Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zadziorny']Paszcza niczego sobie :cool3: :evil_lol: :roll:

Fakt,jednak sam wiesz do czego najczesciej jej uzywa...

;)

Swoja droga gapa jestem,bo dzisiaj jest przepiekna pogoda,a ja aparatu w lapach jeszcze nie mialam :roll:

Posted

[quote name='carragan']Jedyne zdjecia jakie dzisiaj "ustrzelilam" to w trakcie jego "strozowania" :oops:

Oj, widać, że stróż z niego wyjatkowo czujny.... :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Behemot']Oj, widać, że stróż z niego wyjatkowo czujny.... :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:

Nie dosc,ze czujny to jeszcze wyjatkowo grozny i niewychowany,bo zlodziejowi pomoze wyniesc stereo i pokaze,gdzie sa kluczyki do aut,ale kawy juz nie zrobi...:diabloti:

Wkrotce pewnie zrobi sie prawdziwie zimowa pogoda :p

Posted

carragan napisał(a):
Nie dosc,ze czujny to jeszcze wyjatkowo grozny i niewychowany,bo zlodziejowi pomoze wyniesc stereo i pokaze,gdzie sa kluczyki do aut,ale kawy juz nie zrobi...:diabloti:

No to troszeczkę nieładnie z jego strony... Gdyż, jak wiadomo - gość w dom, Bog w dom :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']No to troszeczkę nieładnie z jego strony... Gdyż, jak wiadomo - gość w dom, Bog w dom :evil_lol:

Ale z drugiej strony przesadna uprzejmosc tez nie jest wskazana,bo zacheca do zbyt czestych odwiedzin nizeli wypada...:p

JEdyne zdjecie z dzisiejszego spotkania z kolezanka.Szczerze mowiac nie wiem kogo bardziej pokrzywdzilam ta fotografia...Czy Dine obcinajac jej zadek,czy Malenstwo obcinajac mu glowe :evil_lol:

Nietoperek.

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Władca tychże terenów:lol:

I to absolutny,totez pozostaje miec nadzieje,ze nie skonczy tak jak przykladowo Ludwik XVI :diabloti:

Posted

Maleństwa moje!! By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało,
byście zawsze byli zdrowi,
by problemy były z głowy,
by się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie!

Posted

[quote name='carragan']Cala prawda o pochodzeniu Malenstwa,czyli eksperymentalne skrzyzowanie hieny ze szczurkiem...

A mi się wydawało, że to moje łyse jest krzyżowane z hieną, tylko taką jakąś "podziadowatą" niedorośniętą. :lol:

Śliczne Maleństwo.:loveu: Kiedyś marzyłam , że będę miać takiego psa ale niestety gabaryty mieszkania pozwalają mi tylko na mniejsze rasy.

Życzę Wam wszystkiego dobrego,

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.

Posted

ja nie umiem takich ladnych rzeczy robic ale dzieki uprzejmosci Klaudii:loveu: tez mam karteczke :smile:
Jesteśmy daleko od siebie, ale pamiętajcie, ja w to głęboko wierzę,
jeśli jest nawet jedna osoba, która tylko myślami
chce przyciągnąć do Was to co najlepsze,
to na pewno wszechświat zawróci,
aby spełnić Wasze pragnienia.

Wszystkiego najlepszego w te najmilsze ze swiat
M&M, fasolka i Achilles GLG

Posted

Na Święta Bożego Narodzenia życzę Wam :
kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu i takiego śniegu jak poniżej :)

Posted

Fajerwerki, śnieg, muzyka,
już szampana każdy łyka,
Stary Rok się w Nowy zmienia,
Przeto szczęścia śle życzenia.
:cunao::BIG::cunao::BIG::cunao:

Posted

Witam po dluzszej przerwie.
Na wstepie chcialam podziekowac za pamiec i piekne zyczenia,niestety sama nie mialam mozliwosci zrewanzowania sie :oops: Na zyczenia swiateczne wprawdzie juz za pozno,ale noworoczne chyba jeszcze ujda.

