tunio Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Behemot']Bardzo dobrze wyszkolony :evil_lol: :diabloti: Quote
zadziorny Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Paszcza niczego sobie :cool3: :evil_lol: :roll: Quote
tunio Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='zadziorny']Paszcza niczego sobie :cool3: :evil_lol: :roll: Fakt,jednak sam wiesz do czego najczesciej jej uzywa... ;) Swoja droga gapa jestem,bo dzisiaj jest przepiekna pogoda,a ja aparatu w lapach jeszcze nie mialam :roll: Quote
tunio Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Jedyne zdjecia jakie dzisiaj "ustrzelilam" to w trakcie jego "strozowania" :oops: Quote
Behemot Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='carragan']Jedyne zdjecia jakie dzisiaj "ustrzelilam" to w trakcie jego "strozowania" :oops: Oj, widać, że stróż z niego wyjatkowo czujny.... :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
tunio Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Behemot']Oj, widać, że stróż z niego wyjatkowo czujny.... :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Nie dosc,ze czujny to jeszcze wyjatkowo grozny i niewychowany,bo zlodziejowi pomoze wyniesc stereo i pokaze,gdzie sa kluczyki do aut,ale kawy juz nie zrobi...:diabloti: Wkrotce pewnie zrobi sie prawdziwie zimowa pogoda :p Quote
Behemot Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 carragan napisał(a):Nie dosc,ze czujny to jeszcze wyjatkowo grozny i niewychowany,bo zlodziejowi pomoze wyniesc stereo i pokaze,gdzie sa kluczyki do aut,ale kawy juz nie zrobi...:diabloti: No to troszeczkę nieładnie z jego strony... Gdyż, jak wiadomo - gość w dom, Bog w dom :evil_lol: Quote
tunio Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Behemot']No to troszeczkę nieładnie z jego strony... Gdyż, jak wiadomo - gość w dom, Bog w dom :evil_lol: Ale z drugiej strony przesadna uprzejmosc tez nie jest wskazana,bo zacheca do zbyt czestych odwiedzin nizeli wypada...:p JEdyne zdjecie z dzisiejszego spotkania z kolezanka.Szczerze mowiac nie wiem kogo bardziej pokrzywdzilam ta fotografia...Czy Dine obcinajac jej zadek,czy Malenstwo obcinajac mu glowe :evil_lol: Nietoperek. Quote
tunio Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 A teraz ide dalej sprzatac,bo niestety samo sie nie zrobi :placz: Quote
tunio Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Władca tychże terenów:lol: I to absolutny,totez pozostaje miec nadzieje,ze nie skonczy tak jak przykladowo Ludwik XVI :diabloti: Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Maleństwa moje!! By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych świąt maleństwa :cool3: :tree1: Jaki prezent dostanie mały pod choinkę?? :cool3: Quote
Light of Shin-Ra Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='carragan']Cala prawda o pochodzeniu Malenstwa,czyli eksperymentalne skrzyzowanie hieny ze szczurkiem... A mi się wydawało, że to moje łyse jest krzyżowane z hieną, tylko taką jakąś "podziadowatą" niedorośniętą. :lol: Śliczne Maleństwo.:loveu: Kiedyś marzyłam , że będę miać takiego psa ale niestety gabaryty mieszkania pozwalają mi tylko na mniejsze rasy. Życzę Wam wszystkiego dobrego, Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Quote
Hexi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ja nie umiem takich ladnych rzeczy robic ale dzieki uprzejmosci Klaudii:loveu: tez mam karteczke :smile: Jesteśmy daleko od siebie, ale pamiętajcie, ja w to głęboko wierzę, jeśli jest nawet jedna osoba, która tylko myślami chce przyciągnąć do Was to co najlepsze, to na pewno wszechświat zawróci, aby spełnić Wasze pragnienia. Wszystkiego najlepszego w te najmilsze ze swiat M&M, fasolka i Achilles GLG Quote
