malenstwo :wink: hahaha-oczy mówią same za siebie- czego mnie budzisz babo :lol: :wink: śliczniusi :angel: :angel: Quote
tunio Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Aga&Czips napisał(a):carragan napisał(a):Bo moze Czipsa nie zauwazaja :wink: Malenstwa wbrew imieniu raczej trudno nie zauwazyc :wink: Będę musiała psy szczyudły kupić :-? Zobacz do czego to doszło :roll: :lol: :wink: Fakt,wtedy na pewno beda zwracac na Was uwage.Tyle,ze na usmiech Czipsa i tak nikt nie bedzie patrzyl :wink: Aga&Czips napisał(a): carragan napisał(a): BTW.A dlaczego bym miala oknem uciekac ? Wystarczy przeciez fakt,ze mamy bodajze 7kompletow kluczy,bo wiecznie gubie :wink: :o :lol: :wink: :wink: Quote
tunio Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 To na zakonczenie mojego dzisiejszego pobytu na forum (mysle,ze kolejna taka forumowa laba najwczesniej w przyszla niedziele :roll: ) wrzucam jeszcze jedna fotke Malenstwa po spacerze :D Quote
AgaCzips Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Aga&Czips'][quote name='carragan']Bo moze Czipsa nie zauwazaja :wink: Malenstwa wbrew imieniu raczej trudno nie zauwazyc :wink: Będę musiała psy szczyudły kupić :-? Zobacz do czego to doszło :roll: :lol: :wink: Fakt,wtedy na pewno beda zwracac na Was uwage.Tyle,ze na usmiech Czipsa i tak nikt nie bedzie patrzyl :wink: ciiicho-moze nie zauważą szczudeł :lol: sama zobacz jaki ma piękny uśmiech :wink: http://img201.imageshack.us/img201/5076/06050138fv.jpg Quote
tunio Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Mnie nie musisz przekonywac do jego usmiechu 8) Zreszta,jego usmiech znam z innych fotografii :fadein: Quote
AgaCzips Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='carragan']To na zakonczenie mojego dzisiejszego pobytu na forum (mysle,ze kolejna taka forumowa laba najwczesniej w przyszla niedziele :roll: ) wrzucam jeszcze jedna fotke Malenstwa po spacerze :D jakie oczka senne :angel: Prawie jak moje teraz :wink: :lol: Mnie nie musisz przekonywac do jego usmiechu 8) :wink: Quote
tunio Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote name='carragan']To na zakonczenie mojego dzisiejszego pobytu na forum (mysle,ze kolejna taka forumowa laba najwczesniej w przyszla niedziele :roll: ) wrzucam jeszcze jedna fotke Malenstwa po spacerze :D jakie oczka senne :angel: To rodzinne :wink: Ja po takim wczesnym spacerze tez mam senne oczka :wink: [quote name='Aga&Czips']Prawie jak moje teraz :wink: :lol: To pora udac sie nyny 8) :wink: Szczegolnie,ze juz jest poniedzialek :wink: :lol: Quote
AgaCzips Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 carragan napisał(a):Aga&Czips napisał(a):Prawie jak moje teraz :wink: :lol: To pora udac sie nyny 8) :wink: oj pora pora-szczególnie po paru nie przespanych nocach :wink: Quote
tunio Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Aga&Czips napisał(a):carragan napisał(a):Aga&Czips napisał(a):Prawie jak moje teraz :wink: :lol: To pora udac sie nyny 8) :wink: oj pora pora-szczególnie po paru nie przespanych nocach :wink: Skoro takie buty to tym bardziej 8) Do lozka marsz,bo jutro nie wstaniesz :wink: Quote
AgaCzips Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 carragan napisał(a):Aga&Czips napisał(a):carragan napisał(a):Aga&Czips napisał(a):Prawie jak moje teraz :wink: :lol: To pora udac sie nyny 8) :wink: oj pora pora-szczególnie po paru nie przespanych nocach :wink: Skoro takie buty to tym bardziej 8) Do lozka marsz,bo jutro nie wstaniesz :wink: wstać wstane tylko nie wiem o której :roll: No ale faktycznie pora już spać bo rano mamcia będzie się czepiała :wink: Quote
tunio Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 To dobranoc,pchly na noc,a karaluchy pod poduchy,a szczypawki do zabawki czy jakos tak to bylo :wink: Quote
AgaCzips Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Dobrej nocki i całusy dla duzego Maleństwa :wink: Ja ide do 2 pokoju po psa i nyny :wink: Quote
tunio Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Dobranoc :D Malenstwo zas na dole ma jakis sen (pewnie goni zajace :wink: )bo w drzwi do piwnicy,pod ktorymi bardzo lubi lezec bo tam jest praktycznie zawsze chlodek,kopie z impetem :D Pa. :D Quote
olekg89 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 pojutrze zobacze konika 8) ,a mój pies zejdzie na zawał :evilbat: Quote
tunio Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 A bo ja wiem czy go zobaczysz.... 8) A tu Malenstwo smutne,bo bylam wredna i kazalam mu warowac,a przeciez za plotem Fred go do zabawy zaprasza....... :wink: Ze juz nie wspomne o fakcie,ze kazalam mu w tej rozecie warowac,a to juz szczyt obciachu,bo ta rozeta paskudnie nietwarzowa jest :wink: Nawet dla niego :wink: I wyobrazcie sobie,ze zaraz jak mu ja zdjelam to sie dziad odprezyl :lol: Quote
AgaCzips Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 jaka smutna minka... uśmieszek zgubiła.. Niedobra,zła Pańcia :nono: :wink: Quote
tunio Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Aga&Czips napisał(a):jaka smutna minka... uśmieszek zgubiła.. Fakt.Z tym,ze tu nie dosc ze byl zmeczony po bieganiu przy rowerze po lesie,to jeszcze to bylo wymuszone komenda...Fe ! Ale w koncu to nie moja wina,ze na plenner cyfrowki jeszcze nie mialam,dopiero po poludniu..... :cry: A noca plenner i tak nigdy mi nie wychodzi,wiec na nocny spacer zabieranie cyfrowki mija sie z celem :-? Aga&Czips napisał(a): Niedobra,zła Pańcia :nono: :wink: Racja.....Moja,moja bardzo wielka wina... :wink: :lol: Quote
AgaCzips Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 carragan napisał(a):Aga&Czips napisał(a):jaka smutna minka... uśmieszek zgubiła.. Fakt.Z tym,ze tu nie dosc ze byl zmeczony po bieganiu przy rowerze po lesie,to jeszcze to bylo wymuszone komenda...Fe ! Ale w koncu to nie moja wina,ze na plenner cyfrowki jeszcze nie mialam,dopiero po poludniu..... :cry: A noca plenner i tak nigdy mi nie wychodzi,wiec na nocny spacer zabieranie cyfrowki mija sie z celem :-? jak tak mozna psa męczyć-wstydz się! :evil: :wink: Quote
asher Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Koma']O jaki smutny pycholek :puppydog: Dokładnie :puppydog: Quote
tunio Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='asher'][quote name='Koma']O jaki smutny pycholek :puppydog: Dokładnie :puppydog: To mnie zadenoncjujcie w TOZie Quote
Recommended Posts