Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Katerinas']Carr... dla mnie zdjęcia są boskie :angel: :angel:
... trudno mi nawet wybrać najładniejsze ... :loveu:

Pochlebiasz mi,wiec uwazaj bo wpadne w samouwielbienie ;)

BTW.A dzisiaj bylam tak zdolna,ze nie wiedziec kiedy z "automatyka" przekrecilo mi sie na "sport" i coz "rzepakowe" zdjecia byly do wywalenia...:roll:

Posted

[quote name='Malta-GD']kocham takie małe pieski:* i duże też..:D ja mam taaakiego ogromniastego :D:D |
|
|
\ /

Widzisz jak sie pieknie sklada ?Ty masz ogromnego,a ja mam malego :cool1:

Posted

I na zakonczenie cos co mi sie podoba i chyba nie mam wiekszych zastrzezen.Choc nie wiem czy nie wynika to raczej z faktu,ze nie przygladalam sie dluzej temu zdjeciu :lol:

Posted

[quote name='carragan']I na zakonczenie cos co mi sie podoba i chyba nie mam wiekszych zastrzezen.Choc nie wiem czy nie wynika to raczej z faktu,ze nie przygladalam sie dluzej temu zdjeciu :lol:

Zdjęcie jest bombowe :multi:
Zresztą reszta też boska :multi: ... naprawdę Carr zazdraszczam Ci takiego modela co to postoi, popozuje, nie porusza się z prędkością światła :roll: :lol:

Posted

boszzz Carragan będę mdlała za każdym razem jak tu zajrzę :mdleje: matko jakie piękne te zdjęcia!!!! zazdrszaczam sprzętu :oops: :p ale widać, że sie świetnie zgraliście :razz: :loveu:

Katerinas co Ty opowiadasz tam w tych pomieszanych postach :-o przecież na Twoich zdjęciach jest świetna głębia!!! też masz zamazane tło! :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz Carragan będę mdlała za każdym razem jak tu zajrzę :mdleje:
Czyzby jakas nowa kuracja upiekszajaca ? :evil_lol:
[quote name='malawaszka'] matko jakie piękne te zdjęcia!!!! :oops:
[quote name='malawaszka']zazdrszaczam sprzętu :oops: :p ale widać, że sie świetnie zgraliście :razz: :loveu:
Jeszcze sie nie zgralismy,ale mam nadzieje ze przyjdzie to z czasem.:cool1: Obecnie zas ucze sie,za pomoca prob i bledow,zrozumiec swoj aparat :lol: Co do sprzetu to nie zazdraszczaj,bo gotowam sie kiedys (po zrobieniu tego nieszczesnego prawo jazdy :evil_lol: )do Ciebie wprosic na spacer ;)
[quote name='malawaszka']
Katerinas co Ty opowiadasz tam w tych pomieszanych postach :-o
Wasia,jesli idzie o pomieszane posty to po prostu przejrzyj te dwie strony

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6919&page=422

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6919&page=423

Prawda jest taka,ze z jakis powodow powstalo misz masz,mydlo i powidlo.Moje posty bedace odpowiedzia na posty Kate wyskoczyly przed jej i takie tam inne kwiatki...

Posted

carragan napisał(a):
Co do sprzetu to nie zazdraszczaj,bo gotowam sie kiedys (po zrobieniu tego nieszczesnego prawo jazdy :evil_lol: )do Ciebie wprosic na spacer ;)

nooo ZAPRASZAM!!!!! tylko uprzedź wcześniej to zapodam moim burkom jakieś leki nasercowe :evil_lol:

a co do pomieszania właśnie z tamtych stron wzięłam to o pomieszaniu :hmmmm: :lol:

Posted

Uchh,czuje sie otruta oparami.Dobrze,ze wkrotce wyjdziemy sie z Malcem przewietrzyc.

Sorry,ze nie ostre...Staram sie,ale nie wychodzi,zawsze jakos zle naceluje i...zonk :placz:

BTW.A takie "truchelko" Malenstwo mi z pola przynioslo :lol: