tunio Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Agga napisał(a):maleństwo czy ty dalej rośniesz???:lol: To wie tylko on (choc wydaje mi sie,ze wzwyz juz nie),ale charakteorologicznie to na pewno wciaz sie rozwija... :evilbat: Quote
tunio Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Swoja droga Aga,mozesz juz zmieniac tytul ?Bo u mnie jak nie szlo,tak nie wciaz nie idzie...:placz: Quote
tunio Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Mala aktualizacja czyms z dzisiaj.Dziwnym trafem odkad mam nowa lustrzanke nie mam jakos specjalnie mozliwosci robienia zdjec.Coz za ironia losu,prawda ? :diabloti: Quote
tunio Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Ostatnie na dzisiaj. Szkoda,ze mu sie lampa blyskowa w oczach odbija... Quote
puchu Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 carragan napisał(a):Ostatnie na dzisiaj. Szkoda,ze mu sie lampa blyskowa w oczach odbija... jakby w ślepkach laserki miał ;) Quote
Katerinas Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='carragan'] Jak zwykle piękny i dostojny :angel: Quote
Behemot Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jestem zachcwycona Maleństwem! :loveu: Powiedzcie mi, czy one rzeczywiście są tak łagodne? Słyszałam, że to chodząca dobroć i delikatność w ciele olbrzyma :lol: raz jeden widziałam wilczarza na rynku w Brukseli. Wbiegł jak mały konik, aż się przestraszyłam :evil_lol: Jaki one mają charakter, bo się zakochałam w tej rasie i może za jakieś... 500 lat sprawię sobie takiego :evil_lol: Quote
Behemot Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A to zdjęcie nominuję do konkursu listopadowego :lol: Quote
tunio Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Behemot napisał(a):Jestem zachcwycona Maleństwem! :loveu: Bardzo mi milo z tego powodu :cool1: Behemot napisał(a):Powiedzcie mi, czy one rzeczywiście są tak łagodne? Słyszałam, że to chodząca dobroć i delikatność w ciele olbrzyma :lol: raz jeden widziałam wilczarza na rynku w Brukseli. Wbiegł jak mały konik, aż się przestraszyłam :evil_lol: Jaki one mają charakter, bo się zakochałam w tej rasie i może za jakieś... 500 lat sprawię sobie takiego :evil_lol: Apropo charakteru to bardzo mi sie podobala odpowiedz jednej z francuskich hodowczyn zamieszczona w "PP" : "Lagodne,gdy sa pieszczone,lecz straszne gdy je sprowokowac".I ja sie z tym zdaniem w pelni zgadzam.Czy wilczarze sa lagodne ?W sumie w skrocie mozna to tak ujac,bo prawidlowy psychicznie wilczarz to pies w pelni zrownowazony,opanowany,przyjacielski (Malenstwo jest wrecz wylewne,na granicy namolnosci),inteligentny,z wysokim progiem pobudliwosci,ale jednoczesnie obdarzony mocnym charakterem,wlasna wola i popedem do obrony,tego co kocha.Tak wiec sa lagodne,ale do pewnych granic,ktorych przekraczanie nie byloby najinteligentniejszym pomyslem... Niestety,nierzadkim widokiem sa wilczarze lekliwe i nerwowe,przez co niemozliwe do przewidzenia w reakacjach i ,w moim odczuciu,najnormalniej w swiecie niebezpieczne. Behemot napisał(a): 500 lat sprawię sobie takiego :evil_lol: Nie wiem czy do tego czasu po rasie nie pozostana jedynie wspomnienia,bo im dluzej w tym swiatku siedze,tym wiekszy pesymizm i przerazenie mnie ogarnia...:diabloti: Quote
tunio Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Behemot'] A to zdjęcie nominuję do konkursu listopadowego :lol: Milo nam :p Quote
tunio Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 I jeszcze cos z dzisiaj,tym razem "psiejskiego" :cool1: Quote
Katerinas Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='carragan']I jeszcze cos z dzisiaj,tym razem "psiejskiego" :cool1: Śliczne :loveu: A te liście w tle.... mmmm... :loveu: Quote
tunio Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Katerinas']Śliczne :loveu: A te liście w tle.... mmmm... :loveu: To prosze Cie bardzo jeszcze jedno z liscmi w tle :cool1: Wiecej postaram sie (i pewnie jak zwykle mi nie wyjdzie :lol: )powrzucac jutro wieczorem. Quote
Katerinas Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Cudne :angel: Uwielbiam takie zdjęcia. Wyraźny pierwszy plan z psiakiem i zamazane cudne tło. :multi: Quote
tunio Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Katerinas']Cudne :angel: Uwielbiam takie zdjęcia. Wyraźny pierwszy plan z psiakiem i zamazane cudne tło. :multi: Ja tez takowe lubie,niestety wydaje mi sie,ze w moim przypadku jest to milosc nieodwzajemniona :evil_lol: Quote
bigos Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Nie widzę zdjęć ze światówki:roll:Czyżby Was nie było?:cool1: Quote
tunio Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 bigos napisał(a):Nie widzę zdjęć ze światówki:roll:Czyżby Was nie było?:cool1: Niestety nie,obowiazki nie pozwolily :placz: Przynajmniej tyle,ze zwyc.rasy i grupy wzial moj zdecydowany faworyt,przepiekny Conchobar Evil Enchanter (pies mimo mlodego wieku ma na swoim koncie m.in.Ml.Zwyc.Euro '05,BOB na Cruft's '06 w wieku 24.5m-ca,a ponadto BIS EIWC '06 w wieku 2.5roku !)w rekach swego hodowcy i wlasciciela w jednej osobie.Szkoda,ze na BISa juz sie nie zalapal,ale mysle ze predzej czy pozniej to nadrobi :p Wpadl mi w koko juz na zdjeciach z Tulln i staram sie jego kariere sledzic na biezaca,a ponadto mam nadzieje zobaczyc go kiedys na zywo,chocbym miala nawet jechac po to do Wloch, :evil_lol: bo jak wiadomo na zdjeciach wielu rzeczy nie widac,w tym przede wszystkim ruchu... Quote
Recommended Posts