tunio Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='malawaszka'] DZIEŃ DOBRY MÓJ ŚLICZNY!!! Dobry wieczor moja sliczna... Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 straszne są te strony z emotkami :evil_lol: Quote
tunio Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='malawaszka']straszne są te strony z emotkami :evil_lol: Fakt.Strasznie wciagaja :eviltong: Quote
tunio Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 "Kochane dziatki,strzezcie sie na wrzosowiskach ! " I tym akcentem konczac mowie dobranoc. Quote
Behemot Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='zadziorny']Akurat z tej strony możesz skopiować sam adres obrazka i wkleić go poprzez ikonkę . Oto efekt: dzięki! to chyba lepsze rozwiązanie, bo z tym wrzucaniem na sewer i kopiowaniem adresów, to tyle roboty, że by mi się nie chciało :cool3: Quote
Behemot Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='carragan']"Kochane dziadki,strzezcie sie na wrzosowiskach ! " AAAAA, mamusiu, ratunku, straszliwe Maleństwo chce mnie zalizać!!! :evil_lol: :loveu: P.S.Tylko dlaczego "dziadki"??? :crazyeye: :evil_lol: Quote
tunio Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Behemot']AAAAA, mamusiu, ratunku, straszliwe Maleństwo chce mnie zalizać!!! :evil_lol: :loveu: A tak w ogole to Malenstwo swego czasu naprawde bywalo niebezpieczne,bo wrecz nie szlo jego wylewnosci i milosci do calego swiata opanowac. [quote name='Behemot'] P.S.Tylko dlaczego "dziadki"??? :crazyeye: :evil_lol: Bo Malenstwo lubi mieso lykowite i zylaste,a ze babcie sa zazwyczaj przy kosci,to trzeba bylo segregacje przeprowadzic :eviltong: ;) [SIZE="1"]Poprawione,szczerze mowiac w tym wyrazie po raz pierwszy zdarza mi sie blad.Dotychczas moja pieta Achillesa bylo druh przez "ch".I tak miedzy nami to do teraz uwazam,ze do druha bardziej pasuje "ch" :p :evil_lol: BTW.Nie wiem czy Twoja proba z wklejaniem sie powiodla,bo widze czerwony krzyzyk,totez czekam na kolejna :cool1: Agga,dziekujemy :cool1: Quote
Katerinas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='carragan'] Ależ on niesamowicie wygląda w galopie :smile: Zawsze wydaje się taki dostojny i powolny, że taki widok to szok :-o :lol: Quote
Katerinas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='carragan'] BTW.Musicie mi ten nadmiar emotow wybaczyc,po prostu dziecko ma nowa zabawke aaaaaa....... wilkołak :scared: Quote
Katerinas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='carragan']Tak jak zdjecia :p Sprobuj sama z tej strony..Sa naprawde sympatyczne kurcze... a angielsko "piszącej" strony nie macie :oops: ja po francusku ni w ząb... a też kcem się pobawić... :multi: Quote
tunio Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Katerinas napisał(a):kurcze... a angielsko "piszącej" strony nie macie :oops: ja po francusku ni w ząb... a też kcem się pobawić... :multi: Francuskiego tez nie znam,ale wystarczy ze bedziesz klikac na napisy przy emotach,a sama sie zorientujesz czego dotycza ;) Quote
tunio Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Katerinas']Ależ on niesamowicie wygląda w galopie :smile: Zawsze wydaje się taki dostojny i powolny, że taki widok to szok :-o :lol: W galopie to on dostojenstwa nie traci,jedynie powolnosc :p ;) Gdyby byl zdrowy to na pewno byloby wiecej takowych zdjec,ale z powodu choroby zazwyczaj spacer odbywa sie stepem badz klusem...chyba,ze dostanie "glupawki" badz zobaczy cos ciekawego np.na drugim koncu pola...:diabloti: Prawda tez jest taka,ze nawet zdrowy wilczarz nie lata jak np.wyzel,a zazwyczaj przez wiekszosc spaceru klusuje,a galopuje zazwyczaj tylko swawolac z reszta stada,dostajac "glupawki" badz po prostu rzucajac sie za czyms w pogon... Quote
Katerinas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='carragan'] fajowe :p ... tu to się chyba nieźle rozpędził ;) Quote
tunio Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Katerinas']fajowe :p ... tu to się chyba nieźle rozpędził ;) Nawet nie.To byl start praktycznie z miejsca,za zajacem.Wprawdzie on nie ma zapedow klusowniczych,ale ze zwyklej ciekawosci zazwyczaj goni.Swego czasu "dorwal" na polu kota to sie z nim przywital i pozapraszal do zabawy (doslownie,probowal sie z nim bawic !),po czym nietowarzyskiego i aspolecznego delikwenta zostawil. ;) Quote
Katerinas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 carragan napisał(a):Nawet nie.To byl start praktycznie z miejsca,za zajacem. :crazyeye: naprawdę na tych Twoich polach zające biegają? super :multi: boszz... moja Gajka i Dorka dopiero miałyby frajdę :lol: ;) Quote
tunio Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Katerinas napisał(a)::crazyeye: naprawdę na tych Twoich polach zające biegają? super :multi: Tak,a i sarny oraz bazanty i kuropatwy,a i lisy nie sa rzadkoscia :p Quote
KaRa_ Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Biegnacy wilczarz to musi byc cos:cool3: Quote
tunio Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Biegnacy wilczarz to musi byc cos:cool3: Tak,szczegolnie wtedy,gdy cos sobie zle wykalkuluje w tej swojej niewyskubanej lepetynie i zrobi mi kuku.:p Quote
KaRa_ Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='carragan']Tak,szczegolnie wtedy,gdy cos sobie zle wykalkuluje w tej swojej niewyskubanej lepetynie i zrobi mi kuku.:p To kuku może troszke pewnie boleć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='carragan'] :crazyeye: :crazyeye: ale on posiada umiejętności maskujące o **** :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: normalnie zlał sie z tłem :multi: :cool3: Quote
tunio Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Kara,bolec boli,ale idzie przezyc.A z racji faktu,ze najpozniej od lutego (tym razem naprawde :lol: ) wracam do jezdziectwa,to moze i lepiej,ze sie do upadkow przyzwyczaje :lol: [quote name='Ania-k']:crazyeye: :crazyeye: ale on posiada umiejętności maskujące o **** :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: normalnie zlał sie z tłem :multi: :cool3: Szczerze mowiac w zyciu codziennym,nie tylko na zdjeciach,fenomenalnie wtapia sie w tlo.Czasem sie zastanawiam,czy on czapki niewitki badz plaszczu Froda z Wladcy Pierscieni nie wklada...:p 3listopada,czyli zima atakuje Quote
tunio Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Ostatnie trzy fotografie,bo ide zaprosic psa do domu (wieczorami,przy ladnej i w miare cieplej pogodzie "strozuje" spiac na swoim "dworowym legowisku" umieszczonym na podescie przed drzwiami wejsciowymi),a nastepnie z ksiazka do lozka.Dobranoc. Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 jak oblookałam fotke pt. Zima atakuje :lol: to tak pomyślałam,że on wygląda jak oszroniony hahahahah:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts