Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po odpowiedzi Asher wiem,ze jednak nieco kontaktowalam :silly:

Nie ma to jak higiena przy dawaniu buziakow... :evilbat:

BTW.A tak w ogole to czworonogi sie poobrazaly,bo musza siedziec glownie w psim pokoju (no jeszcze kuchnia) i zniewaza to ich godnosc osobista :silly:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carragan napisał(a):
BTW.A tak w ogole to czworonogi sie poobrazaly,bo musza siedziec glownie w psim pokoju (no jeszcze kuchnia) i zniewaza to ich godnosc osobista :silly:

:cry: Czemuż je tak dręczysz? :cry: :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='carragan']BTW.A tak w ogole to czworonogi sie poobrazaly,bo musza siedziec glownie w psim pokoju (no jeszcze kuchnia) i zniewaza to ich godnosc osobista :silly:
:cry: Czemuż je tak dręczysz? :cry: :lol:
Bo jestesmy na etapie wykuwania scian :stupid:

I troche fotografii z ogrodu wiec brzydszych,ale trudno.

Aczkolwiek ta jest calkiem,calkiem.. 8)

Posted

[quote name='carragan']
Maleństwo wygląda tutaj, jakby sączył drina przez słomkę 8) Z taką niewinna minką :puppydog:

[quote name='carragan']Aczkolwiek ta jest calkiem,calkiem.. 8)

A tę to ja już chyba widziałam 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
hahha mówisz Asher, że Carr nam tu mydli oczy??? :evil: :lol:

Nie,Asher mowi,ze ta fotke dalam po czym sie rozmyslilam i wykasowalam :wink: :lol:

Posted

Na dobranoc fotografia przedstawiajaca Malenstwo odpoczywajace po spacerze,chwile przed powrotem do domu.Kiedys reszta tej serii,bo w koncu lecimy chronologicznie,a na te serie jeszcze czas nie nadszedl :wink:

Posted

[quote name='asher']Jak ja lubię, kiedy psy leżą z tak słodko podwiniętymi łapkami :D

To jeszcze ostatnie,specjalnie dla Ciebie 8)

I ide.Pa.

Posted

[quote name='carragan'][quote name='asher']Jak ja lubię, kiedy psy leżą z tak słodko podwiniętymi łapkami :D

To jeszcze ostatnie,specjalnie dla Ciebie 8)

I ide.Pa.
Hihihi, nutria :lol:

Posted

A nutria nie ma czasem zebow-gigantow ? Jesli tak,to sie jako nutria nie lapie,bo on ma zabki baaardzo proprcjonalne w stosunku do ciala (pewnie zaraz sie spytasz,czy to grozba :wink: ) :wink: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
nutria ma wieeelkieee żółte zębochy :lol:

To tym bardziej sie nie lapie :wink: :lol:
BTW.A z nutrii nie robi sie czasem futer ? Jesli tak,to niechcialabym byc w skorze tego,kto by mi chcial z Malenstwa futro zrobic :evilbat:

Posted

A u nas taki upal,ze Malenstwo wyszlo o 5-tej na siusiu pod jedno drzewko i spowrotem do domu.Spac.

W poszukiwaniu wody 8)

I znaleziony wodopoj :D ,a raczej bagnopoj :wink:

A tak w ogole to wczoraj zakonczylismy PT :D Na zakonczenie szkoleniowiec stwierdzil,ze jest z nas bardzo zadowolony,a zrobienie PT z tak inteligentnym i duzo myslacym wilczarzem wymagalo sporej dozy samozaparcia :wink: :lol: :lol:

Posted

[quote name='carragan']A u nas taki upal,ze Malenstwo wyszlo o 5-tej na siusiu pod jedno drzewko i spowrotem do domu.Spac.

rany... carr ależ Ci zazdroszczę tych pól do spacerów :D

Posted

[quote name='Katerinas']rany... carr ależ Ci zazdroszczę tych pól do spacerów :DNo taaaak, żeby mieć takie pola musiałabyś wykarczować trochę puszczy :lol:

Posted

Aneta,dziekujemy :D
Aczkolwiek byly i sa juz wilczarze z PT,a nawet chyba PO :wink:
W przyszlym roku,lub pod koniec tego wybierzemy sie na PT2,bo Malenstwu nauka sprawia przyjemnosc,oczywiscie w ograniczonej ilosc,bo jak daje mi odczuc nie wolno przesadzac w zadna strone :wink: :lol:

A tereny do spacerow juz sa dla nas male,ale co robic... :roll: Bedzie trzeba pozwiedzac okolice w poszukiwaniu czegos nowego :roll:

A my mamy bodajze 37st.w cieniu,Malenstwo od wczoraj niechce na spacer wyjsc nawet w nocy i przesypia caly czas przy wiatraku ustawionym na najsilniejszy podmuch.Jakbym chciala miec taka pogode to bym do Hiszpanii lub na Majorke wyjechala...... :x
A osobom w bloku,w miastach to juz totalnie wspolczuje :x

Posted

carragan napisał(a):

:-? jest czego :x padam na pysk ledwo wstałam a już byłam zmęczona :-? wiatrak niewiele daje bo dmucha ciepłym jakby :-?

Posted

carragan napisał(a):

Eeee, u mnie nie jest tak źle 8) Zawsze narzekałam na to, że mi okna na wschod i północ wychodzą, a teraz jestem za to architektowi niezwykle wdzięczna :wink: