Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o kurde ale bowski łyżew ....
Nie dosc,ze boski to jeszcze tak rzadki.Jak nic doskonale sie nadaje dla takiego snoba jak ja...
[quote name='Alicjarydzewska']
Carrr będziesz w Raciborzu towarzysko:razz:

A kiedy jest Raciborz ? I nie jest to aby przypadkiem krajowka terierow ? :lol:

Posted

[quote name='carragan']Nie dosc,ze boski to jeszcze tak rzadki.Jak nic doskonale sie nadaje dla takiego snoba jak ja...

A kiedy jest Raciborz ? I nie jest to aby przypadkiem krajowka terierow ? :lol:nio ....krajówka terierów:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nio ....krajówka terierów:p
A powiedz mi prosze kiedy to jest ?Szczerze mowiac z powodu choroby Malenstwa wypadlam z "wystawowego obiegu" na amen.:roll:

Agus,moj lyzew nie bedzie sie wystawial w Opolu.Pomijajac fakt,ze jest to "psu na bude" to ponadto nie mamy jakos szczescia do opolskiego oddzialu i tejze wystawy :evil_lol:

Posted

A Malenstwo to mi sie wczoraj w nocy z domu wyprowadzilo...Zreszta,odkad zaczal sie "sezon grzewczy" wydaje mi sie,ze jest mu w domu za cieplo...No coz,niech chlopak korzysta poki nie ma przymrozkow,a co za tym idzie szlabanu na nocowanie poza domem :roll:

A tak w ogole nie wiem jak u Was,ale u nas dalej "wisi" mgla,a pogoda chyba tez niezbyt sprzyjajaca dla "sercowcow",bo Malenstwo jest jakies takie nieswoje :roll:

BTW.Swiezych zdjec nie ma,bo ostatnimi czasy godziny spacerow nie sprzyjaja robieniu fotografii.Wczorajsze zdjecia (zamieszczone powyzej) tez jakies "takie nijakie" wyszly...

Posted

[quote name='carragan']Waszka,zdradz mi prosze,czy w "Easy..." idzie zdjecia rowniez obrabiac czy,li i jedynie,zmniejszac ?:roll:

da się obracać, wyostrzać, rozjaśniać/przyciemniać, zwiększać/zmniejszać kontrast - ale jakoś nie polecam tych opcji - możesz wypróbować - są w zakładce Settings :razz:

[quote name='carragan']SWoja droga Malenstwo mi zarasta,ale niechce mi sie go skubac na Zabrze.Trudno,bedzie wygladal jak wilkolak :gent:

oo to jutro się widzimy?? :multi:

[quote name='Agga']Jeszcze troche i wystawa w Opolu.

jak to ejszcze troche??? przecież nie tak dawnobyła wystawka w Opolu czy mi się wydaje? :crazyeye:

[quote name='carragan']Wczorajsze zdjecia (zamieszczone powyzej) tez jakies "takie nijakie" wyszly...

noo bardzo nijakie :shake: wogóle nie wiem po co je wstawiałaś :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']da się obracać, wyostrzać, rozjaśniać/przyciemniać, zwiększać/zmniejszać kontrast - ale jakoś nie polecam tych opcji - możesz wypróbować - są w zakładce Settings :razz:
Ale ja niechce zaostrzac,zwiekszac/zmniejszac kontrastu,przyciemniac/rozjasniac tylko obciac fragmenty zdjec,a jak miemam takiej opcji akurat brak...Nie ma to jak moje szczescie :placz:

[quote name='malawaszka']
oo to jutro się widzimy?? :multi:
Jesli do jutra sie krancowo nie rozloze ja albo Malenstwo to mam nadzieje,ze tak.

przecież nie tak dawnobyła wystawka w Opolu czy mi się wydaje? :crazyeye:
5.5m-ca temu ;)

noo bardzo nijakie :shake: wogóle nie wiem po co je wstawiałaś :diabloti:
Szczerze mowiac tez nie wiem...:lol: A teraz ide sobie zrobic Gripovite,Fervex czy jakie to tam paskudztwo mam...

Posted

ad. 1 nie da się wycinać

ad. 2 mnie też coś bierze ale sie nie dam :mad:

ad. 3 no to jeszcze 6.5 więc więcej niż mniej :razz:

ad. 4 a ja nie mam żadnego paskudztwa więc ide na piwko :evil_lol:

jak tu jeszcze będziesz to daj mi na pw kom bo chyba kiedyś mi dawałaś a nie mam :crazyeye: :placz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Carr Racibórz jest 22 października ;)

Skoro to w pazdzierniku to obawiam sie,ze nie dotre...:shake:

Tosia i Malenstwo na wystawie zabrzanskiej

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: wiem ale wyglądają jakby stali w kolejce :evil_lol:

Taaa,oni wygladaja jakby stali w kolejce do glaskania,a ja jak cerber pobierajacy za to oplate...:lol:

Posted

carragan

Dawno mnie tu u Ciebie nie było :smile: Ale w końcu nadrobiłam zaległości i jestem pod wrażeniem. :smile:

Czy to Twoje maleństwo jeszcze urosło ... czy jeszcze rośnie? :-o Ileż on ma w tzw. kłębie? :-o

carragan napisał(a):

CUDNE :loveu:

carragan napisał(a):

:lol: :lol: Przystojniak :loveu:

carragan napisał(a):

Posted

Czesc Kate :cool1: Jesli nadrobilas zaleglosci to powiem tylko jedno slowo "Podziwam"... :lol: :lol: :lol:

Czy Malenstwo uroslo ?Ja tego nie widze,bo mam go na codzien,ale nie da sie ukryc,ze potrafi sciagac rzeczy polozone wyzej niz dawniej :evil_lol: Czy dalej rosnie ? Podejrzewam,ze w gore juz raczej nie,ale ilekroc kogos spotykam kto go dluzej niz m-c nie widzial slysze "Czy to on znowu urosl czy to ja sie skurczylam/skurczylem ?!",wiec kto go tam wie...:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Na pytanie ile ma w klebie Ci niestety nie odpowiem,ale troszke tego ma i na ostatniej wystawie (Zabrze),jak wynika z moich obserwacji,na pewno byl w bardzo scislej czolowce najwyzszych psow.

A tak w ogole co u Was ?Jak sie miewa Twoj chlopak ? Teraz to juz chyba duzy facet z niego,prawda ?:loveu:

No i jak tam Twoja "nerkowka" ?