anetta Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Obejrzalam wszytskie foty...i...szczeka mi opadla z wrazenia :D :D Slicznie wyglada....i zabawie tez bardzo ladnie wyglada :evilbat: :angel: :loveu: Quote
tsode Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Carry, jak mi wstyd :oops: nie wiedziałam, że Maleństwo ma galerię a On się zawsze uśmiecha? nawet przez sen :lol: jest niesamowity :D Quote
malawaszka Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Carragan - czy wśród wilczarzy zdarzają się agresywne osobniki??? tak z ciekawości pytam... bo nie wyobrażam sobie radzić z taką bestyjką :wink: Quote
tunio Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 tsode napisał(a):Carry, jak mi wstyd :oops: nie wiedziałam, że Maleństwo ma galerię Bo ma ja raptem od wrzesnia '04 :wink: tsode napisał(a):a On się zawsze uśmiecha? nawet przez sen :lol: Zawsze :lol: tsode napisał(a):jest niesamowity :D Bez zbednej skromnosci rzekne iz o tym wiem :wink: A charakter ma jeszcze piekniejszy niz wyglad :wink: Malawaszka wilczarz,pomijajac fakt ze to najwyzszy pies swiata :wink: ,jest taki sam jak wszystkie inne psy totez zalezy to od wychowania,kontaktu z otoczeniem itp.Gdybym wrzucila Cerigena do kojca i pozbawila stalego kontaktu z czlowiekiem (tak,tak Cerigen to taki typ co by ze mna do wanny wchodzil,gdyby mogl :wink: )to w przeciagu kilku tygodni (albo nawet dni)bez kija by sie do niego nie podeszlo :evilbat: Quote
anetta Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 http://img159.exs.cx/img159/4607/8304rp.jpg :kciuki: :lol: CDN :lol: :roflt: wklejaj, wklejaj :D Quote
zaba14 Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 [quote name='anetta']http://img159.exs.cx/img159/4607/8304rp.jpg :kciuki: :lol: CDN :lol: :roflt: wklejaj, wklejaj :D cisza tam!! :D:D:D :lol: ide oglądać film z braciszkiem :P rano coś powklejam :P Quote
zaba14 Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Film się skonczył wiec powracam i mam coś smakowitego dla zgłodniałych :) Carry kontra kość: CDN Quote
malawaszka Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 haha ten gnat to pewnie jakiś bawoli piszczel co?? :lol: Quote
tunio Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 malawaszka napisał(a):haha ten gnat to pewnie jakiś bawoli piszczel co?? :lol: Skadze.Po prostu juz wiesz jak skonczyly ostatnie bizony :wink: Quote
malawaszka Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 [quote name='zaba14'] :roflt: baletnica :lol: Quote
souris Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Malenstwo jest wyjątkowej urody :loveu: A powiedz mi carr długo się zastanawiałaś żeby go kupić ? I jak to właściwie było, że właśnie ten. Mieszkasza sama czy z rodziną ?, co na to rodzina ? Wybacz ciekawość :oops: Jesteś jedyną osobą jaką "znam", która ma takiego psiaka i dlatego pytam. :D Quote
zaba14 Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 zanim Carragan odpowie to ja wstawie kolejne zdjęcia ;) tutaj Carragan chciała zobaczyć jak wygląda kopiwany wilczarz :lol: zabawa CDN :wink: Quote
zaba14 Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 15.5m-ca,zdjecia robione przez Kike,wystawa w Nowym Targu Z wystawy w Swierklancu,zdjecie robione przez Whippetke,16.5m-ca :) i różne :) CDN Quote
sabina Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 No wreszcie moglam sobie bohatera obejrzec ! Calkiem niezle sie prezentuje, Carry ! Potrzebne gabaryty osiagnal i kudlaty jak wilczarze tez jest. Usciskaj Malenstwo od nas. Quote
zaba14 Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Młodziutki Carry: To już Twój kundelek Carragan?? a to pies, żyrafa czy zając??:) CDN :) Quote
dbsst Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 http://img216.exs.cx/img216/7915/obraz0101ku.jpg buuuuuuuuuuuuuuuuhahahaha extra ni to pies nie to krolik ;) suuuuper Malenstwo takie tyci tyci do kieszonki :D Quote
tsode Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 [quote name='zaba14']Młodziutki Carry: CDN :) A tu Maleństwo wygląda jakby miało trochę za duzo łap :roflt: słodka maskotka :D Quote
