tunio Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='borsaf']Byłam, podziwiałam i..wymiziałam ekran:-( Na pocieche mala fotka ;) [quote name='borsaf']Malenstwo jest cuuudne! Jak juz nieraz mowilam to po mnie.Zdecydowanie :lol: Quote
tunio Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 malawaszka napisał(a):no szkoda, że Was nie było :placz: Mnie tego mowic nie musisz,ale co poradzic...Ani na nieslownych facetow,ani na niektore choroby dotychczas jakos lekarstwa nie wynaleziono...:roll: Quote
tunio Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [SIZE="1"]A teraz znikam,bo moje nieposprzatane ubrania juz wylaza z pokoju i nekaja mnie krzykiem "Schowaj nas ! Schowaj nas !",co jest doprawdy deprymujace. Quote
Agga Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Maleństwo - miodzio. carr czyś ty nie zapomniała zdjęć wysłać do pay? Quote
tunio Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Aga,sama na poczte nie moglam dotrzec totez poprosilam znajomego,aby wyslal...Mowisz wiec,ze nie dotarlo ? :crazyeye: Szkoda,ze nie wiedzialam wczesniej,bo tak szanse na to,ze dowiem sie w gdzie i kiedy zaginely sa naprawde minimalne...:roll: Quote
zadziorny Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Żałuj, że Cię w Rybniku nie było, bo się na dobre i zimne pifffko nie załapałaś :shake: :cool3: :cool1: Quote
tunio Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Alu,telefonu nie odbieralam,bowiem zgapilam sie i go nie zabralam ze soba na spacer.Dopiero po powrocie (dosyc poznym,bo musialam troche ochlonac)zobaczylam,ze dzwonilas. zadziorny napisał(a):Żałuj, że Cię w Rybniku nie było, bo się na dobre i zimne pifffko nie załapałaś :shake: :cool3: :cool1: To trzeba bylo po mnie przyjechac swoim Yariskiem.:eviltong: Malenstwo by mu bardzo chetnie zrobilo chrzest bojowy :evil_lol: Quote
tunio Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Aga,probowalam sie czegos wywiedziec nt.zdjec,tzn.czy w koncu zostaly wyslane czy nie,ale zgodnie z moimi przewidywaniami jest to kolejna zagadka rodem z "Archiwum X",ktora zapewne nigdy nie zostanie wyjasniona. :roll: Tak wiec dzisiaj sama zanioslam jeszcze raz ta parszywa plyte,ale niestety juz po zabraniu poczty,totez jeszcze nie wyszla. Quote
tunio Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 "...Kochanie,powiedz aaaa,bo pan doktor chce Ci zobaczyc migdalki..." Quote
jo-jo Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='carragan']"...Kochanie,powiedz aaaa,bo pan doktor chce Ci zobaczyc migdalki..." Przęsliczne i Przekochane Maleństwo :loveu: Quote
tunio Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='jo-jo']Przęsliczne i Przekochane Maleństwo :loveu: Czesc Jojek,milo Cie widziec BTW.Ja tak tylko z doskoku,bo mam problemy z internetem odkad moj "nadworny informatyk" wyjechal. Quote
tunio Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Witam po przerwie i zaraz znowu znikam,bo nie wiem jak u Was,ale u nas ostatnio namietnie znikaja kable telefoniczne...:evil_lol: Waszka,zdradz mi prosze,czy w "Easy..." idzie zdjecia rowniez obrabiac czy,li i jedynie,zmniejszac ?:roll: Quote
tunio Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='Honey'] Sliczny :loveu: No ba ! :gent: SWoja droga Malenstwo mi zarasta,ale niechce mi sie go skubac na Zabrze.Trudno,bedzie wygladal jak wilkolak :gent: Quote
tunio Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Zdjecia autorstwa Kate_m. z wystawy chorzowskiej na ktorej Malenstwo bylo w roli maskotki :gent: Quote
tunio Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 A ja mam niedyskretne pytanie czy widzieliscie kiedys wyzla afganskiego... ? Nie... ? To wlasnie macie okazje ow blad naprawic.Oto przedstawiciel tej unikatowej rasy,ktorej cala populacja,jak mniemam,konczy sie wlasnie na nim...:eviltong: Quote
KaRa_ Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='carragan']A ja mam niedyskretne pytanie czy widzieliscie kiedys wyzla afganskiego... ? Nie... ? To wlasnie macie okazje ow blad naprawic.Oto przedstawiciel tej unikatowej rasy,ktorej cala populacja,jak mniemam,konczy sie wlasnie na nim...:eviltong: Haha ladny ten wyzel afganski:evil_lol: :lol: :lol: Quote
cuciola Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 hihi ostatnio Yoghi bawil sie z takim podobnym "malenstwem" i musze przyznac ze pierwszy raz wydawalo mi sie jakbym nie miala labradora tylko jamnika-jesli chodzi o roznice we wzroscie! sliczne fotki! Quote
tunio Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='KaRa_TC']Haha ladny ten wyzel afganski:evil_lol: :lol: :lol: Prawda ? :evil_lol: Cuciola,dziekuje. BTW.Jesli idzie o "humoreski" to ostatnio bylo cos z serii makabrycznego poczucia humoru.Mianowicie pan,kolo ktorego posesji przechodzilismy,spytal sie czy ide z Malenstwem do "Wojtachy"...Dla niezorientowanych "Wojtacha" to nazwa sieci ubojni i sklepow z miesem... Quote
Recommended Posts