Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Katerinas']boze a kogo on zamordowal? :cool3:

Oj tam, zaraz zamordował :cool3: Pewnie dopadł w lesie Czerwonego Kapturka i mu nieco krwi utoczył :evil_lol:

Posted

[quote name='Katerinas']boze a kogo on zamordowal? :cool3:

[quote name='Behemot']Oj tam, zaraz zamordował :cool3: Pewnie dopadł w lesie Czerwonego Kapturka i mu nieco krwi utoczył :evil_lol:

Szczerze mowiac nie mam pojecia co to bylo,jednak sadzac po ilosci krwi cos wiekszego niz mysz,a mniejszego niz sarna,czyli hipotetycznie pewnie zajac...Od razu tez wyjasniam,ze w chwili konsumpcji bylo juz ubite przez kruka,ktoremu Malec bez pardonu zdobyc odebral...:diabloti:

[quote name='Katerinas']mmmmm.... romantycznie zamyślony?
Predzej znudzony...:diabloti:

Posted

[quote name='Agama']pani moderator co na bazarku robi sliczne Malenstwo:crazyeye: :lol: :lol:

[quote name='Agama']o Malenstwo wrocilo do galerii

[quote name='Evelina']Cichoooo, gramy z coztego w pilke :oops:

Eve,to bardzo mile,ze probujesz mnie kryc,ale lepiej chyba powiedziec prawde,ktora i tak predzej czy pozniej wyplynie...A prawda jest taka,ze w momencie,gdy przekonalam sie,iz Malenstwo cierpi na gluchote wybiorcza postanowilam go sprzedac...A czy jest lepsze miejsce niz dogomaniacki bazarek ? :diabloti:

BTW.Tytul jak widze zmieniony,totez Coztego ma nad nami wladze,ale jak miemam na galerii wciaz psinco ? :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:mój Gapciuś

Twoj,Twoj...Szkoda,ze nie udalo nam sie w tym roku dotrzec do Rybnika,ale widzimy sie chyba znowu w Katowicach...?

Drapieznik polujacy na sawannie :gent:

Posted

[quote name='carragan']Twoj,Twoj...Szkoda,ze nie udalo nam sie w tym roku dotrzec do Rybnika,ale widzimy sie chyba znowu w Katowicach...?:p..no mam taką nadzieję , bądź co bądź to szmat czasu jeszcze:razz:a może rekreacyjnie Rybnik odwiedzisz .....rybniczanie i wodzisławianie by się ucieszyli;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p..no mam taką nadzieję , bądź co bądź to szmat czasu jeszcze:razz:a może rekreacyjnie Rybnik odwiedzisz .....rybniczanie i wodzisławianie by się ucieszyli;)

Jesli kiedys bede miala taka mozliwosc bardzo chetnie "nawiedzimy" z Malenstwem Rybnik czysto turystycznie,bo jakos dotychczas nigdy w takim celu tam nie zawedrowalismy...Jednak nie podejrzewam,abym zrobila to przed wystawa w Katowicach,bo moj ulubiony szofer od dluzszego czasu siedzi za granica i nie przejawia checi powrotu...:roll:

Posted

[quote name='carragan']Jesli kiedys bede miala taka mozliwosc bardzo chetnie "nawiedzimy" z Malenstwem Rybnik czysto turystycznie,bo jakos dotychczas nigdy w takim celu tam nie zawedrowalismy...Jednak nie podejrzewam,abym zrobila to przed wystawa w Katowicach,bo moj ulubiony szofer od dluzszego czasu siedzi za granica i nie przejawia checi powrotu...:roll:;)oki to cierpliwie będziemy oczekiwać:p