tunio Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cuuuuudowny :loveu: :loveu: Dziekujemy za komplementy,a ja osobiscie dam sobie reke uciac,ze on jest swiadom swojej wartosci :evil_lol: Quote
Katerinas Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 carragan napisał(a): heheh Maleństwo zawsze na zdjęciach takie dostojne, kroczące wolnym krokiem... a tu proszę jaki galop ;) Quote
Katerinas Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Carry Czy w tylko w Polsce nie robi się obowiązkowo badań serca wilczarzom? Czy w innych krajach też... Quote
tunio Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Katerinas napisał(a):Carry Czy w tylko w Polsce nie robi się obowiązkowo badań serca wilczarzom? Czy w innych krajach też... W niektorych sa obowiazkowe,w wielu nie.Jednak nawet w tych krajach,gdzie nie sa obowiazkowe sa osoby przeprowadzajace takowe badania swoim psom.Z wlasnej,niczym nieprzymuszonej woli. BTW.A co do dostojenistwa Malenstwa to fakt dostojny jest,ale...Nierzadko zachowuje sie jak blazen i podejrzewam,ze gdyby byl zdrowy to zachowywalby sie tak czesciej.:diabloti: Quote
tunio Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Korzystajac z ladnej pogody zapolowalam na zwierzyne...I oto co udalo mi sie ustrzelic...:diabloti: [size="1"] Niestety,ostrosc wiekszosci zdjec pozostawia naprawde wiele do zyczenia,totez od razu wyladowaly w koszu... A brak regularnej aktualizacji musicie mi wybaczyc,kiedys sie poprawie.Chyba.:sg168: Quote
tunio Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Na dzisiaj ostatnie dwie fotografie,niestety nie do konca satysfakcjonujace. Quote
borsaf Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mizianka dla Maleństwa od cioteczki borsaf i Regonika:loveu: Quote
tunio Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 borsaf napisał(a):Mizianka dla Maleństwa od cioteczki borsaf i Regonika:loveu: Witaj ciotuniu :cool1: Za mizianka dziekujemy,Malenstwo na pewno sie ucieszy :p Quote
tunio Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 A tak w ogole Malenstwo dzisiaj konczy 3.5roku...:drink1: Alez ten czas szybko leci...:nerwy: :tard: :question: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 carragan napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tunio Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: Quote
tunio Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Przez weekend sprobuje wiecej powrzucac,bo ten tydzien byl raczej ciezki i trudno bylo wygrzebac wieksza ilosc wolnego czasu. Quote
tunio Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Z powodu braku czasu i checi nieobrobione,jedynie zmniejszone. Quote
tunio Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 A Malenstwu dzisiaj chcial zrobic "kuku" paletajacy sie luzem doberman,oczywiscie wlasciciela w promieniu 500metrow nie bylo...I jak ja potem moge miec do chlopaka pretensje,ze sam zaczyna dazyc do konfrontacji z kazdym psem,z ktorym kiedys tam mial jakis konflikt ? :evil: :evil: :evil: Quote
beria Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Mam wątpliwości, czy doberman zrobiłby kuku Maleństwu, czy raczej odwrotnie :razz: carragan napisał(a): A czemu on na tym zdjęciu taki poważny :cool3: Quote
tunio Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 beria napisał(a):Mam wątpliwości, czy doberman zrobiłby kuku Maleństwu, czy raczej odwrotnie :razz: Ja o tym wiem,bo znam mozliwosci Malenstwa,ale...Kazda "jazda" to ryzyko,nie tylko obrazen fizycznych,ale i psychicznych,ktore zdecydowanie trudniej wyleczyc.:roll: beria napisał(a): A czemu on na tym zdjęciu taki poważny :cool3: Bo to intelektualista jest :p Quote
Recommended Posts