diabelkowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 jejku jak mnie tu dawno nie byloo!! moje kochane malenstwoo:loveu: :loveu: :loveu: mnie tez nie bylo na swiatowce :(( nie ma z kim i za co ... Quote
tunio Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 "...Babcia byla wprawdzie troche lykowita,ale Czerwony Kapturek niczego sobie..." Quote
Katerinas Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='carragan'] Romantyczne Maleństwo o zachodzie słońca :Cool!: Quote
tunio Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Katerinas']Romantyczne Maleństwo o zachodzie słońca :Cool!: :p Quote
KaRa_ Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='carragan'] Boskie to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Oj jakbym chciala jeszcze przytulic tego olbrzyma:loveu: Quote
tunio Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):Boskie to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: :B-fly: KaRa_TC napisał(a): Oj jakbym chciala jeszcze przytulic tego olbrzyma:loveu: Arszenikiem go nie podkarmiam,wiec jeszcze wszystko przed Toba... Quote
tunio Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Jeszcze jedna fotografia i ide spac,a od jutra zabieram sie do poznawania :knuje: programu od Zadziornego :Rose:,choc przy moich zdolnosciach to czarno to widze :evil: Dobranoc. Quote
tunio Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 A na zakonczenie jesienny Irlandczyk ;) Quote
Katerinas Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='carragan'] Cześć Carr Wiedziałam że jak tu zajrzę to będę miała ucztę dla mych oczu. :smile: Piękne zdjęcie :smile: Ta gracja ruchu i to zachodzące słońce oświetaljące Maluśkiego :multi: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: ahhh Ty wiesz jak mnie zachwycić ojj wiesz to doskonale :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='carragan']A na zakonczenie jesienny Irlandczyk ;) :loveu::loveu::loveu:jesienny irlandczyk .....cudo jak dobrze ze już nie masz fot zaśnieżonych;) Quote
tunio Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Kate,milo mi,ze Ci sie podobaja zdjecia z ruchu,jak obrobie to wrzuce pozostale w miare udane i udane. :roll: [quote name='malawaszka'] :loveu: :loveu: :loveu: ahhh Ty wiesz jak mnie zachwycić ojj wiesz to doskonale :loveu: :loveu: :loveu: Wiem,wiem... :p Alu,jako to nie mam ?Alez zapewniam,ze mam :eviltong: Jednak obecnie jestem dopiero na linkowaniu konca maja,wiec zima '05 i zima '06 sie naloza...:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 carragan napisał(a):Kate,milo mi,ze Ci sie podobaja zdjecia z ruchu,jak obrobie to wrzuce pozostale w miare udane i udane. :roll: Wiem,wiem... :p Alu,jako to nie mam ?Alez zapewniam,ze mam :eviltong: Jednak obecnie jestem dopiero na linkowaniu konca maja,wiec zima '05 i zima '06 sie naloza...:evil_lol::mad:uciekaj z tym śniegiem ...mi tak dobrze jak jest teraz ;) Quote
tunio Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:uciekaj z tym śniegiem ...mi tak dobrze jak jest teraz ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Behemot Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Mój Bozie, on taki malutki jest :loveu: Pewnie go ciągle na kolankach trzymacie i na rączkach nosicie? :lol: Quote
tunio Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Behemot napisał(a): Pewnie go ciągle na kolankach trzymacie i na rączkach nosicie? :lol: Na raczki,w sensie odrywania wszystkich jego czterech lapciow od ziemi, niestety nie jest brany odkad skonczyl 5m-cy (do tego czasu znosilam go ze schodow :evil_lol: ),ale na kolanka to sie laduje bardzo czesto :p Quote
tunio Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 I znowu troche przyrody,bo tych zdjec przynajmniej obrabiac nie trzeba,a przynajmniej "wyrabiam sobie reke".:eviltong: I na zakonczenie Malenstwo. Quote
Recommended Posts