Tak wiec chcialam wszystkim Wam serdecznie zyczyc Szczesliwego Nowego Roku,"pomyslnych wiatrow w zaglach" i spelnienia marzen,a takze aby ten rok byl jeszcze lepszy niz poprzedni,bo przeciez zawsze jest cos co nie poszlo po naszej mysli,prawda ?
Pozdrawiam

Posted

ojejjjj Debestka Cię nawiedziła???? i Szpilke w kolczatce prowadzała??? :mad:

Wszystkiego Najlepszego Kochana :loveu: :loveu: :loveu: a najbardziej to duuużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa Mojego Ślicznego :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']ojejjjj Debestka Cię nawiedziła???? i Szpilke w kolczatce prowadzała??? :mad:

Debe,mowze jak na spowiedzi kiedy mnie nawiedzilas,dlaczego Szpile na kolczatce prowadzilas i czemu ja nic o tym nie wiem ?! :crazyeye: ;)

[quote name='malawaszka']
Wszystkiego Najlepszego Kochana :loveu: :loveu: :loveu: a najbardziej to duuużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa Mojego Ślicznego :loveu:
Wam rowniez wszystkiego najlepszego,a za zyczenia zdrowia dla Malenstwa nie dziekuje,aby nie zapeszyc.

Posted

[quote name='carragan']Witam po dluzszej przerwie.
Na wstepie chcialam podziekowac za pamiec i piekne zyczenia,niestety sama nie mialam mozliwosci zrewanzowania sie :oops: Na zyczenia swiateczne wprawdzie juz za pozno,ale noworoczne chyba jeszcze ujda.

Tak wiec chcialam wszystkim Wam serdecznie zyczyc Szczesliwego Nowego Roku,"pomyslnych wiatrow w zaglach" i spelnienia marzen,a takze aby ten rok byl jeszcze lepszy niz poprzedni,bo przeciez zawsze jest cos co nie poszlo po naszej mysli,prawda ?
Pozdrawiam

wow :crazyeye: carr - piękny Maluśkowy galop :multi:
A jakie fajowe "księżycowo-kretowe" pole :lol:

No i zdrówka dla Maluszka na Nowy Rok

Posted

[quote name='Katerinas']wow :crazyeye: carr -piękny Maluśkowy galop :multi:
Prawda ?Po raz pierwszy od dlugiego czasu,patrzac na ta ganiajaca sie pare,szlo zapomniec o chorobie Malucha.Niestety,zaraz po powrocie do domu wyraznie wyczuwalne migotanie komor skutecznie pozbawilo mnie jakichkolwiek zludzen co do jego zdrowia :placz:

[quote name='Katerinas']
A jakie fajowe "księżycowo-kretowe" pole :lol:
W ramach ciekawostki powiem,ze owo "ksiezycowe pole" to boisko do pilki noznej,ogrodzone murowanym plotem,aby go dziki nie ryly,a tu prosze...Gdzie dzik nie moze,tam kreta posle...:evil_lol:

[quote name='Katerinas']
No i zdrówka dla Maluszka na Nowy Rok

I wzajemnie

Posted

[quote name='carragan']Niestety,zaraz po powrocie do domu wyraznie wyczuwalne migotanie komor skutecznie pozbawilo mnie jakichkolwiek zludzen co do jego zdrowia :placz:
cholercia... a jak on to znosi? :roll:

[quote name='carragan']
I wzajemnie
A dziekuję. W imieniu Dorki i Saby. Bo Gajki już z nami nie ma ...

Posted

Zjem cię, zjem, obedrę ze skórki! :diabloti:

Ach, jak miło popatrzeć na tak rozkosznie bawiące się psiaki! :loveu: Ta uciecha na pyszczku Maleństwa! Jak szczeniaczek.... :loveu: