Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co do brody to poki co nie jest z nia tak zle.Gorzej jest,gdy snieg sie do brody przyczepi,a mroz silny panuje.Wowczas taka broda jest wlasciwie nie do oczyszczenia,po prostu lazi mi z nia po domu kilka godzin i wszedzie kapie,ale w koncu taki juz jego urok :diabloti:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carragan napisał(a):
Co do brody to poki co nie jest z nia tak zle.Gorzej jest,gdy snieg sie do brody przyczepi,a mroz silny panuje.Wowczas taka broda jest wlasciwie nie do oczyszczenia,po prostu lazi mi z nia po domu kilka godzin i wszedzie kapie,ale w koncu taki juz jego urok :diabloti:

hehehe
ja mam tak samo z Gajką ;) plus jeszcze łapy ;)

Posted

Katerinas napisał(a):
plus jeszcze łapy ;)

Dokladnie.Ten snieg zamieniajacy sie w lod i sople na lapach,pomiedzy opuszkami itd.to tez nasza zmora :shake:

BTW.Wlasnie wrocilismy z popoludniowego spaceru i oprocz odkrywczego stwierdzenia,ze jest slisko :evil_lol: moge stwierdzic,ze Malenstwo mozna by teraz nazwac Soplica ;)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Nasze Maleństwo i śnieg :loveu: Zimy nienawidzę, ale fotasy wasze kocham :loveu:

Milo nam :cool1:

BTW.A ja wlasnie skonczylam ogladac "Ostatniego samuraja" i musze stwierdzic,ze aby zagrac w takim filmie to aktora musi chyba niezle przycisnac...Pewnie glod w oczy zaglada...Choc bardziej prawdopodobna jest nowa willa,porsche badz wykanczajace biedaczka alimenty...:evil_lol:

Posted

Troche zdjec z dzisiaj,bo pozostalych niechcialo mi sie obrabiac.Na wszelkie niedoskonalosci zdjec powinniscie poki co patrzec prze palce...Zreszta,co ja mowie...Nie powinniscie,a po prostu musicie :evil_lol:
Tak wiec tak wyglada rozbawiony i pobudzony cieczkami Irlandczyk,przez co jak sie mozna domyslic,jego ogon przypomina raczej flage niz ster :evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Prawdziwe maleństwo :)
cudowniaste :D

Prawda ? ;)
BTW.Chiquita,niechcialabym byc upierdliwa,ale z drugiej strony nie moge udawac,ze nie zauwazam iz masz conajmniej dwa razy za duzy podpis...:roll: Tak wiec prosze to skorygowac.