Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']Zajączek z krótkimi uszkami:evil_lol: :lol: :lol: :lol:
To ze wzgledow praktycznych,bo inaczej nie szloby go odroznic od "klasycznego" zajaca :p ;)

Posted

[quote name='carragan']Duze dziewczynki maja to do siebie,ze wyglupiaja sie zazwyczaj tylko po nocy,bo w dzien juz im nie wypada :p

bombowe zdjęcie :multi:

bardzo mi się podobają zdjęcia Maleństwa w ruchu :multi:

Posted

[quote name='Katerinas']bombowe zdjęcie :multi:

bardzo mi się podobają zdjęcia Maleństwa w ruchu :multi:
Mnie to sie podobaja i zdjecia i "na zywca".Smutne,ze obecnie juz niecodziennie moze go w takim radosnym badz "mysliwskim" galopie zobaczyc...To wrecz paradoks,ze chart i nie biega,bo mu zdrowie na to nie pozwala...

[quote name='Agga']A gdzie on to biegnie?

Do mnie,ciotuniu,do mnie :p

Z dzisiaj,w trakcie biegania dla samej przyjemnosci biegania.

Pozniej,jak obrobie reszte,to ja tez wrzuce.

Posted

[quote name='puchu']nie ma nic piękniejszego niż szczęśliwy pies w biegu :loveu:
W pelni sie zgadzam :cool1:

[quote name='malawaszka']
:loveu: aż się normalnie czuje tą jego masę
Robi wrazenie,prawda ? :p ;) :lol:

[quote name='Agga']
Też tak myślałam. Pytanie czy zdołał wyhamować?:lol:

Tym razem tak :diabloti:

Posted

[quote name='carragan']

Pozniej,jak obrobie reszte,to ja tez wrzuce.
On naprawdę wygląda bosko w galopie :lilangel:

[quote name='carragan']Mnie to sie podobaja i zdjecia i "na zywca".Smutne,ze obecnie juz niecodziennie moze go w takim radosnym badz "mysliwskim" galopie zobaczyc...To wrecz paradoks,ze chart i nie biega,bo mu zdrowie na to nie pozwala...
A jak on się miewa carr? Piszesz, że mniej biega, to znaczy że szybciej się męczy?

Posted

[quote name='Katerinas']On naprawdę wygląda bosko w galopie :lilangel:
:p

[quote name='Katerinas']
A jak on się miewa carr? Piszesz, że mniej biega, to znaczy że szybciej się męczy?
Kate,narazie nie jest zle,wciaz bezobjawowo.Nie,raczej szybciej sie nie meczy,ale faktem jest ze mniej biega galopem bez powodu,pewnie wyczuwa ze sie wowczas predko meczy.Spacery jednak wciaz pokonujemy mniej wiecej w tym samym tempie co dawniej,totez zle nie jest.Obecnie czekam juz wrecz z utesknieniem na wizyte u dr.Paslawskiej za kilka m-cy,bo zwyczajnie chcialabym wiedziec na czym stoje,a dokladniej mowiac chcialabym uslyszec,ze nie jest zle.Kardiomiopatia to naprawde parszywa choroba i to nie tylko z powodu przytlaczajacej bezradnosci,ale rowniez z powodu nigdy nie opuszczajacego niepokoju dotyczacego niepewnego jutra,a to daje naprawde w kosc.Zreszta,sama majac "nerkowca" zapewne wiesz o czym mowie... :roll:

Posted

[quote name='carragan']Kate,narazie nie jest zle,wciaz bezobjawowo.Nie,raczej szybciej sie nie meczy,ale faktem jest ze mniej biega galopem bez powodu,pewnie wyczuwa ze sie wowczas predko meczy. To życzę oby jak najdłużej było bezobjawowa. :smile:

[quote name='carragan']Obecnie czekam juz wrecz z utesknieniem na wizyte u dr.Paslawskiej za kilka m-cy,bo zwyczajnie chcialabym wiedziec na czym stoje,a dokladniej mowiac chcialabym uslyszec,ze nie jest zle. A co ile chodzisz do niej na wizyty? Dr. Paslawka jest psim kardiologiem :oops: (pewnie znowu gdzieś niedoczytałam)...

[quote name='carragan']Kardiomiopatia to naprawde parszywa choroba i to nie tylko z powodu przytlaczajacej bezradnosci,ale rowniez z powodu nigdy nie opuszczajacego niepokoju dotyczacego niepewnego jutra,a to daje naprawde w kosc.Zreszta,sama majac "nerkowca" zapewne wiesz o czym mowie... :roll: taaa.... znam ten ból niepewności jutra :roll:

[quote name='carragan']
fajowe :p śmiesznie mu się ten ozorek zawinął :lol:

Posted

[quote name='puchu']http://i12.tinypic.com/43cdi1l.jpg
wygląda jak małe, słodkie, grzeczne psisko :loveu:
Bo on jest malym,slodkim,grzecznym psiskiem...Szczegolnie wtedy,gdy spi...:evil_lol:

[quote name='Katerinas']To życzę oby jak najdłużej było bezobjawowa. :smile:
Nie dziekuje,tfu tfu.

[quote name='Katerinas']
A co ile chodzisz do niej na wizyty? Dr. Paslawka jest psim kardiologiem :oops: (pewnie znowu gdzieś niedoczytałam)...
Tak,dr.Paslawska to jeden z najlepszych psich kardiologow w Polsce,totez jestesmy w dobrych rekach.Co ile wizyty ?Podejrzewam,ze zalezy to od stanu zdrowia psa.My teoretycznie mielismy sie stawic za rok,czyli w lipcu,ale zwazywszy na fakt iz nie wiem jaka wowczas bedzie pogoda,postanowilam umowic wizyte kontrolna juz na kwiecien...

[quote name='Katerinas']
fajowe :p śmiesznie mu się ten ozorek zawinął :lol:
A nastepnym momencie zrobil z niego "rureczke",ale juz nie ulapalam :oops:

[quote name='Katerinas']oh bosze.... śpi przykryty kocykiem
No wiesz,z niego jest francuski piesek :evil_lol:

[quote name='ewelinabuck']ale fajny piesek slitasny:loveu: :loveu: :loveu:
Dziekujemy :p

Posted

[quote name='carragan']
buszujacy z zbożu :loveu:

Wiem,wiem zaniedbuje temat,ale szczerze mowiac zwyczajnie mi sie niechce niczego nowego robic,obrabiac i wklejac.

lenistwo górą ;)

Posted

[quote name='carragan']Cala prawda o pochodzeniu Malenstwa,czyli eksperymentalne skrzyzowanie hieny ze szczurkiem...

Sporawy ten szczurek :lol: Ot, mutancik taki... :evil_lol: