tunio Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Po odpowiedzi Asher wiem,ze jednak nieco kontaktowalam :silly: Nie ma to jak higiena przy dawaniu buziakow... :evilbat: BTW.A tak w ogole to czworonogi sie poobrazaly,bo musza siedziec glownie w psim pokoju (no jeszcze kuchnia) i zniewaza to ich godnosc osobista :silly: Quote
asher Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 carragan napisał(a):BTW.A tak w ogole to czworonogi sie poobrazaly,bo musza siedziec glownie w psim pokoju (no jeszcze kuchnia) i zniewaza to ich godnosc osobista :silly: :cry: Czemuż je tak dręczysz? :cry: :lol: Quote
tunio Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='asher'][quote name='carragan']BTW.A tak w ogole to czworonogi sie poobrazaly,bo musza siedziec glownie w psim pokoju (no jeszcze kuchnia) i zniewaza to ich godnosc osobista :silly: :cry: Czemuż je tak dręczysz? :cry: :lol: Bo jestesmy na etapie wykuwania scian :stupid: I troche fotografii z ogrodu wiec brzydszych,ale trudno. Aczkolwiek ta jest calkiem,calkiem.. 8) Quote
asher Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='carragan'] Maleństwo wygląda tutaj, jakby sączył drina przez słomkę 8) Z taką niewinna minką :puppydog: [quote name='carragan']Aczkolwiek ta jest calkiem,calkiem.. 8) A tę to ja już chyba widziałam 8) Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 hahha mówisz Asher, że Carr nam tu mydli oczy??? :evil: :lol: Quote
tunio Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 malawaszka napisał(a):hahha mówisz Asher, że Carr nam tu mydli oczy??? :evil: :lol: Nie,Asher mowi,ze ta fotke dalam po czym sie rozmyslilam i wykasowalam :wink: :lol: Quote
tunio Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Bohatersko pokonujac migrene wrzucam jeszcze kilka fotek. Quote
tunio Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Na dobranoc fotografia przedstawiajaca Malenstwo odpoczywajace po spacerze,chwile przed powrotem do domu.Kiedys reszta tej serii,bo w koncu lecimy chronologicznie,a na te serie jeszcze czas nie nadszedl :wink: Quote
asher Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Jak ja lubię, kiedy psy leżą z tak słodko podwiniętymi łapkami :D Quote
tunio Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='asher']Jak ja lubię, kiedy psy leżą z tak słodko podwiniętymi łapkami :D To jeszcze ostatnie,specjalnie dla Ciebie 8) I ide.Pa. Quote
asher Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='carragan'][quote name='asher']Jak ja lubię, kiedy psy leżą z tak słodko podwiniętymi łapkami :D To jeszcze ostatnie,specjalnie dla Ciebie 8) I ide.Pa. Hihihi, nutria :lol: Quote
tunio Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 A nutria nie ma czasem zebow-gigantow ? Jesli tak,to sie jako nutria nie lapie,bo on ma zabki baaardzo proprcjonalne w stosunku do ciala (pewnie zaraz sie spytasz,czy to grozba :wink: ) :wink: :lol: Quote
tunio Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 malawaszka napisał(a):nutria ma wieeelkieee żółte zębochy :lol: To tym bardziej sie nie lapie :wink: :lol: BTW.A z nutrii nie robi sie czasem futer ? Jesli tak,to niechcialabym byc w skorze tego,kto by mi chcial z Malenstwa futro zrobic :evilbat: Quote
tunio Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 malawaszka napisał(a):robi się :( Tak mi sie wydawalo :-? Quote
asher Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Nooo, futro z Maleństwa to by było w sam raz dla yeti :wink: Quote
tunio Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 A u nas taki upal,ze Malenstwo wyszlo o 5-tej na siusiu pod jedno drzewko i spowrotem do domu.Spac. W poszukiwaniu wody 8) I znaleziony wodopoj :D ,a raczej bagnopoj :wink: A tak w ogole to wczoraj zakonczylismy PT :D Na zakonczenie szkoleniowiec stwierdzil,ze jest z nas bardzo zadowolony,a zrobienie PT z tak inteligentnym i duzo myslacym wilczarzem wymagalo sporej dozy samozaparcia :wink: :lol: :lol: Quote
anetta Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Pod jedno drzewko http://img282.imageshack.us/img282/6842/obraz0086sk.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: Gratuluje wam :klacz: :klacz: To chyba jedyny wilczarz z PT :P A moze sie myle? :lol: Quote
Katerinas Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='carragan']A u nas taki upal,ze Malenstwo wyszlo o 5-tej na siusiu pod jedno drzewko i spowrotem do domu.Spac. rany... carr ależ Ci zazdroszczę tych pól do spacerów :D Quote
asher Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Katerinas']rany... carr ależ Ci zazdroszczę tych pól do spacerów :DNo taaaak, żeby mieć takie pola musiałabyś wykarczować trochę puszczy :lol: Quote
tunio Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 Aneta,dziekujemy :D Aczkolwiek byly i sa juz wilczarze z PT,a nawet chyba PO :wink: W przyszlym roku,lub pod koniec tego wybierzemy sie na PT2,bo Malenstwu nauka sprawia przyjemnosc,oczywiscie w ograniczonej ilosc,bo jak daje mi odczuc nie wolno przesadzac w zadna strone :wink: :lol: A tereny do spacerow juz sa dla nas male,ale co robic... :roll: Bedzie trzeba pozwiedzac okolice w poszukiwaniu czegos nowego :roll: A my mamy bodajze 37st.w cieniu,Malenstwo od wczoraj niechce na spacer wyjsc nawet w nocy i przesypia caly czas przy wiatraku ustawionym na najsilniejszy podmuch.Jakbym chciala miec taka pogode to bym do Hiszpanii lub na Majorke wyjechala...... :x A osobom w bloku,w miastach to juz totalnie wspolczuje :x Quote
malawaszka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 carragan napisał(a):A osobom w bloku,w miastach to juz totalnie wspolczuje :x :-? jest czego :x padam na pysk ledwo wstałam a już byłam zmęczona :-? wiatrak niewiele daje bo dmucha ciepłym jakby :-? Quote
asher Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 carragan napisał(a):A osobom w bloku,w miastach to juz totalnie wspolczuje :x Eeee, u mnie nie jest tak źle 8) Zawsze narzekałam na to, że mi okna na wschod i północ wychodzą, a teraz jestem za to architektowi niezwykle wdzięczna :wink: Quote
Recommended Posts