tunio Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Co do brody to poki co nie jest z nia tak zle.Gorzej jest,gdy snieg sie do brody przyczepi,a mroz silny panuje.Wowczas taka broda jest wlasciwie nie do oczyszczenia,po prostu lazi mi z nia po domu kilka godzin i wszedzie kapie,ale w koncu taki juz jego urok :diabloti: Quote
Katerinas Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 carragan napisał(a):Co do brody to poki co nie jest z nia tak zle.Gorzej jest,gdy snieg sie do brody przyczepi,a mroz silny panuje.Wowczas taka broda jest wlasciwie nie do oczyszczenia,po prostu lazi mi z nia po domu kilka godzin i wszedzie kapie,ale w koncu taki juz jego urok :diabloti: hehehe ja mam tak samo z Gajką ;) plus jeszcze łapy ;) Quote
tunio Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Katerinas napisał(a):plus jeszcze łapy ;) Dokladnie.Ten snieg zamieniajacy sie w lod i sople na lapach,pomiedzy opuszkami itd.to tez nasza zmora :shake: BTW.Wlasnie wrocilismy z popoludniowego spaceru i oprocz odkrywczego stwierdzenia,ze jest slisko :evil_lol: moge stwierdzic,ze Malenstwo mozna by teraz nazwac Soplica ;) Quote
tunio Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Wiecej zdjec w ruchu,gdy juz je obrobie...czyli przed wiosna sie ich nie spodziewajcie :diabloti: Quote
Katerinas Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='carragan'] Piękne tereny :smile: Naprawdę zazdraszczam :smile: [quote name='carragan'] Jak zwykle piękny i dostojny :angel: Quote
tunio Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Katerinas'] Jak zwykle piękny i dostojny :angel: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tunio Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Jeszcze dzisiaj postaram sie przejsc na innego Windowsa,obrobic troche zdjec w ruchu i wrzucic.A teraz tylko jedna migawka z dzisiaj. Quote
tunio Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Powoli zabieram sie za "kosztowanie" kazdej opcji,tak wiec prosze o wyrozumialosc,bo roznie mi to wychodzi.:evilbat: Quote
anetta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Zachody sa piekne :loveu: Malenswto swietnie wychodzi na tych polach :p Quote
tunio Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 anetta napisał(a): Malenswto swietnie wychodzi na tych polach :p Dziekuje w imieniu Malenstwa :p Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Nasze Maleństwo i śnieg :loveu: Zimy nienawidzę, ale fotasy wasze kocham :loveu: Quote
tunio Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Nasze Maleństwo i śnieg :loveu: Zimy nienawidzę, ale fotasy wasze kocham :loveu: Milo nam :cool1: BTW.A ja wlasnie skonczylam ogladac "Ostatniego samuraja" i musze stwierdzic,ze aby zagrac w takim filmie to aktora musi chyba niezle przycisnac...Pewnie glod w oczy zaglada...Choc bardziej prawdopodobna jest nowa willa,porsche badz wykanczajace biedaczka alimenty...:evil_lol: Quote
tunio Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Troche zdjec z dzisiaj,bo pozostalych niechcialo mi sie obrabiac.Na wszelkie niedoskonalosci zdjec powinniscie poki co patrzec prze palce...Zreszta,co ja mowie...Nie powinniscie,a po prostu musicie :evil_lol: Tak wiec tak wyglada rozbawiony i pobudzony cieczkami Irlandczyk,przez co jak sie mozna domyslic,jego ogon przypomina raczej flage niz ster :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Prawdziwe maleństwo :) cudowniaste :D Quote
tunio Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Prawdziwe maleństwo :) cudowniaste :D Prawda ? ;) BTW.Chiquita,niechcialabym byc upierdliwa,ale z drugiej strony nie moge udawac,ze nie zauwazam iz masz conajmniej dwa razy za duzy podpis...:roll: Tak wiec prosze to skorygowac. Quote
Recommended Posts