tunio Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 souris napisał(a):Malenstwo jest wyjątkowej urody :loveu: Dziekuje,ale to nie moja zasluga :wink: souris napisał(a):A powiedz mi carr długo się zastanawiałaś żeby go kupić ? Ogolnie wilczarza rozwazalismy od '97 (od czasu,gdy ujrzelismy pierwsza fotografie :D ),ale nie bylabym w stanie mu zapewnic tych warunkow,ktore ma teraz,totez szukac zaczelismy na poczatku grudnia '02. souris napisał(a): I jak to właściwie było, że właśnie ten. Smieje sie,ze Cerigen byl mi przeznaczony,bo gdzie nie zadzonilismy,tam akurat szczeniakow nie bylo,lub byly takie ktore nas kompletnie nie urzadzaly :lol: W koncu zamowilismy szczeniaka w "Alandzie Celtic".Miot mial byc w marcu,zamowilismy psa,niewystawowego.Jednak tak sie zlozylo,ze krycie nie wyszlo,zas hodowca zgubil nasz numer telefonu :lol: Mysmy zyli sobie w blogiej nieswiadomosci nieudanego krycia i w kwietniu zadzownilismy pytac,jak tam mama i nasz przyszly pies.Wowczas uslyszelismy,ze krycie nie wyszlo.Uznalismy,ze w tym wypadku poczekamy na kolejny miot,jednak los chcial inaczej,bo pod koniec maja moj przyjaciel,ktoremu zmarl (nie napisze,ze zdechl)wyzel szukal dla siebie psa (notabene wlasnie do niego nalezy kumpel Cerrego) natkanal sie na ogloszenie o planowanym miocie wilczarzy,szczenieta przewidywalnie zas beda szare pregowane (czy jakas podobna tresc,juz nie pamietam).Po zadzwonieniu okazalo sie,ze rozwiazanie u suki ma byc lada dzien.Umowilismy sie na "rozmowe kwalifikacyjna"podczas,ktorej uiscilismy zaliczke.Po powrocie do domu odmowilismy szczeniaka w "Alandzie Celtic" i pozostalo nam tylko czekac na miot Tezy( mama Cerrego).Bodajze 8 czy 9 maja zadzwonil do nas hodowca,ze urodzilo sie 12 szczeniakow.Teraz pozostalo nam tylko czekac na odchow i odbior :) Malenstwo trafilo do nas 1 lipca 2003 roku. souris napisał(a):Mieszkasza sama czy z rodziną ?, Z rodzina :D souris napisał(a): co na to rodzina ? Rodzina nie ma kompletnie nic przeciwko.Gdyby byla lepsza sytuacja finansowa,nie mieliby tez nic przeciwko drugiemu samcowi :wink: souris napisał(a): Wybacz ciekawość :oops: Jesteś jedyną osobą jaką "znam", która ma takiego psiaka i dlatego pytam. :D Alez nie mam co wybaczac :D W ramach mozliwosci sluze pomoca :roflt: sabina napisał(a):No wreszcie moglam sobie bohatera obejrzec ! Calkiem niezle sie prezentuje, Carry ! Potrzebne gabaryty osiagnal i kudlaty jak wilczarze tez jest. Usciskaj Malenstwo od nas. Sabino w tym rzecz,ze Malenstwo chyba nie uznalo,ze potrzebne gabaryty juz osiagnelo bo wciaz w gore rosnie :roflt: Cerry zostanie na pewno usciskany,jak tylko wstanie bo teraz "kima" po dlugim,intensywnym spacerze :roll: Zabek napisał(a):To już Twój kundelek Carragan?? Tak,to wlasnie Kajtek vel Kudlaty (mam jeszcze fot. Julki Zulki :wink: ).Niestety,wiekszych szans na aktualniejsze fot.tego duetu juz nie ma,bo Kajtek od 16m-ca zycia tepi i rzuca sie na Malenstwo :? Nie umie sie po prostu pogodzic,ze nie jest juz szefem stada....Dodam,ze na dzien dzisiejszy z wlasnej,nieprzymuszonej woli wyemigrowal na pietro i z "piedestalu" czasami tylko warczy na Malenstwo :lol: Tsode,on wciaz ma za duzo lap,przez ktore sie placze :lol: Quote
souris Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Twoja Twoja carr, on tak kwitnie pewno z miłości :wink: Dzięki za wyjaśnienia :buzi: Żebym przypadkiem ja teraz nie zaczęła molestować rodziny o takie malenstwo :wink: :wink: :wink: :wink: Quote
tunio Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 souris napisał(a):Twoja Twoja carr, on tak kwitnie pewno z miłości :wink: Ha ! Czyzby to znaczylo,ze zaniedbywanie i nie pracowanie z psem,ktore to rzeczy mi niektorzy zarzucaja bylo miloscia ? :evilbat: :wink: souris napisał(a):Dzięki za wyjaśnienia :buzi: Alez nie ma za co,ale buzi chetnie przyjme,czemu nie :wink: Quote
souris Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 No ja Cie tam nie wiem, ale malenstwo wygląda tak, że pozazdrościć :wink: Taaa i przyjdę wtedy z nim do Ciebie, bo mnie z domu wyrzucą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
tunio Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 souris napisał(a): Taaa i przyjdę wtedy z nim do Ciebie, bo mnie z domu wyrzucą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: A chodz,czemu nie 8) Jak sie dolozysz do kosztow utrzymania domu,to jakas nore mieszkalna Ci znajdziemy :wink: Quote
anetta Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Hhahhahaha no nie moge :roflt: czy wy to widzicie http://img240.exs.cx/img240/2287/8165ly.jpg raz na jedna noge...raz na druga :lol: :lol: Uczyli sie pewnie nowego ukladu :lol: http://img32.exs.cx/img32/4914/18un.jpg no prosze...kogo my tu mamy 8) :lol: :lol: :lol: patrzecie na osobke w sweterku w paski po prawej stronie w whippem 8) :lol: Quote
Recommended Posts