tunio Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Swoja droga tak sie zastanawiam po kiego grzyba sa urzadzane te przykoscielne odpusty ?Przeciez nie ma z tego zadnego pozytku,a jedynie strach przed wychodzeniem z domu,bo nigdy nie wiadomo co temu smarkatemu talatajstwu z petardami w leb strzeli :lmaa: BTW.Zadziorny,ja poprosze instrukcje obslugi do Twojego programu,tzn.jak tam wycinac ze zdjecia co to tam chce,a potem to zapisywac.,bo nie potrafie znalezc odpowiednich opcji :placz: Quote
KaRa_ Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='carragan']To po mnie :eviltong: Tak,tak widac to:cool3: Quote
zadziorny Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 carragan napisał(a): BTW.Zadziorny,ja poprosze instrukcje obslugi do Twojego programu,tzn.jak tam wycinac ze zdjecia co to tam chce,a potem to zapisywac.,bo nie potrafie znalezc odpowiednich opcji :placz: O ile się nie mylę to na płycie jest instrukcja do programu :roll:. To będzie tak: po uruchomieniu programu wskaż katalog z fotkami. W prawej części okna pojawią się miniatury fotek. Kliknij podwójnie tę, którą chcesz edytować. W oknie edycji wybierz ikonkę w kształcie prostokąta rysowanego przerywaną linią (na prawo od lupy). Zaznacz obszar do wycięcia i następnie z menu "File" wybierz "Save Selected Area" i nadaj nowemu plikowi inną nazwę oraz wybierz typ pliku (TIFF, JPEG lub BMP) ;). Quote
tunio Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Kara,to nie ulega najmniejszej watpliwosci :diabloti: Udalo sie !Zadziorny,wisze Ci piwo.:cool1: Moze w Spodku ? :p [SIZE="1"]BTW.Akurat "Save Selected Area",bylo jedyna opcja,ktorej nie wyprobowalam :oops: A tak w ogole jestem naprawde bardzo "dzwieczna" :)))) Quote
tunio Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 No to idziem zglosic wilkolaka do konkursu :evil_lol: Quote
tunio Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Ostatnie na dzisiaj,bo ide patrzec na "Bez sladu",bowiem wedle internetowego telemagazynu rzekomo dzisiaj leca.:helo: Quote
tunio Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Behemot napisał(a):Carragan, jakoś strasznie wolno idziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Serio ?Mnie sie wyswietla,ze od wczoraj moj post juz tam jest ? :hmmmm: Quote
Behemot Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='carragan']Serio ?Mnie sie wyswietla,ze od wczoraj moj post juz tam jest ? :hmmmm: Carragan, cytujesz postyy, ktorych nie ma? :crazyeye: Żartuję, skasowałam swój post, bo zobaczyłąm, że Maleństwo już zostało zgłoszone :cool3: Quote
tunio Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Behemot']Carragan, cytujesz postyy, ktorych nie ma? :crazyeye: Niektorzy wymyslaja sobie przyjaciol,ja wymyslam sobie posty :evil_lol: [quote name='Behemot'] Żartuję, skasowałam swój post, bo zobaczyłąm, że Maleństwo już zostało zgłoszone :cool3: [SIZE="1"]Wiem :cool1: Quote
tunio Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Swoja droga nie wiem jak u Was,ale u nas mgla jak diabli,wiecej nizeli na ok.100metrow nie widac nic,choc i tak sie znacznie juz podniosla...Rano nie widzialam z kuchennego okna swojego plotu,ktory jest w odleglosci tylko kilku metrow... Quote
Behemot Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 carragan napisał(a):Niektorzy wymyslaja sobie przyjaciol,ja wymyslam sobie posty :evil_lol: Cóż, każdy radzi sobie, jak może... :niewiem: :evil_lol: A mgłą i u nas jest niesamowita. Widoczność nie przekracza kilkudziesięciu metrów :shocked!: Quote
zadziorny Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='carragan'] Udalo sie !Zadziorny,wisze Ci piwo.:cool1: Moze w Spodku ? :p BTW.Akurat "Save Selected Area",bylo jedyna opcja,ktorej nie wyprobowalam :oops: A tak w ogole jestem naprawde bardzo "dzwieczna" :)))) Może być :cool3: :cool2: Quote
tunio Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='zadziorny']Może być :cool3: :cool2: No to jestesmy umowieni na KAtowice Teraz tylko trzeba,bagatela, dotrzec... [SIZE="1"]Eve,rewelacyjne emotki Quote
Behemot Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='carragan']Eve,rewelacyjne emotki Słuchajcie, a jak wstawić emotikonki, których nie ma na Dogo? :oops: Quote
tunio Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Behemot']Słuchajcie, a jak wstawić emotikonki, których nie ma na Dogo? :oops: Tak jak zdjecia :p Sprobuj sama z tej strony..Sa naprawde sympatyczne Los na rykowisku.Przedstawiony los to nowa odmiana,kompaktowa,w sam raz do miasta. BTW.Musicie mi ten nadmiar emotow wybaczyc,po prostu dziecko ma nowa zabawke Quote
Behemot Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='carragan']Tak jak zdjecia :p Sprobuj sama ze strony,z ktorej czerpie tez emoty Eve :))) To znaczy, że trzeba emotka wrzucić na serwer, a potem wkleić jego adres URL? Quote
tunio Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Behemot']To znaczy, że trzeba emotka wrzucić na serwer, a potem wkleić jego adres URL? Tak,choc zazwyczaj on juz jest na jakims serwerze.Tak wiec czekam na efekty [SIZE="1"]Troche pokretnie wytlumaczone,ale tlumacz to ze mnie marny :oops: Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='carragan'] [quote name='carragan'] DZIEŃ DOBRY MÓJ ŚLICZNY!!! Quote
zadziorny Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Behemot napisał(a):To znaczy, że trzeba emotka wrzucić na serwer, a potem wkleić jego adres URL?Dokładnie :cool3: :lol: Quote
zadziorny Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Akurat z tej strony możesz skopiować sam adres obrazka i wkleić go poprzez ikonkę . Oto efekt: Quote
Recommended Posts