Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tsode napisał(a):
Carry, jak mi wstyd :oops:
nie wiedziałam, że Maleństwo ma galerię

Bo ma ja raptem od wrzesnia '04 :wink:
tsode napisał(a):
a On się zawsze uśmiecha? nawet przez sen :lol:

Zawsze :lol:
tsode napisał(a):
jest niesamowity :D

Bez zbednej skromnosci rzekne iz o tym wiem :wink: A charakter ma jeszcze piekniejszy niz wyglad :wink:

Malawaszka wilczarz,pomijajac fakt ze to najwyzszy pies swiata :wink: ,jest taki sam jak wszystkie inne psy totez zalezy to od wychowania,kontaktu z otoczeniem itp.Gdybym wrzucila Cerigena do kojca i pozbawila stalego kontaktu z czlowiekiem (tak,tak Cerigen to taki typ co by ze mna do wanny wchodzil,gdyby mogl :wink: )to w przeciagu kilku tygodni (albo nawet dni)bez kija by sie do niego nie podeszlo :evilbat:

Posted

[quote name='anetta']http://img159.exs.cx/img159/4607/8304rp.jpg :kciuki: :lol:

CDN :lol:

:roflt: wklejaj, wklejaj :D

cisza tam!! :D:D:D :lol: ide oglądać film z braciszkiem :P rano coś powklejam :P

Posted

Malenstwo jest wyjątkowej urody :loveu:

A powiedz mi carr długo się zastanawiałaś żeby go kupić ? I jak to właściwie było, że właśnie ten. Mieszkasza sama czy z rodziną ?, co na to rodzina ? Wybacz ciekawość :oops: Jesteś jedyną osobą jaką "znam", która ma takiego psiaka i dlatego pytam. :D

Posted

No wreszcie moglam sobie bohatera obejrzec !
Calkiem niezle sie prezentuje, Carry ! Potrzebne gabaryty osiagnal i kudlaty jak wilczarze tez jest. Usciskaj Malenstwo od nas.

Posted

souris napisał(a):
Malenstwo jest wyjątkowej urody :loveu:

Dziekuje,ale to nie moja zasluga :wink:

souris napisał(a):
A powiedz mi carr długo się zastanawiałaś żeby go kupić ?

Ogolnie wilczarza rozwazalismy od '97 (od czasu,gdy ujrzelismy pierwsza fotografie :D ),ale nie bylabym w stanie mu zapewnic tych warunkow,ktore ma teraz,totez szukac zaczelismy na poczatku grudnia '02.
souris napisał(a):
I jak to właściwie było, że właśnie ten.

Smieje sie,ze Cerigen byl mi przeznaczony,bo gdzie nie zadzonilismy,tam akurat szczeniakow nie bylo,lub byly takie ktore nas kompletnie nie urzadzaly :lol: W koncu zamowilismy szczeniaka w "Alandzie Celtic".Miot mial byc w marcu,zamowilismy psa,niewystawowego.Jednak tak sie zlozylo,ze krycie nie wyszlo,zas hodowca zgubil nasz numer telefonu :lol: Mysmy zyli sobie w blogiej nieswiadomosci nieudanego krycia i w kwietniu zadzownilismy pytac,jak tam mama i nasz przyszly pies.Wowczas uslyszelismy,ze krycie nie wyszlo.Uznalismy,ze w tym wypadku poczekamy na kolejny miot,jednak los chcial inaczej,bo pod koniec maja moj przyjaciel,ktoremu zmarl (nie napisze,ze zdechl)wyzel szukal dla siebie psa (notabene wlasnie do niego nalezy kumpel Cerrego) natkanal sie na ogloszenie o planowanym miocie wilczarzy,szczenieta przewidywalnie zas beda szare pregowane (czy jakas podobna tresc,juz nie pamietam).Po zadzwonieniu okazalo sie,ze rozwiazanie u suki ma byc lada dzien.Umowilismy sie na "rozmowe kwalifikacyjna"podczas,ktorej uiscilismy zaliczke.Po powrocie do domu odmowilismy szczeniaka w "Alandzie Celtic" i pozostalo nam tylko czekac na miot Tezy( mama Cerrego).Bodajze 8 czy 9 maja zadzwonil do nas hodowca,ze urodzilo sie 12 szczeniakow.Teraz pozostalo nam tylko czekac na odchow i odbior :) Malenstwo trafilo do nas 1 lipca 2003 roku.
souris napisał(a):
Mieszkasza sama czy z rodziną ?,

Z rodzina :D
souris napisał(a):
co na to rodzina ?

Rodzina nie ma kompletnie nic przeciwko.Gdyby byla lepsza sytuacja finansowa,nie mieliby tez nic przeciwko drugiemu samcowi :wink:
souris napisał(a):
Wybacz ciekawość :oops: Jesteś jedyną osobą jaką "znam", która ma takiego psiaka i dlatego pytam. :D

Alez nie mam co wybaczac :D W ramach mozliwosci sluze pomoca :roflt:
sabina napisał(a):
No wreszcie moglam sobie bohatera obejrzec !
Calkiem niezle sie prezentuje, Carry ! Potrzebne gabaryty osiagnal i kudlaty jak wilczarze tez jest. Usciskaj Malenstwo od nas.

Sabino w tym rzecz,ze Malenstwo chyba nie uznalo,ze potrzebne gabaryty juz osiagnelo bo wciaz w gore rosnie :roflt:
Cerry zostanie na pewno usciskany,jak tylko wstanie bo teraz "kima" po dlugim,intensywnym spacerze :roll:
Zabek napisał(a):
To już Twój kundelek Carragan??

Tak,to wlasnie Kajtek vel Kudlaty (mam jeszcze fot. Julki Zulki :wink: ).Niestety,wiekszych szans na aktualniejsze fot.tego duetu juz nie ma,bo Kajtek od 16m-ca zycia tepi i rzuca sie na Malenstwo :? Nie umie sie po prostu pogodzic,ze nie jest juz szefem stada....Dodam,ze na dzien dzisiejszy z wlasnej,nieprzymuszonej woli wyemigrowal na pietro i z "piedestalu" czasami tylko warczy na Malenstwo :lol:

Tsode,on wciaz ma za duzo lap,przez ktore sie placze :lol:

Posted

Twoja Twoja carr, on tak kwitnie pewno z miłości :wink:

Dzięki za wyjaśnienia :buzi: Żebym przypadkiem ja teraz nie zaczęła molestować rodziny o takie malenstwo :wink: :wink: :wink: :wink:

Posted

souris napisał(a):
Twoja Twoja carr, on tak kwitnie pewno z miłości :wink:

Ha ! Czyzby to znaczylo,ze zaniedbywanie i nie pracowanie z psem,ktore to rzeczy mi niektorzy zarzucaja bylo miloscia ? :evilbat: :wink:

souris napisał(a):
Dzięki za wyjaśnienia :buzi:

Alez nie ma za co,ale buzi chetnie przyjme,czemu nie :wink:

Posted

No ja Cie tam nie wiem, ale malenstwo wygląda tak, że pozazdrościć :wink:

Taaa i przyjdę wtedy z nim do Ciebie, bo mnie z domu wyrzucą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Posted

souris napisał(a):

Taaa i przyjdę wtedy z nim do Ciebie, bo mnie z domu wyrzucą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

A chodz,czemu nie 8) Jak sie dolozysz do kosztow utrzymania domu,to jakas nore mieszkalna Ci znajdziemy :wink: