Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo Wam dziękujemy.
Maleństwa,mimo ogromnych ograniczeń,nic nie powstrzymuje przed typową dla niego chęcią do życia i radością z tego czerpaną.Wszelkie kryzysy przechodzi "obronną łapą" nie tracąc zwykłej dla siebie pogody ducha.Jednym słowem Maleństwo niezmiennie już od lat kocha otaczający świat,a świat kocha jego.Zarówno jemu jak i sobie życzę tego jak najdłużej...

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

:shock: no linki powstawiała!!! i myśli że co???? że mnie się tak będzie chciało każdy klikać i czekać aż się łaskawie otworzyć raczy??? :crazyeye::diabloti:

a Maleństwo i tak się pięęęknie prezentuje :loveu::loveu::loveu: mój kochany chłopczyk :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:shock: no linki powstawiała!!! i myśli że co???? że mnie się tak będzie chciało każdy klikać i czekać aż się łaskawie otworzyć raczy??? :crazyeye::diabloti:
Inszej alternatywy nie ma...
[quote name='malawaszka']
a Maleństwo i tak się pięęęknie prezentuje :loveu::loveu::loveu: mój kochany chłopczyk :loveu::loveu::loveu:
Dziękujemy...

[quote name='anetta']Czy on jest wytrymowany?? :lol: bo jakies taki inny :hmmmm:

Jest wytrymowany... I to bynajmniej nie trymerem z Grota... :diabloti:

[quote name='malawaszka']rany boskie a na kogóż to on z taką pogardą zerkał???? :-o
http://i10.tinypic.com/54lsrye.jpg

Na owczarka,który go nie znosi... Zresztą,ze wzajemnością...

• 1 month later...
Posted

Donoszę,że Maleństwo ma się całkiem nieźle.Objawów kardiomiopatii nadal nie ma.Czuje się na tyle dobrze,że gdy ma ochotę wychodzimy na trochę dłuższy spacer,a ja go puszczam i udaję,że nie widzę,gdy bryka z czystej radości życia.

Posted

Nie wiem co było nieregulaminowego w moim wczorajszym poście,że go cenzura nie przepuściła...Cóż,korzystam więc grzecznościowo z konta przyjaciela i informuję,że Maleństwo ma się nieźle.Zmieniłam mu również nieco tryb życia i jeśli ma ochotę chadzamy na trochę dłuższe spacery (średnio 1.5km,nie więcej niż raz dziennie) i cztery-pięć krótszych (nieśmiertelne 500metrów).Cerry czuje się nieźle i wciąż nie wszedł w fazę drugą,kliniczną.Oby jak najdłużej.
Pozdrawiam
C.

• 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

Tereska odezwij się natychmiast :mad:, śniliście mi się dzisiaj w nocy i pół dnia o Tobie myślę :cool3:.
Jeśli nie chcesz na wątku, to chociaż na PW daj jakiś znak życia, bo zaczynam się denerwować :roll:....

• 3 months later...