Bogarka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Fajne to Malenstwo :): A z której jest hodowli? Quote
tunio Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 Bogarka napisał(a):Fajne to Malenstwo :): Podzielam Twoje zdanie :wink: Bogarka napisał(a): A z której jest hodowli? Dopiero teraz zauwazylam pytanie :oops: Malenstwo pochodzi z bytomskiej hodowli Ewy i Marcina Palkowskich noszacej nazwe "Czarna Ewa". Buu,ja mam jeszcze setki fot.,ale juz nie dam rady ich wyslac bo limit w skrzynce przekroczylam (i to kilkakrotnie :lol: ) :oops: Moze po prostu wysle komus tradycyjna poczta do zmniejszenia cd-ki z nimi,dolacze takze puste plyty na nagranie zmniejszonych i dostane z powrotem ? :wink: Wowczas obiecuje Was nimi zasypac :wink: Asher,skoro chcesz wiecej fot. to moze Ty sie tego podejmiesz ? :wink: :wink: :wink: Quote
tunio Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Nigdy nie myslalam,ze doczekam takiej chwili :evilbat: Fotka jeszcze goraca,bo z dzisiejszego popoludnia.Ktos reflektuje na wiecej ? :evilbat: Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='carragan']Nigdy nie myslalam,ze doczekam takiej chwili :evilbat: Fotka jeszcze goraca,bo z dzisiejszego popoludnia.Ktos reflektuje na wiecej ? :evilbat: Co to znaczy??? Mów!!! :D Quote
tunio Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='carragan']Nigdy nie myslalam,ze doczekam takiej chwili :evilbat: Fotka jeszcze goraca,bo z dzisiejszego popoludnia.Ktos reflektuje na wiecej ? :evilbat: Co to znaczy??? Mów!!! :D Ehh,niestety nie to co myslisz :( Moje slowa znaczyly,ze nie myslalam iz kiedykolwiek sama bez niczyjej pomocy opanuje wrzucanie fot.Niestety,tylko to to znaczylo :cry: Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='carragan']Ehh,niestety nie to co myslisz :( Moje slowa znaczyly,ze nie myslalam iz kiedykolwiek sama bez niczyjej pomocy opanuje wrzucanie fot.Niestety,tylko to to znaczylo :cry: Szkoda :( A już myślałam :-? Ale kiedyś... 8) A musiałaś akurat na takim zdjęciu zaczynać? Quote
tunio Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='carragan']Ehh,niestety nie to co myslisz :( Moje slowa znaczyly,ze nie myslalam iz kiedykolwiek sama bez niczyjej pomocy opanuje wrzucanie fot.Niestety,tylko to to znaczylo :cry: Szkoda :( A już myślałam :-? Ale kiedyś... 8) E,kiedys to na pewno 8) Za kilka lat,kiedy dzieciak skonczy 4-5 to pomyslimy o mlodym,rozrywkowym towarzyszu :wink: [quote name='adda'] A musiałaś akurat na takim zdjęciu zaczynać? moje przekorna natura mi tak kazala :wink: :lol: Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='carragan']moje przekorna natura mi tak kazala :wink: :lol: Przez Twoją przekorną naturę ciśnienie mi podskoczyło :D Quote
Majka_Gizmo Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Maleństwo jest piękne :fadein: Sama mam tą przyjemność i znam dwa takie "maleństwa" :lol: CHociaz musze przyznać,że za pierwszym razem trochę się wystraszyłam... Nigdy wczesniej nie widziałam pieska tak "dużego" i od razu stwierdziłam,że to nie pies a dinozaur :wink: Nie wiem czy kazde wilczarze takie są,ale u tych mi znanych ich bojowosc jest wprost proprcjonalna do wielkości :lol: Takie duże "kociaki" z nich do przytulania, a jest sie do kogo przytulić :lol: :lol: Pozdrawiam :D Quote
tunio Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Adda,a czemu Tobie cisnienie skacze ? W koncu to nie Ty mialabys na nie zarobic :wink: :lol: [quote name='zaba14']carragan a co to za drugi wilczarz??? Zgaduj zgadula :wink: Kolejna porcja wczorajszych fot. Jutro,albo dzisiaj w nocy powinnam dac z dzisiejszego spaceru 8) Quote
tunio Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 I na podtrzymanie glodu,celowo niewyrazna fot. ..... 8) Quote
tunio Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 adda napisał(a):Carragan się nauczyła i szaleje :D No a szo bede sze chamicz... :wink: Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Szalej, szalej :D Tylko powiedz co to za drugi piesek był, że taki bardziej owłosiony? Sunia? Quote
tunio Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 A o tego trzeciego sie nie spytasz ? :wink: :lol: PS.Tak to sunia,Boogi. Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Od Ciebie to trzeba odpowiedzi siłą wyciągać :D A ten trzeci? :evilbat: Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol: Quote
tunio Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='adda'] A ten trzeci? :evilbat: Zgaduj,zgadula 8) [quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol: Jednego ? :lol: Quote
tunio Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='adda'][quote name='carragan']Zgaduj,zgadula 8) :evil: :gent: Quote
Recommended Posts