puchu Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Na Święta Bożego Narodzenia życzę Wam : kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu i takiego śniegu jak poniżej :) Quote
puchu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka, Stary Rok się w Nowy zmienia, Przeto szczęścia śle życzenia. :cunao::BIG::cunao::BIG::cunao: Quote
tunio Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Witam po dluzszej przerwie. Na wstepie chcialam podziekowac za pamiec i piekne zyczenia,niestety sama nie mialam mozliwosci zrewanzowania sie :oops: Na zyczenia swiateczne wprawdzie juz za pozno,ale noworoczne chyba jeszcze ujda. Tak wiec chcialam wszystkim Wam serdecznie zyczyc Szczesliwego Nowego Roku,"pomyslnych wiatrow w zaglach" i spelnienia marzen,a takze aby ten rok byl jeszcze lepszy niz poprzedni,bo przeciez zawsze jest cos co nie poszlo po naszej mysli,prawda ? Pozdrawiam Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ojejjjj Debestka Cię nawiedziła???? i Szpilke w kolczatce prowadzała??? :mad: Wszystkiego Najlepszego Kochana :loveu: :loveu: :loveu: a najbardziej to duuużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa Mojego Ślicznego :loveu: Quote
tunio Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='malawaszka']ojejjjj Debestka Cię nawiedziła???? i Szpilke w kolczatce prowadzała??? :mad: Debe,mowze jak na spowiedzi kiedy mnie nawiedzilas,dlaczego Szpile na kolczatce prowadzilas i czemu ja nic o tym nie wiem ?! :crazyeye: ;) [quote name='malawaszka'] Wszystkiego Najlepszego Kochana :loveu: :loveu: :loveu: a najbardziej to duuużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa Mojego Ślicznego :loveu: Wam rowniez wszystkiego najlepszego,a za zyczenia zdrowia dla Malenstwa nie dziekuje,aby nie zapeszyc. Quote
Katerinas Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='carragan']Witam po dluzszej przerwie. Na wstepie chcialam podziekowac za pamiec i piekne zyczenia,niestety sama nie mialam mozliwosci zrewanzowania sie :oops: Na zyczenia swiateczne wprawdzie juz za pozno,ale noworoczne chyba jeszcze ujda. Tak wiec chcialam wszystkim Wam serdecznie zyczyc Szczesliwego Nowego Roku,"pomyslnych wiatrow w zaglach" i spelnienia marzen,a takze aby ten rok byl jeszcze lepszy niz poprzedni,bo przeciez zawsze jest cos co nie poszlo po naszej mysli,prawda ? Pozdrawiam wow :crazyeye: carr - piękny Maluśkowy galop :multi: A jakie fajowe "księżycowo-kretowe" pole :lol: No i zdrówka dla Maluszka na Nowy Rok Quote
tunio Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Katerinas']wow :crazyeye: carr -piękny Maluśkowy galop :multi: Prawda ?Po raz pierwszy od dlugiego czasu,patrzac na ta ganiajaca sie pare,szlo zapomniec o chorobie Malucha.Niestety,zaraz po powrocie do domu wyraznie wyczuwalne migotanie komor skutecznie pozbawilo mnie jakichkolwiek zludzen co do jego zdrowia :placz: [quote name='Katerinas'] A jakie fajowe "księżycowo-kretowe" pole :lol: W ramach ciekawostki powiem,ze owo "ksiezycowe pole" to boisko do pilki noznej,ogrodzone murowanym plotem,aby go dziki nie ryly,a tu prosze...Gdzie dzik nie moze,tam kreta posle...:evil_lol: [quote name='Katerinas'] No i zdrówka dla Maluszka na Nowy Rok I wzajemnie Quote
Katerinas Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='carragan']Niestety,zaraz po powrocie do domu wyraznie wyczuwalne migotanie komor skutecznie pozbawilo mnie jakichkolwiek zludzen co do jego zdrowia :placz: cholercia... a jak on to znosi? :roll: [quote name='carragan'] I wzajemnie A dziekuję. W imieniu Dorki i Saby. Bo Gajki już z nami nie ma ... Quote
Behemot Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Zjem cię, zjem, obedrę ze skórki! :diabloti: Ach, jak miło popatrzeć na tak rozkosznie bawiące się psiaki! :loveu: Ta uciecha na pyszczku Maleństwa! Jak szczeniaczek.... :loveu: Quote
Recommended Posts