Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zadziorny']Akurat z tej strony możesz skopiować sam adres obrazka i wkleić go poprzez ikonkę . Oto efekt:

dzięki! to chyba lepsze rozwiązanie, bo z tym wrzucaniem na sewer i kopiowaniem adresów, to tyle roboty, że by mi się nie chciało :cool3:

Posted

[quote name='carragan']"Kochane dziadki,strzezcie sie na wrzosowiskach ! "

AAAAA, mamusiu, ratunku, straszliwe Maleństwo chce mnie zalizać!!! :evil_lol: :loveu:

P.S.Tylko dlaczego "dziadki"??? :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']AAAAA, mamusiu, ratunku, straszliwe Maleństwo chce mnie zalizać!!! :evil_lol: :loveu:

A tak w ogole to Malenstwo swego czasu naprawde bywalo niebezpieczne,bo wrecz nie szlo jego wylewnosci i milosci do calego swiata opanowac.
[quote name='Behemot']
P.S.Tylko dlaczego "dziadki"??? :crazyeye: :evil_lol:

Bo Malenstwo lubi mieso lykowite i zylaste,a ze babcie sa zazwyczaj przy kosci,to trzeba bylo segregacje przeprowadzic :eviltong: ;)

[SIZE="1"]Poprawione,szczerze mowiac w tym wyrazie po raz pierwszy zdarza mi sie blad.Dotychczas moja pieta Achillesa bylo druh przez "ch".I tak miedzy nami to do teraz uwazam,ze do druha bardziej pasuje "ch" :p :evil_lol:

BTW.Nie wiem czy Twoja proba z wklejaniem sie powiodla,bo widze czerwony krzyzyk,totez czekam na kolejna :cool1:

Agga,dziekujemy :cool1:

Posted

Katerinas napisał(a):
kurcze... a angielsko "piszącej" strony nie macie :oops: ja po francusku ni w ząb... a też kcem się pobawić... :multi:

Francuskiego tez nie znam,ale wystarczy ze bedziesz klikac na napisy przy emotach,a sama sie zorientujesz czego dotycza ;)

Posted

[quote name='Katerinas']Ależ on niesamowicie wygląda w galopie :smile:
Zawsze wydaje się taki dostojny i powolny, że taki widok to szok :-o :lol:

W galopie to on dostojenstwa nie traci,jedynie powolnosc :p ;)
Gdyby byl zdrowy to na pewno byloby wiecej takowych zdjec,ale z powodu choroby zazwyczaj spacer odbywa sie stepem badz klusem...chyba,ze dostanie "glupawki" badz zobaczy cos ciekawego np.na drugim koncu pola...:diabloti: Prawda tez jest taka,ze nawet zdrowy wilczarz nie lata jak np.wyzel,a zazwyczaj przez wiekszosc spaceru klusuje,a galopuje zazwyczaj tylko swawolac z reszta stada,dostajac "glupawki" badz po prostu rzucajac sie za czyms w pogon...

Posted

[quote name='Katerinas']fajowe :p ... tu to się chyba nieźle rozpędził ;)

Nawet nie.To byl start praktycznie z miejsca,za zajacem.Wprawdzie on nie ma zapedow klusowniczych,ale ze zwyklej ciekawosci zazwyczaj goni.Swego czasu "dorwal" na polu kota to sie z nim przywital i pozapraszal do zabawy (doslownie,probowal sie z nim bawic !),po czym nietowarzyskiego i aspolecznego delikwenta zostawil. ;)

Posted

carragan napisał(a):
Nawet nie.To byl start praktycznie z miejsca,za zajacem.
:crazyeye: naprawdę na tych Twoich polach zające biegają? super :multi:
boszz... moja Gajka i Dorka dopiero miałyby frajdę :lol: ;)

Posted

Katerinas napisał(a):
:crazyeye: naprawdę na tych Twoich polach zające biegają? super :multi:

Tak,a i sarny oraz bazanty i kuropatwy,a i lisy nie sa rzadkoscia :p

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Biegnacy wilczarz to musi byc cos:cool3:

Tak,szczegolnie wtedy,gdy cos sobie zle wykalkuluje w tej swojej niewyskubanej lepetynie i zrobi mi kuku.:p

Posted

[quote name='carragan']Tak,szczegolnie wtedy,gdy cos sobie zle wykalkuluje w tej swojej niewyskubanej lepetynie i zrobi mi kuku.:p

To kuku może troszke pewnie boleć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kara,bolec boli,ale idzie przezyc.A z racji faktu,ze najpozniej od lutego (tym razem naprawde :lol: ) wracam do jezdziectwa,to moze i lepiej,ze sie do upadkow przyzwyczaje :lol:

[quote name='Ania-k']:crazyeye: :crazyeye: ale on posiada umiejętności maskujące o **** :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: normalnie zlał sie z tłem :multi: :cool3:
Szczerze mowiac w zyciu codziennym,nie tylko na zdjeciach,fenomenalnie wtapia sie w tlo.Czasem sie zastanawiam,czy on czapki niewitki badz plaszczu Froda z Wladcy Pierscieni nie wklada...:p

3listopada,czyli zima atakuje

Posted

Ostatnie trzy fotografie,bo ide zaprosic psa do domu (wieczorami,przy ladnej i w miare cieplej pogodzie "strozuje" spiac na swoim "dworowym legowisku" umieszczonym na podescie przed drzwiami wejsciowymi),a nastepnie z ksiazka do lozka.Dobranoc.